alegerea poporului

Cele mai bune perne de sarcină pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune cadouri pentru bebeluși , un anumit document Google plin cu esențiale pentru bebeluși și chiar și cele mai bune perne pentru traversele laterale , aici căutăm cele mai bune din ambele lumi: perna de sarcină și maternitate pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună pernă de sarcină în formă de C

Leachco Snoogle Pernă totală pentru corp

4, 2 stele, 7, 312 comentarii

"Această pernă a fost minunată! Doamne, este atât de mare încât la început am crezut că este prea mare. Cu toate acestea, a fost perfectă, mai ales că este greu să mă minți toată noaptea în mod natural. Am avut-o timp de două luni și mi-a ținut minunat. Am chiar doi câini care merg pe el și mă îngrijorează că o vor rupe, dar nu au. Îl recomand cu siguranță mamelor însărcinate acolo.

Cea mai bună pernă de gravidă în formă de U

Regina de trandafiri plina de sarbatoare

4, 4 stele, 2, 194 de recenzii

"După ce am citit celelalte recenzii, nu am înțeles cu adevărat cum ar putea să apară o negativă din această pernă. Nu au fost bug-uri, nu a fost plat (de departe perna cea mai fluentă dar fermă vreodată!) Și nu a fost decât o binecuvântare! Am 28 ​​de săptămâni însărcinate, iar șoldurile, coastele și spatele sunt mereu în durere.

dar dupa cateva nopti de somn cu noua mea perna, primesc un somn intre noua si zece ore de somn (fara a numara vremurile de a merge la olita), si as putea sa stau si pe canapea fara durere si cu ea! Soțul meu vrea să-l iau și pe unul, după ce am luat un somn cu el. Nici măcar n-am dormit bine când n-am fost însărcinată! Sunt, de asemenea, cinci-opt, iar înălțimea este perfect potrivită pentru corpul meu! Client foarte, foarte fericit și mult mai mulțumit! "

Cea mai bună pernă pentru sarcină

Hiccapop Sarcina Perna

4 stele, recenzii 1.321

"Această pană de burtă are nevoie de șase stele. Soția mea a avut o intervenție chirurgicală prenatală și a lăsat-o cu o incizie lungă în care ar fi de obicei o secțiune C, doar că este încă însărcinată. Această pană își păstrează burta exact acolo unde ar trebui să fie așa încât durerea ei este nulă și cicatricea ei se poate vindeca rapid. Îi iubește absolut acest lucru - și pe mine, din moment ce am găsit-o pentru ea. Producătorul a inclus câteva beneficii personalizate cu pene și pare să fie cu adevărat încântat să aibă grijă de mamele și bebelușii gravide. Panta este un miez de spumă de memorie, carcasă moale (aproape de velur), detașabilă, care poate fi spălată la mașină. Amândoi recomandăm acest produs fiecărei mame sau mamei însărcinate și ar fi cumpărat din nou. "

Cea mai bună pernă de sarcină laterală

Boppy Side Sleeper Sarcina Pillow

4, 2 stele, 200 comentarii

"Foarte util pentru spatele meu. Aveam multe probleme în a dormi de la săptămâna 20 și până acum, dar această pernă ne-a ajutat într-adevăr să găsesc o modalitate confortabilă de a dormi. Acum, la 32 de săptămâni, mă bucur foarte mult că am găsit asta! Este suficient de mic pentru a călători și nu întrerupe dormitul cu o altă persoană în pat. Soțul meu chiar îmi place cu adevărat, pentru că marginea pernei oferă și un sprijin pentru el! De asemenea, este foarte ușor de curățat și pur și simplu să scoți pernele din carcasă și să aruncați carcasa în spălare. Unele alte comentarii au menționat că acesta nu are suficient spațiu între perne, ceea ce îl văd, dar după o zi sau două de somn cu el, cazul se întinde puțin (ca orice țesătură) și devine mai spațios ".

