cumpărături nedureroase

Cel mai bun ghiveci și plantații de pe Amazon pentru noua dvs. plantă Amazon

Anonim

David Notis, scriitorul strategic, a fost, în mod evident, sceptic, înainte de a comanda o smochină de frunze din noul magazin Amazon Plants, scriind că "ideea unui lucru atât de complex (în sens multicular) și delicată, ca o plantă prelucrată prin vasta rețea de transport maritim a Amazonului într- Cutia de carton mă face să mă simt puțin inconfortabil. "Dar când planta lui a ajuns în viață și neîntinată, Notis a fost câștigat, alături de noi. Pentru cumpărături complete, am descoperit cele mai bune vase, plante și vase pe Amazon pentru noile noastre plante de uz casnic.

Industria WW Rose aur de 4 inch Succulent Plant Pot

O suculență într-o oală de trandafir poate fi anticipată la o mie de ani, dar acest oală metalică scoate frumos farmecul cald al plantei inițiale notoriu de mică întreținere.

T4U 2, 25-inch gheață de plante de gheață cu tăvi de bambus (set de 3)

Aceste vase mici, din marmură, includ tăvi de bambus pentru a capta scurgerile de apă și de sol. Umpleți setul de pastelate cu o varietate de suculente.

T4U Alegerea lui Rachel de 3 inci cu ghiveci de plante cu tambur de bambus (set de 4)

De asemenea, inclusiv tăvile de bambus, aceste mini-oale ceramice ar fi chiar acasă la o cafenea de o zi.

Binwen Binwen de 6 inchi moderne alb ceramice Planter Pot cu tambur de bambus de drenaj

Trageți împreună un grup de suculenți în acest plantator rotund pentru o centrală ușoară și subevaluată.

Exquis Home - containere din ceramică albă de 6, 5 cm cu detaliu de aur și gri (set de 2)

Pentru plantele ușor de dimensiuni medii, cum ar fi această bougainvillea royal-purpuriu, mergeți cu unul dintre acești plantatori ceramici cu linie curată, cu accente delicate de aur.

Flori și flori ceramice pentru flori și flori cu găuri de drenaj și farfurie detașabile (alb, mare)

O margine jucăușă înăbușită face ca acest oală strălucitoare albă să se simtă netedă. Este panza perfectă pentru afișarea unei plante preferate.

Mai bună cale diamant rotund Ceramica orhidee floare container - 6-inch, roșu

Dacă preferați culori luminoase, acest vas de corali glazurat va apărea în orice spațiu. Lasati-l sa fie steaua cu un crin de pace relativ silentios, dar incontestabil de elegant.

Mănâncătoare ceramică Mkono cu suport metalic

Acest planificator raționalizat alb și aur adaugă un stil nepotrivit unei mese de capăt sau unei noptiere. Încercați-l cu un cactus dulce.

Instrument de plantat talie mai înaltă - 5, 7 inci, gri

Acest plantator simplu, cu gură largă, ar fi perfect pentru o plantă plină de flori, înfloritoare - cum ar fi un arbust de fluture periwinkle sau un anthurium înflorit.

Bunicuța Smiley de dimensiuni mari galvanizate de metal bronz de plantare

Plantați niște levănțică mirositoare în acest plantator de bronz și puneți-o lângă cadă pentru o experiență de spalaj sau pe noptiera dvs., deoarece știința sugerează că vă poate ajuta să dormiți.

LoveBoutique Pot flori de flori ceramice, dimensiune 4 inci, 6 inch și 7 inchi - modern (set de 3)

Afișează toate cele trei aceste vase alb-negru pe un pervaz, sau le împrăștie într-o cameră sau un apartament pentru o temă unificatoare.

Nituire Modern Geometric Ceramica Planter

Culoarea trandafirului dezordonat și imprimarea geometrică texturate conferă plantei un aspect aproape manual.

La Jolie Muse agățat de rășini Planters, mare 13.2-inch, gri (set de 2)

Plantele agățate se simt în mod natural boemă, iar acești plantatori pămânți agățați de piatră completează aspectul. Lăsați o iedera engleză să stea de pe oală.

Mkono Macrame ceramică Hanging Planter mic

Ceramica se întâlnește cu macrame în acest plantă minimalistă boho quintessentially.

Mkono Macrame Macaraua de legume cu funie din lut

Un alt cuier de plante din Mkono. Aceasta, realizată din frânghie de iută cu margele din lemn, are mai multă senzație de hippie. Schimbați în orice oală pentru a particulariza aspectul.

Peach & Pebble Moderne Teracotta Planter

Un plante simplu, curat, modern, într-o paletă de culori aprobată în sezonul Yeezy 2.

Studiu de caz Modernica Ceramica de plantat cu suport din lemn - mic - alb

O cameră de zi modernă de la mijlocul secolului merită o plantație modernă de la mijlocul secolului. Acest plantator de sine stătător ar lucra cu o plantă de șarpe înaltă.

Modernica ceramica Desktop Cilindru Planter - Stand cu pietriș / lemn

De asemenea, vine într-o versiune mai mică, care ar putea fi ușor punctul focal al mesei de cafea triunghiulare de nucă.

Rivet ceramica din mijlocul secolului cu stand de fier

Un alt combinator frumos de plantare / stand care vine în câteva culori diferite. Această opțiune roșu-roz are o senzație de sud-vest și ar fi o casă bună pentru cactușii și suculentele care locuiesc în deșert.

Modernica ceramica mare cilindru de plantare - carbune / suport metalic

Bineînțeles că există și o versiune complet negru pentru culoarea-averse.

Sosibon Coș de buzunar mare cu coajă de mare (natural)

Pe partea mai moale a spectrului de stil, încercați acest coș de țesături mare ca un planificator pentru planta fiddle-leaf sau plantă de cauciuc.

Abigail ceramica Vinci Criss cruce Pattern Planter, alb, mare de 11 inch

Un pic care amintește de o urnă grecească, acest planificator ceramic este suficient de robust pentru un spațiu în aer liber, dacă ești destul de norocos să ai unul.

Stone & Beam Modern vaza ceramica cu model geometric, 7, 7 inch, alb

Pentru restul dintre noi, există o vază mai mică într-un stil similar care ar putea acomoda ușor o orhidee subțire.

Novelty rotund Glazetone Planter, 16-inch, Mocha

O altă opțiune în aer liber, acest plantator are picioare de cauciuc pentru a preveni colorarea suprafețelor în aer liber și un dop de evacuare detașabil pentru excesul de apă.

Bloomingville ceramică rotundă ceramică de flori, cer albastru

În timp ce este suficient de mic pentru a sta pe un pervaz sau un birou, acest vas are loc pentru o plantă mai mare, ca un filodendron cu frunze despicate, datorită deschiderii gurii largi.

Proiectare roșie

Sticla turcoaz-turbionată cu pietre de aur, această vază merită afișată singură - sau cu un arbust de hortensie într-o nuanță de albastru.

Plante verzi verde cu planșetă (set de 2)

Acești plantatori inspirat de epocă arată ca ceva care ar putea fi găsit la o vânzare în curte. Dar într-un mod bun. Ei vin în alb și galben. Albul este frumos și simplu; galbenul este distractiv, dar dă naștere vibrațiilor puternice cu porumbul-on-the-cob.