alegerea poporului

Cea mai bună bagaje rulante pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune bagaje rulante în funcție de călătorii frecvente, am revenit pentru a găsi cele mai bine evaluate bagaje rulante - inclusiv ambalaje și pungi verificate - pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun spinner cu suport din față cu buzunar frontal

Delsey Bagaje Helium Aero International transportă pe cărucior Spinner extensibil

4, 4 stele, 489 de recenzii

"Se potrivește mai mult decât credeai! Tocmai m-am întors de la o călătorie de afaceri de cinci zile; Am reușit să se potrivească nouă haine (inclusiv haine biz), trei perechi de tocuri, laptop și orice altceva (articole de toaletă, bijuterii etc.). Mi-ar fi putut ușor să se potrivească mai mult dacă am extinde sacul. Lucrul din față este un geniu. Adevărat, este greu să se potrivească mult mai mult decât laptopul meu, încărcătorul și sacul de lichide din el, dar cred că asta este scopul. Aceasta face ca securitatea să devină mai puțin stresantă. Foarte ușoară, destul de frumoasă (am primit-o în culoarea cenușiu-argint), cu [patru roți spinare - exact ceea ce căutam ".

Cea mai bună mașină de hârtie din partea hard-side sub 100 $

Nautica poartă pe Hardside Spinner

4, 1 stele, 699 comentarii

"Acesta este un caz de călătorie incredibil de minunat. Este extrem de ușoară, extrem de robustă, ușor de manevrat și are un spațiu de stocare incredibil.

Îmi place coaja tare a acestui caz; e minunat în avion. Am folosit deja acest lucru de două ori, o dată pe o călătorie pe drum și o dată pentru o călătorie de afaceri între țări. Acest caz este minunat pentru zbor; este exact în cadrul liniilor directoare ale FAA pentru călătorii, astfel că nu există probleme care să-l primească la bord ca un transfer. Este atat de robust, dar atat de usor incat este o briza ce intra si iese din compartimentul deasupra capului.

În călătoria noastră de drum, soțul meu și cu mine am folosit același caz - un caz pentru noi doi - și ne potrivim TOATE hainele noastre timp de trei zile. Am fost atât de impresionat! "

Cea mai bună mașină de bătut cu suport pentru 50 de dolari

Reacția lui Kenneth Cole din legăturile de 20 "4 roți în poziție verticală

4.3 stele, 991 comentarii

"Aceasta este o pungă de purtat. Este suficient de mic pentru a se potrivi restricțiilor de transport (am zburat cu American Airlines și Southwest și nu am avut probleme), dar încă suficient de mare pentru a se potrivi unei haine săptămânale, o pereche de flip-flops, o pereche de adidași / joggers, prosop de microfibră și articolele de toaletă în el. Mi-am împachetat punga cât de mult am putut, iar fermoarul a fost puternic. Roțile erau un vis; au făcut atât de ușor să se împingă de-a lungul coridoarelor înguste din avion. Carcasa valizei este la fel de puternică și durabilă. Aș recomanda acest sac pentru oricine caută o pungă de bună calitate, dar încă accesibilă. "

Cele mai bune bagaje de transport expandabile

Rockland Melbourne 20-inci expandabile Abs transportă pe bagaje

4, 2 stele, 1, 946 comentarii

"Are un caz drăguț (durabil!), Design răcoros și se potrivește perfect în spațiile de transport - atât interne, cât și internaționale. Se potrivește chiar și foarte bine în raftul de deasupra, când eram pe un tren de glonte în Japonia! Roțile pivotante funcționează foarte bine, de asemenea, făcând mult mai ușor de manevrat și cu mai puțină solicitare pe încheieturile mâinii când trag. De asemenea, se extinde câteva inci suplimentare, dacă aveți nevoie de ele; acest lucru a fost util când am decis să-mi verific bagajele după ce am venit acasă cu atâtea suveniruri! Este de fapt noua mea bagaje preferată.

Cea mai bună mașină de înfășat expandabilă pe partea de mână

Travelpro Maxlite3 Carrier-Spinner Internațional

4 stele, 274 comentarii

"Mă străduiesc mult să muncesc și îmi place să am o valiză ușoară, pe care să o pot ridica ușor într-un compartiment deasupra capului. M-am îndrăgostit, de asemenea, de centrifugele cu patru roți pentru trecerea ușoară pe aeroporturi.

