alegerea poporului

Cele mai bune spray-uri pe bază de salină de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate (care sunt recenzii de la patru până la cinci stele și o mulțime de ele, ceea ce înseamnă că prea mult iubitul Surf Spray din păcate nu face tăietura) produse și unul din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune produse de păr pentru uscarea în aer și părul gras , plus cele mai bune produse pentru adăugarea de păr la părul scurt , aici am rotunjit cele mai bune sprayuri cu textura de sare de mare pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun spray ieftin de sare de mare

John Frieda Beach Blonde Sea Waves Spray de sare de mare

4 stele, 572 comentarii

"Sunt cam obsedat de asta acum! Produs grozav. Mirosul este ca un con de zăpadă de nucă de nucă de cocos! Mă îndreaptă spre acea stare de vară. De asemenea, funcționează în scopul propus. Situatie de castig! Am păr natural încrețit și a transformat-o în valuri minunate de plajă. Iubesc. Am comandat de trei ori acum și încă foarte fericit. "

Cel mai bun spray de sare de mare, în ansamblu

OGX Marocan Spray cu sare de mare

4 stele, 758 comentarii

"Am incercat cateva branduri de spray cu sare de mare si acest lucru este de departe preferatul meu. Foarte economic, dă o mare textură, miroase destul de frumos. Spray-o pe părul umed, scrunch și curl cu degetele în timp ce este uscat, și ești bine să pleci! "

Cel mai bun spray parfumat de apă de mare

Davines Acesta este un spray cu sare de mare

4, 2 stele, 167 comentarii

"IUBESC acest spray! Am incercat mai multe spray-uri cu sare de mare, dar nici unul nu a facut truc. Acest spray îmi face valurile ca aspectul plajelor perfect. Nu poți folosi foarte mult, doar un spray pe zona de păr. După duș, de obicei îmi tuns părul în jurul meu, apoi folosesc patru până la cinci spray-uri pentru tot capul meu, fără a repeta aceeași zonă. Ori de câte ori am folosit prea mult, mi-a făcut părul crocant. Deci, cu acest spray, mai puțin este mai mult! Voi continua să folosesc acest spray! "

Cel mai bun spray de sare de mare pentru părul fin

Foto: ERNIE

Tigi Sesiunea de Saptamani Sare cu Sare

4 stele, 169 comentarii

"Am avut acest spray de acum câteva săptămâni și doar o iubesc. Mai întâi de toate, ea dă textură și valuri exact așa cum este publicat. Am o multime de par, dar este bine, iar eu am cel mai greu timp sa gasesc produse pentru ao da textura fara a face sa arate uleios si cantarit! Acest spray de sare Tigi este însă atât de impresionant. Spray-o pe părul umed, scrunch și lăsați-l să se usuce la aer. Atât de simplu. În plus, merită cinci stele numai pentru parfum singur. Îmi place și-l va cumpăra cu siguranță din nou. "

Cel mai bun spray de sare de mare pentru părul curat

Îngrijirea pielii cu săruri de mare

4 stele, 211 comentarii

"Îmi place acest produs. Am parul natural cret / lărgit. Acest produs îmi menține buclele în căutarea frizzy și wiry. Am exact aspectul pe care îl doresc. "

Cel mai bun spray cu sare de mare cu infuzie de cheratină

Awapuhi Wild Ginger texturiază spray de mare

4.1 stele, 152 comentarii

"Acest produs este uimitor. Am părul fin. Îmi place să-mi uscă părul în aer și acest spray îi conferă volum și grosime și este perfect pentru vară! Obțineți în totalitate aspectul autentic de plajă. Acest lucru va fi un produs de bază pentru mine acum! "

Cel mai bun spray de sare de mare fără paraben

Sun Bum texturiază spray de mare

4 stele, 138 comentarii

"Primul spray pe bază de apă de mare pe care l-am folosit nu lipsește, chiar dacă îl folosiți pe părul uscat. Iubesc aceste lucruri până acum. Miroase minunat si parul arata ca valuri fara efort. Am parul foarte fin drept și face minuni. "