Cea mai bună pernă de susținere a sarcinii

Boppy Sarcina Pillow sprijin cu Jersey Slipcover

4, 1 stele, 150 comentarii

"A cumpărat acest lucru pentru a înlocui perna de sarcină în formă de U, care este prea voluminosă pentru a dormi și nu am putut fi mai fericită. Această pernă este dimensiunea perfectă între picioare și sprijinul buricului în timpul sarcinii. De asemenea, îl folosesc noaptea înălțată pe burtă înainte de culcare pentru a citi. Am de gând să aduc asta la spital pentru a rămâne confortabil și pentru a alăpta. Este incredibil de versatil. "

Cel mai bun pernă de gravidă conturată

Leachco Înapoi 'n Belly contur Perna de sarcină

4, 1 stele, 3, 380 comentarii

"Cinci luni de sarcină și somn începuse să devină dificil. Singurul meu regret este că am așteptat până când am fost însărcinată să iau una din acestea. Este atât de confortabil, aș vrea să fi avut unul cu mult timp în urmă. M-am îngrijorat de fluierul pernei; Am văzut mai multe persoane în care erau într-adevăr plat. Această pernă este cu siguranță plușată și pufoasă. Nu sunt obișnuit să dorm într-un singur loc; De obicei mă trezesc orizontal, chiar și cu soțul meu în pat. Spunea că era o pauză frumoasă pentru el, pentru că mă ținea de partea mea din pat. Va trebui să mă obișnuesc cu asta. În afară de asta, a făcut să dormi mai ușor și foarte confortabil. Avem un pat king-size și nu ocupă spațiu cât am crezut. Soțul a spus că nu-l deranjează.

ține minte, ma ținut într-un singur loc, așa că e fericit ".

Cel mai bun pernă de sarcină în jos

Confortul la Somonlight Slumber

4, 2 stele, 181 comentarii

"Această pernă mi-a dat cel mai bun somn pe care l-am avut de mult. Îmi place sentimentul reconfortant de a fi ținut și susținut - este ca o lingură, dar nu aveți nevoie de altă persoană. Aceasta este o pernă care, în ciuda mărimii, voi lua cu mine când călătoresc - nu vreau să ratez o singură noapte de somn fără ea. De asemenea, am descoperit că a atenuat o parte din durerea cronică a spatelui meu. Dintre toate tipurile de perne pe care le-am încercat de-a lungul anilor, acest lucru este cu siguranță cel mai bun confort în pernă ".

Cea mai bună pernă de sarcină ușoară

Meiz U în formă de pernă total de sprijin corp

4, 4 stele, 373 de recenzii

Aceasta revizuire vine de la o femeie cu probleme multiple comune, inclusiv gura subluxing, umeri, solduri, si coloanei vertebrale. Am cumpărat fiecare pernă cunoscută de gât și suport, inclusiv perna de corp, cunoscută de om, și nu am găsit niciodată una care să funcționeze singură. După cumpărarea unui pat reglabil, aveam încă opt perne pe partea mea.

și le-a dus de la o cameră la alta, pentru a coaia, citi sau urmări TV.

apoi înapoi în pat au venit. Am luat o șansă și am cumpărat perna Meiz U Shaped after reading the reviews și comparând-o cu perne similare.

și mă bucur că am făcut-o! Fiind un dormitor lateral și folosind această pernă, nu există perne de reajustare ori de câte ori mă întorc. Lungimea lungă a brațelor pentru a oferi suport braț, umăr și genunchi, și nu mai am nevoie de pernă de cap. Cele opt perne pe care le foloseam? .

În dulap."

Cea mai bună pernă de sarcină

Naomi Acasă pernă de corp confortabil

4, 2 stele, 529 comentarii

"Dacă sunteți însărcinată, aveți nevoie de asta! Mai ales dacă ești un mover când dormi! Prima mea sarcină, am avut o formă S, dar când vă mutați dintr-o parte în alta, trebuie să vă reajustați perna între picioare și burta mare. Cu U, este mult mai ușor să te admiri confortabil și rapid. Am luat-o pentru cea de-a doua [sarcină] de îndată ce am știut că mă așteptam. Îi recomand tuturor membrilor familiei mele însărcinate! "

Cea mai bună pernă de sarcină cu capac de bumbac lavabil la mașină

Pernă de sarcină pentru PărMeDoc

4, 4 stele, 1, 047 comentarii

"Foarte confortabil și ameliorează o mare parte din durerea mea din spate. Am 21 de săptămâni însărcinate și această pernă mi-a ajutat să obțin câteva dintre cele mai bune nopți de somn din viața mea! Când lucrez (schimbare de noapte), soțul meu se bucură, de asemenea, de această pernă. "