M-am tratat cu acest copil de 6, 5 kg în albastru și am avut șansa să-l testez luna trecuta pe o călătorie de o săptămână. Patru zboruri, câteva aeroporturi prost proiectate cu plimbări lungi, scări în sus și scări în jos, și-l iubesc absolut. Nu avea nevoie de ajutor să-l ridice deasupra capului.

dar încă nu aveam nici un necaz care să potrivească tot ceea ce aveam nevoie pentru săptămână, inclusiv două perechi de pantofi și două costume. Se pare foarte bine făcut, și de fapt am găsit mânerul și roțile mult mai confortabile și mai ușor decât Samsonite meu [vechi]. Este noua mea operație. "

Cel mai bun sac de rulare sub-scaun

Bagajele Ciao transportă pe valiză Airplane cu roți Weekender sub sacul pentru scaun

4, 5 stele, 312 comentarii

"Geantă de rulare de calitate! Am folosit-o ca purtătoare sub scaun în recenta mea călătorie - se potrivesc bine sub scaunele United și EasyJet. Desigur, se potrivește deasupra. Are destul spațiu pentru haine, electronică și chiar două sticle de vin din magazinul duty-free! Stilurile laterale oferă o mulțime de protecție, iar câteva buzunare cu fermoar au documente și alte obiecte mici pentru a ajunge ușor în zbor. Îl recomand ca un weekend perfect sau un al doilea sac pentru zboruri lungi. Am rupt mânerele peste mânerul cu role de 24 inch și am zipat prin aeroporturi și hoteluri. Carcasa ușoară a fost o briză pentru durerea mea înapoi ca o purtare prin securitate.

Nu voi mai folosi vreodată un sac sau un rucsac.

Cel mai bun bagaj de tip "rollaboard"

Travelpro Bagaje Maxlite3 22-inch Rollaboard extensibil

4, 2 stele, 504 de recenzii

"A fost perfectă și m-am împachetat timp de o săptămână pentru nunta fiicei mele, minus un sac pentru tocuri și lucrurile pe care le aduceam și ieșisem. A fost la dimensiunea maximă și am zburat cu Delta și cu United. Cum ne-au pus însoțitorii de zbor niște pungi în gât, valiza avea destul spațiu de rezervă, dar [asta] nu înseamnă că ei pot alege să vă refuze dacă aveți umpluți. Aveam un picior de navetă unde era verificată poarta, dar mă așteptam la asta.

Am avut amândouă rochii de mireasă, rochie pentru duș [mireasă], pereche de blugi îmbrăcați, două perechi de jambiere, trei tricouri, două bluze, cravată, bluză, lenjerie de corp și machiaj. "

Cel mai bun rulou de duffel

Olympia Bagaje de 22 "cu 8 pungi de rulare Duffel Bag

4, 1 stele, 1, 858 comentarii

"Ne place acest sac de duffel. Este foarte ușoară și, dacă nu este prea împachetată, poate fi spulberată în loc în compartimentul de aerisire din avioane. Acesta este un tip ușor de nailon-poli ceva - ușor de ștergere în interior sau în afara în cazul în care se uda sau murdar. Roțile sunt uimitoare, cum ar fi călcarea pe gheață. Mânerul urcă și coboară ușor, nu închide niciodată.

Vă recomandăm foarte mult dacă căutați o pungă ușoară, ușor de utilizat, de rulare, curată.

Cel mai bun bagaje verificate cu roti spinner

Nautica Ahoy Spinner de 25 inci Hardside

4, 1 stele, 699 comentarii

"Am cumpărat două dintre aceste geamantane neon-galbene pentru a face o excursie de o lună în Asia care include China, Indonezia și Malaezia. Fiecare companie aeriană a verificat această problemă (mai preocupată de limita de greutate decât dimensiunile dimensiunilor) și au fost ușor de văzut la caruselul de bagaje. Nu mă pot gândi la un singur lucru negativ despre acestea și voi cumpăra din nou într-o bataie de inimă. Sigur, au fost spulberate, dar roțile încă funcționează bine și la fel și mânerul retractabil. Un adevărat cumpărătură de la Amazon! "

Cel mai bun bagaje verificate cu roti spinner sub 100 $

Samsonite Bagaje Winfield 2 Fashion HS Spinner 24

4.3 stele, 493 comentarii

"Căutam valiza perfectă de dus de la NYC în Africa de Sud în mai 2015, și asta era cu siguranță.

Îmi place totul despre această bucată de bagaje, de la culoarea portocalie frumoasă până la designul de pensulă-cartofi, până la cât de ușoară și totuși incredibil de robustă sa dovedit a fi. După trei continente, opt zboruri și nenumărate ore de călătorie, acest lucru a rămas frumos, fără nici o uzură. De vreme ce vremea se va schimba între diferitele locații din Africa de Sud, a trebuit să împachetez o mulțime de articole, inclusiv o haină pufoasă (în mai!). În ciuda acestui fapt, de fapt am terminat să împachetez jumătate din ea, lăsând mult spațiu pentru cadouri și suveniruri. Se extinde, ceea ce este de asemenea un plus, dar nu a trebuit niciodată să utilizez această caracteristică. A fost doar 23 de lire sterline când l-am verificat la JFK. A fost incredibil de ușor de roată și foarte ușoară. Sunt extrem de mulțumit de această achiziție și sper că este cu mine pentru multe călătorii în întreaga lume! "

Cel mai bun bagaj de bagaje extensibil la bord

Delsey Helium Aero 25 "Spinner Trolley extensibil

4, 5 stele, 522 de recenzii

"Le-am cumpărat înaintea călătoriei noastre mari în familie din Europa. Am cumpărat patru dintre ele, câte unul pentru fiecare membru al familiei. Au trecut prin aeroporturile din Londra, Barcelona, ​​Roma, Copenhaga și Amsterdam, fără o singură problemă! Valizele au fost minunate. Nu există probleme cu roțile sau fermoarele. De fapt, unul dintre motivele pentru care am ales valiza a fost că fermoarul a fost greu. Avem niște zgârieturi, dar asta este de așteptat. Ai văzut cum acești băieți aruncă aceste lucruri pe avion? .

