alegerea poporului

Cele mai bune mașini portabile de spălat pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune pungi de rufe și am găsit un săpun de îmbrăcăminte de epocă și un detergent aprobat de Fran Drescher , aici mergem adânc pe mașinile portabile de spălat pe care le puteți cumpăra pe Amazon pentru apartamente mici și case fără (împreună cu o pereche de uscătoare portabile, pentru o măsură bună).

Cea mai bună mașină de spălat portabilă

Haier HLP21N Pulsator 1-picior de spălare cu picioare cubice

4.3 stele, 1.152 comentarii

"Au trecut aproximativ patru luni de când am achiziționat spălătorul portabil Haier și trebuie să spun că îl iubim ! Ea a venit complet în cutie, cu excepția faptului că a trebuit să înșurubezi placa de bază și rolele, care au durat doar aproximativ zece minute. Îl folosim într-un mod cu adevărat portabil. Când trebuie să facem spălătorii, o rotim din dulapul nostru jos și în camera noastră de praf de la parter. Soțul meu a fost cu adevărat încântat să-l încerce și a început să facă încărcări destul de mari imediat - mi-a fost îngrijorat că ar eșua, dar sa menținut pe churning. Șaibă mică face o treabă foarte bună de a obține hainele curate, foloseste puțină apă și foarte puțin detergent pentru spălarea hainelor. Este atât de economic. "

Cel mai bun aparat de spălat portabil silențios

Șaibă compactă Panda Spălătorie compactă Panda

4.1 stele, 240 comentarii

"Am o familie de cinci, și pot spăla aproape o încărcătură obișnuită de rufe. Se bate să-l ducă într-o spălătorie sau să folosească mașina de la complex. Este atât de liniștită. Apa din filtrul de apă care lovește apa din rezervorul meu de broască țestoasă este mai puternică decât mașina de spălat. Sincer, nu pot găsi un singur lucru negativ despre asta. Asta pentru că este într-adevăr așa de minunat, sau pentru că, după ce am spălat rufele la o spălătorie în ultimii opt ani, sunt extatic să am propria mașină de spălat. O să spun asta: Mi-aș fi dorit să mă gândesc la mașinile portabile de spălat Google de ani în urmă. "

Cea mai bună mașină de spălat portabilă pentru spații mici

Giantex Portable Compact Spălătorie complet automată

4.1 stele, 108 comentarii

"Funcționează minunat. Ușor de utilizat și ocupă foarte puțin spațiu, se potrivește în baia noastră foarte mică. Capacitatea de spălare [funcționează] destul de bine pentru nevoile noastre de spălare. Transport rapid și ușor. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat mici, de bună calitate, aceasta este cea! "

Cea mai bună mașină de spălat portabilă pentru RV-uri

Haier HLP21N Masina de spalat cu incarcatura de top cu otel din otel inoxidabil

4 stele, 222 comentarii

"A fost un moment pentru a pune împreună.

apoi am spălat patru încărcături succesiv. A spălat bluze, șosete și blugi fără probleme. Hainele atârnă și se usucă dimineața. Chiar scot apa din haine. Am cumpărat această mașină de spălat cu ideea că pot să iau asta în RV și să o folosesc pe drum. Este perfect pentru asta. Șaibele specifice pentru RV sunt foarte scumpe și această mașină de spălat este atât de ușoară încât o pot transporta pentru al mișca pentru spălarea rufelor și pentru ao pune înapoi în depozit. Acum că am deținut această mașină de spălat timp de câteva luni, încă o mai iubesc și încă n-am avut probleme cu ea ".

Cea mai bună mașină de spălat portabilă cu cadă duble

Giantex portabil Mini Compact Twin Tub

4, 2 stele, 1, 189 de comentarii

"Când i-am descris prietenului meu ceea ce am cumpărat, mi-a imaginat imediat cu un piston și o găleată de cinci galoane, spălând hainele în baie. Dar acest lucru este uimitor. Motorul este într-adevăr agitat! Îmi place puterea. Și are multe haine! Uscătorul de spin este, de asemenea, uimitor. În timp ce acesta nu se usucă (și nu pretinde să se usuce), într-adevăr împletește hainele mult. Îmbrăcăm hainele pe o linie cu un ventilator în cameră și sunt uscate într-o oră sau două după ciclul de centrifugare. Intrarea de apă, așa cum au spus alte recenzii, nu funcționează bine, deoarece nu se potrivește cu robinetul nostru, dar am ieșit și am cumpărat o capsătură de duș cu un furtun lung și o folosesc ca să umplem cada. Îmi place mașina de spălat.

