alegerea poporului

Cea mai bună piscină plutește pe Amazon, potrivit recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Încă suntem în baie în ultima vară, așa că, în timp ce ați fi putut să vă luați deja cortul de plajă și umbrela de plajă , aveți încă timp să vă accesați piscina. Așadar, am colectat cele mai bune plutitoare de pe Amazon (în prezent există și unele disponibile la vânzare Nordstrom ) pentru ultimele dvs. Instagrame însorite. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Instagram plutește

Cel mai bun unicorn

GoFloats Unicorn Party Tube Raft gonflabil

4, 5 stele, 231 de recenzii

"Cea mai bună decizie pe care am făcut-o în această vară! Am cumpărat acest flotor și intenționa să-l folosesc la piscină. Cu toate acestea, mergeam într-o excursie fluvială, iar prietenul meu avea un flotor de ananas, așa că ma convins să iau și asta pe râu. Și a fost uimitor. Am plutit timp de cinci ore și ananasul nu a reușit, dar unicornul a zguduit-o! Am trecut peste niște pârâuri, s-au lovit pe stânci și ramuri și este încă în stare perfectă. Vă recomandăm foarte mult. Vreți să folosiți o pompă pentru ao arunca în aer. "

Obțineți oferte exclusive și cele mai recente știri au fost primite în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.

Cel mai bun gogoasa

Gonflabile Giant floare floare de donație, pompa inclusă

4.9 stele, 543 de recenzii

"A cumpărat acest lucru pentru o vacanță în piscină și a fost un mare succes! Este uriașă și ușor de adăpostit de sinele meu de grăsime, precum și nepoata mea de 6 ani, pentru o plimbare frumos în timpul pauzei în piscină. A supraviețuit unei săptămâni de utilizare greu de la cinci copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, deci este durabilă. A fost super relaxant să plutească în jurul valorii de și a fost confortabil chiar și pentru mine, fiind un gras. În general, ar cumpăra din nou și vă recomandăm foarte mult. "

Cel mai bun aligator

Intex Giant Gator Ride-On

4, 5 stele, 428 comentarii

- Marele aligator! L-am cumpărat inițial pentru că în raftul meu erau rațe și am citit că unul dintre acești gatorii ar ajuta. Trebuie să spun că nu mai sunt rațe în piscina mea! Copiii mei iubesc călătoresc pe ea. Am un copil de 9 ani și un copil de 11 ani. Acest aligator este steaua tuturor jocurilor de noroc. "

Cel mai bun papagal

Inflatables Parrot Float Lounger Raft

4, 7 stele, 82 comentarii

"Acesta este un flotor minunat pentru piscine gonflabile. Am cumpărat-o pentru copiii mei și e imensă. Cei trei copii mei au mult spațiu să facă tot ce vor în timp ce se află pe ea. Toți trei îi iubesc. De asemenea, are bare de mâner la gât, astfel încât să puteți agăța pentru o securitate suplimentară. Imi place cat de gros si durabil acest float este, de asemenea, pentru ca copiii mei pot deveni dureros cu lucrurile din timp în timp. Cu siguranta este o float de piscina de calitate superba, iar copiii mei sunt extrem de multumiti de ea, asa ca sunt si eu. "

Cel mai bun flamingo

Gonflabile Float Float Float Pink Floare Flamingo, 3 Flamingo băuturi, Pompă inclusă

4, 9 stele, 640 de recenzii

"Foarte elegant, foarte confortabil, foarte ușor de umflat și deflat, culoarea este solidă, fără decolorare. Până acum, foarte mulțumit; este un pic mai scump decât plutitorul mediu, dar merită. E foarte relaxantă. Piscina mea nu este chiar atât de mare. "

Cel mai bun titular de băuturi

GoFloats Unicorn Drink Float, 3 pachete

4, 5 stele, 87 comentarii

"Le-am cumpărat recent ca pe o surpriză plăcută pentru un weekend al fetelor sărbătorilor și au fost un succes uriaș. Acești drăguți deținători de băuturi plutitoare au fost unul dintre cele mai importante momente ale zilei noastre de plajă și am fost cu siguranță invidia multor oameni de pe plajă. Ei s-au ridicat foarte bine pe apă și nu s-au răsturnat deloc (chiar și în valurile tămăduite). Vă recomand foarte mult ca o distracție și unic adăugire la ziua următoare pe apă. "

Plăcuțe practice

Cel mai bun pentru minciuna cu degetele de la picioare în apă

Intex King Kool Gonflabil Lounge

4.3 stele, 1.162 de comentarii

"O plută foarte mare la un preț excelent. Mi plutește (110 de kilograme) și soțul meu (175 de kilograme), separat, bineînțeles, fără a lăsa apa pe plută ca niște pietricele. Partea verticală de lagăr este minunată pentru a te întinde confortabil și mă pot întinde cu fața în jos, timp de 15 minute, înainte să devină prea inconfortabil și ciudat, adică atunci când mă întorc pe spate. Ei se țin de copiii care se joacă și ei cu ei. I-aș recomanda cu siguranță. "