Valiza este relativ ușoară (ceea ce este minunat când știți că veți avea nevoie de acea alocație de greutate pentru mai multe pantofi). Roțile se mișcă foarte bine, chiar pe străzi și pe pietre. Mânerul nu se lipeste niciodată. Îmi place că se blochează în poziția pe jumătate, facilitând împingerea unui aeroport. Cel mai bun lucru, valizele NICIODATĂ nu au fost depășite. "

Cel mai bun bagaje verificate cu roți spinare

Samsonite DK3 Spinner 25

4, 4 stele, 134 comentarii

"Acest Samsonite DK3 Spinner a întrunit toate așteptările mele și este foarte bine construit. Am folosit doar acest lucru până acum, deci nu-i pot explica durabilitatea pe termen lung, dar bănuiesc că va dura ani de zile. Mânerul extensibil este foarte robust și ușor de retras. Roțile se mișcă liber și se rotesc foarte ușor, făcându-se ușor să se învârte în jur. Am optat pentru portbagajul portocaliu pentru a face mai usor sa-mi spui la bagaje. Îmi place foarte mult fermoarul gros și greu în jurul sacului, și a venit cu o încuietoare TSA în interiorul bagajelor. În geantă sunt multe buzunare.

În general, sunt mulțumit de calitatea și opțiunile de pe această geantă și aș recomanda-o altora. Sunt foarte mulțumit de această achiziție. "

Cel mai bun bagaje verificate cu roți spinner sub 100 $

AmazonBasics Softside Spinner bagaje, negru, 25-inch

4.3 stele, 150 comentarii

"Aceasta este o valiză frumoasă, de dimensiuni medii, cu suficient spațiu pentru o călătorie de o săptămână sau mai mult. Roțile de rotire cu 360 de grade fac mai ușoară manipularea decât vechea valiză, motiv pentru care am ales-o. Pentru a fi clar, acesta este un sac pe care trebuie să-l verificați - este mai mare decât o transportare. Dar este o dimensiune ușor de gestionat. De asemenea, prețul este corect - de mult timp, am încetat să mai cumpăr bagaje mai scumpe deoarece se bate atât de mult pe companiile aeriene și pe navele de croazieră.

Materialul este cu greutate medie și dacă împachetați valiza plină, ar trebui să reziste bine și să nu păstreze măruntaiele. În general, cred că este o valoare bună pentru bani ".

Cea mai bună bagaje verificate, cu roți rotative

Delsey Bagaje Helium Aero Cărucior Spinner Extensibil (29 ")

4.3 stele, 601 comentarii

"Au achiziționat două dintre acestea pentru o călătorie în Suedia în timpul iernii (jachetele de zăpadă sunt mari!), Iar acestea au rămas foarte bine. Roțile sunt grozave: foarte ușor de rulat chiar și atunci când este plin și a supraviețuit prin 30 de minute de drumuri pietruite. Iubiți încuietoarea încorporată și buzunarele cu fermoar. Pentru cei îngrijorați de limitele supradimensionate: aceasta nu a fost prea mare pentru călătoriile internaționale și am folosit-o odată pe piața internă fără o problemă. Deoarece este atât de mare, este foarte ușor să încărcați acest lucru și să aveți excesul de greutate, așadar vă sugerăm să cumpărați o scară mică de mână - nu absolut corectă, dar suficient de aproape pentru a vă economisi o sumă foarte mare de bani pentru taxele aeriene exagerate ".

Cel mai bun set de bagaje cu trei componente

Setul de bagaje Merax Travelhouse, cu 3 piese, cu valiză extensibilă ușoară

4.3 stele, 1.024 comentarii

"Căutam niște bagaje noi și ne-am hotărât din două motive: mecanismul de blocare a fermoarului, greutatea, prețul și faptul că ele cuibăresc pentru depozitare. Ne-am gândit că dacă nu ar fi foarte buni, nu am fi ieșiți atât de mulți bani. Ii iubim! Ele sunt atât de ușoare, puteți împacheta mai multe lucruri și le ridicați. Încă de la început nu păreau foarte rezistente, dar de atunci au fost manipulate de mai multe aeroporturi (Zurich, Roma, Munchen, Florența, Newark, San Francisco, Las Vegas, Orlando și altele) și arată noi. Culoarea le face ușor la fața locului, iar încuietoarea cu fermoar menține fermoarul tras în siguranță (am pierdut fermoarul trage pe alte pungi). Cred că vom cumpăra un alt set.