Cea mai bună mașină de spălat portabilă cu canale twin pentru 100 $

Cea mai bună alegere a produselor Mini portabile mini-mașină de spălat și cilindru Spin

4 stele, 835 comentarii

"Această mașină de spălat a depășit total așteptările mele, chiar dacă am citit tot felul de feedback bun de la alți cumpărători. Pot să o iau cu o singură mână și să-l duc (deși veți dori să folosiți două, și așa fac și eu), totuși este o putere puternică. Am fugit un curățător chimic timp de 23 de ani, așa că am putea presupune că sunt un expert în îngrijirea țesăturii. Sunt foarte impresionat."

Cel mai bun combinator portabil de spălat și uscat

Della Small Compact mașină de spălat portabil cu uscător de rotație

4, 2 stele, 132 comentarii

"Pur și simplu uimitor! Locuiesc într-un mic apartament studio fără spațiu pentru mașină de spălat și uscător. Purtau coșuri de haine la spălătorie în fiecare săptămână, petrecând în medie 15 USD. Această mașină de spălat portabil mi-a făcut mult mai ușor viața! Am folosit-o aproape zilnic de când a sosit. Este foarte ușor să vă mișcați din cauza greutății sale ușoare. Am pus-o în baie, ca să mă duc în chiuvetă sau în duș. Folosesc dușul pentru a scurge mașina după ce ultima mea încărcare a fost efectuată cu uscare prin rotire. Pompa funcționează foarte bine, dar are probleme în a obține ultima ceașcă de apă afară. Dacă țineți tubul de scurgere scăzut (așezat în partea de jos a dușului) și ridicați mașina cu aproximativ opt centimetri, restul de apă se scurge ușor. Mașina spală foarte bine și rapid. Cea mai lungă perioadă de spălare pe care o puteți seta este de 15 minute. Are un mod normal de spălare și un mod blând. Puteți potrivi cam cinci cămăși și o pereche de blugi într-o singură încărcătură. Încerc să nu o împing, totuși. Uscătorul de spin face și o treabă uimitoare. Poate fi setat să se rotească timp de până la cinci minute. Sună ca un mic motor cu jet de aer și se rotește cea mai mare parte a apei afară. Pur și simplu îmi pun hainele în casă și sunt complet uscate în câteva ore. Eu recomanda cu siguranta acest produs pentru oricine care este bolnav de inconvenientul si costul de la spălătorie. "

Cel mai bun uscător de spin compact

Sistemul de spălare uscată Nina Soft Spin

4, 5 stele, 578 comentarii

"Am cumpărat o mașină de spălat portabilă. Pentru a ne îmbrăca hainele să se usuce în casă în timpul iernii (sau pe un suport de uscare pliabil în afara), am vrut cu adevărat să scoatem și mai multă apă din afară. Deci am cumpărat acest uscător cu spin. Se emite o cantitate enormă de apă suplimentară după ciclul de centrifugare. Este foarte ușor de utilizat - într - adevăr, foarte ușor ! Îmbrăcămintea se usucă în câteva ore. Chiar și prosoapele noastre mari de baie sunt întinse suficient încât să se usuce în interior acum. Sunt în stare să îmi spăl rufele, să le usuc și să le dau mult mai repede. În timpul iernii sau în timpul unei perioade de zile ploioase, au fost momente în care eram atat de bolnav de a privi la rufele agatate in jurul casei. Acum, pot să mă spăl dimineața, să atârg de tot și să vin acasă la începutul după-amiezii pentru a pune totul departe, apoi să mă bucur de o casă curată și curată ".

Cel mai bun uscător de rufe compact cu căldură

Panda 2.65 cu.ft uscător de rufe compact, alb

4.1 stele, 416 comentarii

"Sunt plăcut surprins de mărimea și căldura pe care o scoate acest uscător. Sunt în stare să pun un pic în ea, și nu durează ore să-mi usuc hainele ca și ultima mea. Acesta rulează cercuri în jurul celui vechi. Sper că nimic nu se schimbă și continuă să-și facă treaba acum și voi fi extrem de fericit ".