alegerea poporului

Cele mai bune autoclave pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre șervețelele preferate de bronzare ale lui Carole Radziwill , au auzit de la Cut despre autoturismele preferate pentru trup și au sărbătorit un pic de pulverizare Sally Hansen pentru picioare, aici, ne scufundăm în cele mai bune autoclave pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun spray cu auto-bronzare

Foto: Drepturi de autor: Jon-Paul Davis, toate drepturile morale afirmate.

Fake Fake Flawless

4, 3 stele, 6, 097 comentarii

"Sunt extrem de pretentios pentru ca sunt destul de jupuit si mereu par portocaliu atunci cand incerc tanarii fara soare. Acest produs este atât de diferit. E atât de natural! Ea are mult mai mult de o subtilă roșie și îmi completează atât de mult pielea! Ca sa nu mai vorbim, are un miros de nuca de cocos si poate vedea imediat culoarea, astfel incat sa ajute la aplicare. Îmi place lichidul de sticlă de pulverizare deasupra lotiunii, de asemenea! Ea lasă mult mai puțin șiretlic, dacă e deloc! Acesta este Sfântul meu Graal pentru tăbăcitori fără soare. Și pentru 12 dolari, este o fură! "

Cel mai bun Loțiune de auto-bronzare

Tanceuticals Cremă de corp cu cremă corporală Loțiune de corp

4.1 αστέρια, 985 αξιολογήσεις

"În primăvară am încercat câțiva autoclave diferite și Tanceuticals este preferatul meu. Plăcile de culoare pe care le obțin de la umbra lor "întunecată" sunt cu adevărat frumoase. Este doar foarte uniformă, netedă și naturală (nu prea întunecată). Nu-mi pot spune că bronzul meu este dintr-un tub. Pot să spun că mirosul Tanceuticals este de a muri pentru. Miroase REAL, foarte bun. În ceea ce privește aplicarea, acest lucru se amestecă cu ușurință și se usucă foarte rapid, fără lipire. Am folosit mitt și am obținut un rezultat foarte bun în ansamblu. Client foarte multumit. "

Cel mai bun Șervețele de auto-tann

Tan prosoape Self-Tan Towelette (10 Număr)

4.3 stars, 756 comentarii

"Am încercat în prezent aproape fiecare produs auto-tanar de pe piață astăzi. Dar când am încercat prosoapele, știam că am găsit o potrivire perfectă. Niciodată n-am avut vreun fel de blotching, dungi sau acea culoare portocalie evidentă pe care o au adesea autoclavele. Ștefele sunt atât de ușor de aplicat. Pur și simplu trageți purcelul deasupra oricărei părți a corpului pe care doriți să-l tăiați și lăsați-l să se usuce un timp. În câteva ore, culoarea frumoasă va începe să se dezvolte. Culoarea a arătat mereu foarte naturală și mi-a făcut pielea să se simtă moale și sănătos. "

Cel mai bun ser de auto-bronzare

L'Oréal Paris Sublim Bronze Ser de auto-bronzare

4.3 stele, 168 comentarii

"Acest ser va fi de acum înainte auto-tanner (pentru bronz mediu). Cea mai mare problema mea a fost întotdeauna dungi. Dacă nu arată natural sau strigă "auto-tanner", nu mai folosesc. I-am încercat pe toți de la Fake Bake, Jergens, Banana Boat, Nivea și chiar și la șervețelele de bronzat autohtone L'Oréal și mi-au dat niște dungi oribile. Trucul este de a tăia acest lucru cu loțiune de corp. Fac un pic de loțiune de corp la trei pompe de auto-tanner pentru a face departe cu streaking. Singurul dezavantaj este că durează mult mai mult pentru a obține un bronz de bază bună, deci anul viitor, voi începe în primăvară. "

Cea mai bună formă de bronz din Sf. Tropez

Sf. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

4.3 stele, 1.345 de recenzii

"Ca cunoscător de bronzare, am trecut prin mai multe produse. Am început cu cele ieftine, pentru că inițial am refuzat să plătesc atât de mult pentru un auto-tanner, dar după ce am trecut prin multe (Jergens, Neutrogena, Fake Bake), am găsit ceva în neregulă cu fiecare dintre ele și încă încercam să găsiți un produs care a fost mai bun decât cel din urmă. Cred că Sf. Tropez este de departe cel mai bun auto-tanar și merită banii. Pro: nici un miros ingrozitor, culoarea se usuca perfect natural, fara reziduuri portocalii, dureaza intre 7 si 12 zile. "

Cel mai bun Loțiune pentru bronzare pentru față

Jergens Natural Glow Sănătoasă Complex de Zi Facial Daily Moisturizer

4.1 stele, 550 comentarii

"Urăsc să spun asta, dar eu arăt atât de mult mai sănătos și mai frumos când folosesc în mod constant acest produs! Sunt în mod natural palid, în special în timpul iernii. Dă rezultate foarte naturale și subtile, și nu am avut niciodată probleme cu aplicarea neuniformă. Aș sugera să evitați acest lucru în zona sub ochi (dacă aveți cercuri întunecate sub ochi ca mine). