alegerea poporului

Cele mai bune lămpi SAD de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am găsit cele mai bune lămpi de podea și cele mai bune lămpi de birou înainte, aici am găsit cele mai bune lămpi SAD pe Amazon, potrivit recenzorilor hiporentziști. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune becuri SAD globale

NatureBright SunTouch Plus Lampă de terapie ușoară și ionică

4, 2 stele, 3, 436 comentarii

"După ce m-am mutat din sudul SUA, unde am trăit întreaga mea viață, la Midwest-ul superior, lipsa unei lumini puternice și directe a soarelui la care eram obișnuită era mai mult decât puteam să mă descurc. Există o depresiune cu încetinitorie creștere care intră și întunericul se strecoară în sufletul tău. În ziua în care am primit această lumină, am ridicat-o și am stat direct în fața ei pentru o oră întreagă. Lumina începe cu o luminozitate aproape copleșitoare. Dar te obișnuiești repede. Apoi, aveți o senzație ușor caldă, ca și cum ați fi în lumina reală a soarelui. De când am început să folosesc lumina pentru prima oară dimineața timp de aproximativ 30 de minute, îmi încep ziua într-o stare mai bună și cu mai multă energie. Și eu dorm mult mai adânc. Nu-mi place mirosul de ozon, așa că nu pot vorbi despre beneficiile generatorului de ioni negativi. Dacă cumpărați această unitate pentru a combate răsturnarea soarelui sau pentru a dormi, nu vă pot recomanda acest lucru suficient! "

Verilux HappyLight Lampă de lumină cu lumină completă pentru terapie ușoară

4, 5 stele, 833 comentarii

"Dacă aș putea da aceste zece stele aș fi! Mă luptam atât de mult cu nivelurile de energie, eram iritabil, trebuia să vorbesc pentru a face cele mai mici sarcini și totul părea o operă atât de greu de făcut. Iarna aceasta a fost foarte tulbure în cazul în care trăiesc. Era un lucru treptat pe care nu mi-am dat seama cât de bine am ajuns. Așa că m-am uitat în lumini fericite. Chiar și atunci am fost sceptic. Adică, cine ar crede că o simplă lumină ar putea rezolva toate aceste probleme? Ei bine, a trecut o săptămână și sunt ca o persoană nouă. Toate tipurile de energie, o stare mentală mult mai bună a minții, somnul meu nu este întrerupt.

Sunt un credincios adevărat și aș vrea să fiu mai devreme! Deci, dacă aveți vreo îndoială.

doar opreste .

apăsați cumpăra ACUM! Nu vei regreta!

Cel mai bine proiectat lampă SAD

Aura® lampă pentru terapia luminii de zi

4, 4 stele, 215 de recenzii

"Acesta este cel mai bun lucru pe care l-am cumpărat pentru totdeauna! Nu mai sunt bluzi de iarnă. Îl folosesc o oră pe zi de îndată ce ajung acasă de la serviciu. Mood sa imbunatatit atat de mult incat ma trezesc tot timpul! Foarte recomandă tuturor! "

Cea mai bună lampă portabilă SAD

Verilux HappyLight Compact Personal, lampă portabilă de lumină pentru terapie cu lumină

4, 2 stele, 1, 290 de recenzii

"Îmi place această lumină. Mă face să mă simt mai bine atunci când e sumbru și întunecat și de iarnă. Este foarte luminos și exact ceea ce căutam. Cred că și pisica mea a ratat soarele, pentru că ea face o idee de a se culca în fața ei când este pornit, și o face mai puțin grumos. Terapia cu lumină pentru pisicile în vârstă: foarte recomandată. Terapia cu lumină pentru oameni: recomandată, de asemenea. "

Cel mai bine reglabil Lampa SAD

Lumina Lumina Lumina Terapie Luminoasa Lumina Lumina

4, 4 stele, 585 de recenzii

"Am un IDN sever și i sa spus de către medicul meu că am nevoie de o lampă de terapie cu lumină. După o căutare exhaustivă și exhaustivă, iată ce am găsit. Acum, dacă există un lucru pe care nu îl fac, este neatins (este un cuvânt?) Când vine vorba de sănătatea și bunătatea mea. Dacă cumpăr un produs care îmi va arunca o cantitate mare de lumină în ochi timp de o oră pe zi, trebuie să fii sigur că mi-aș fi făcut o diligență. Deci, ceea ce am făcut a fost cumpărarea lămpilor pe care credeam că ar părea că le-au furnizat cea mai bună formă și funcție. Apoi le-am testat pentru luminozitate, calitate a luminii, dimensiune, tip de bec și design. În sfârșit, am reușit să iau o decizie în cunoștință de cauză. Pentru mine, Circadian Optics Lumos a fost cea mai bună lampă din cele opt testate. Este unul dintre cele mai strălucitoare, este mic și compact, emite o lumină albă frumoasă, becuri cu LED-uri folosite și a avut un design minunat. Singurele alte două lămpi care erau de asemenea acceptabile au fost Aura Daylight Therapy și Verilux HappyLight VT10. Dar din moment ce nu trebuia să-mi sacrifici strălucirea pentru mărime, încă mă bucur că l-am ales pe Lumos.

Cea mai bună lampă de birou SAD

Lumină naturală cu lumină de zi cu lumină naturală de zi

4, 4 stele, 216 de recenzii

"Această lampă este uimitoare. Studiez în toată ziua, și asta ma ajutat cu tulburarea mea afectivă sezonieră. Mă menține sanatos! Dacă sunteți predispus la depresie, petreceți o mulțime de timp în interior, etc, DEFINITELY obține asta! Mi-am cumpărat una și pentru sora mea și ea o iubește. Vă rugăm să aveți grijă de sănătatea mintală! "

Cea mai bună lampă SAD

Lumina de Nord Tehnologie Flamingo Bright Light Lampă pentru Podea de Terapie

4, 2 stele, 91 comentarii

"Lumină mare de ansamblu. Eu folosesc în mod regulat și nu am avut probleme. Am ochi sensibili și luminile fluorescente sunt dure; cu toate acestea, ochii mei au fost bine cu această lampă strălucitoare. Sunt pe un program de noapte, iar această lampă ajută când trebuie să mă trezesc în timp ce este întuneric afară. În general, am impresia că a avut un efect pozitiv asupra ritmului meu circadian. Este potrivit pentru a vă plasa lângă birou sau canapea. Va trebui să păstrați propriul dvs. jurnal de sănătate pentru a determina dacă simțiți că are efectul pe care îl căutați. În general, eu personal o recomand. "