Cel mai bun pentru minciuna cu tusul tău în apă

Kelsyus Chaise Lounger

4.3 stele, 2.084 comentarii

"Am folosit acest lucru acum un an și este floatul meu preferat. Spătarul este confortabil, ușor de aruncat în aer și este ușor să faceți o scurtă excursie la un loc de înot cu carcasa de pe umăr. Am cumpărat o pompă de mână mică care se potrivește în interiorul carcasei cu plutitorul, ceea ce face să fie foarte rapid să explodeze. Floatul ia apă și asta mi-a surprins prima dată când l-am folosit. Întotdeauna clătesc și închid-o să se usuce când ajung acasă, apoi o îndoaie și o păstrează în geantă. Am alte câteva flotoare, dar acesta este cel mai confortabil și mai ușor de transportat. "

Cel mai bun pentru ședința în poziție verticală

Înălțime:

4.1 stele, 1.592 comentarii

"Am folosit mai întâi acest float în piscul unui prieten și m-am îndrăgostit. Este atât de confortabil să vă relaxați. Nu trebuie să vă udați dacă nu doriți și chiar dacă faceți saltul, este destul de ușor să urcați înapoi. Materialul devine fierbinte, așa că ai grijă de asta. Dacă păstrezi apă pe ea, e bine. I-am cumpărat-o pentru o călătorie plutitoare care a durat exact opt ​​ore. Există un suport pentru pahare și mâner pe fiecare parte. Am legat un coș la un mâner și am băut în ambele suporturi pentru pahare. Era ușor de manevrat și zbătută de copaci. A fost difuzată rapid și nu a pierdut aer în timpul celor opt ore întregi. Am avut mulți oameni comentând cât de frumos și confortabil păreau și au spus că vor cumpăra unul pentru anul viitor. "

Cel mai bun pentru transportul facil

Kayyus Floating Hammock

4.3 stele, 1.180 de recenzii

"Am cumpărat acest flotor de hamac pentru mama mea. A încercat una când era în vacanță în Mexic și "a trebuit să aibă una". Îl ia peste tot cu ea când se așteaptă să fie într-o piscină sau pe o plajă. Ea consideră că este o necesitate în vacanță. Ea îi place în mod special faptul că ea este scufundată puțin în apă, deoarece ea o ține răcoroasă. Ea iubește faptul că este ușor, ușor de împachetat și ușor de aruncat în aer. Ea a spus că aerul a rămas înăuntru și nu avea nici o problemă cu deflația lentă. Produsul este bine făcut și durabil și până în prezent a durat două sezoane. Jură că nu vei regreta cum să cumperi una dintre ele.

Cel mai bun pentru tubulatura de două persoane

Raftul de sport din cadrul Intex River Run II

4, 2 stele, 896 de evaluări

"Acest lucru este un monstru! Am cumpărat acest lucru pentru o călătorie în Guadalupe, împreună cu tubul de răcire plutitoare Mega Chill II. Nu suntem oameni mici. Am cântări 255 de lire și soția mea cântărește aproximativ 150 de lire sterline. Acest tub a susținut că, plus băuturi în răcitorul de la bord. Eu recomand sa folositi padele de jumatate de lungime cu acest tub, deoarece este greu de condus. Am fost în situații extreme de plută cu acest tub și nu a fost niciodată scurs. "

Cel mai bun pentru jocuri

Jocul de volei de joc Intex

4 stele, 721 comentarii

"Ne place acest joc de volei-net. Puneam inițial pietricele mijlocii în pungi, dar am descoperit rapid că o piatră mare (puțin mai mare decât cea a unui adult) funcționează mult mai bine. Odată ce l-am instalat, se află acolo (sau cel puțin în cativa centimetri din zona respectivă) și avem ore de distracție.

și un exercițiu bun. Am jucat multe jocuri în piscina noastră, dar aceasta este pe locul întâi de departe. Nici prețul nu poate fi bătut. Când actualul nostru ajunge la sfârșitul vieții sale, cu siguranță vom cumpăra un altul. "

Cel mai bun pentru copii

SwimWays Baby Spring Float Activitate centru cu baldachin

4, 4 stele, 794 de recenzii

"Acest plutitor este perfect și fiica mea o iubește. Chiar dacă afirmă că este de 9 luni și mai mult, am cumpărat acest lucru pentru cei de 3 luni care mi-au folosit în timp ce suntem în lagărul nostru cu lacuri. Ea este în stare să se întindă și să plutească în jur, cu noi să ne ținem mereu la plutire, desigur. Această jucărie este minunată pentru a fi aclimatizată la conceptele plutitoare și înotate. Ea zâmbește tot când se întoarce și își lovește picioarele. Îmi place că are două inele umflate, ceea ce face ca flotorul să fie foarte stabil. Planificăm să folosim acest lucru de multe ori în viitor, atât la lac și în piscină. "

Cel mai bine pentru că nu ai o piscină

71 "Cadă de călcat

4, 2 stele, 524 comentarii

"Complet obsedat. Aceasta este soluția perfectă pentru dorința mea de a mânca și de a absorbi un soare fără a muri de căldură sau de a fi coapte în vii pe beton. Am plasat-o pe aleea noastră, umple-o cu apă și voila! Perfecţiune. Acest lucru este o soluție atât de bună pentru cei dintre noi care ne-au dorit să ne bucurăm de soare, fără să ne transpiram viața, încât am recomandat-o mamei mele și ea a cumpărat și ea una. Ei bine, merita banii, mai ales ca nu ne putem permite o piscina! "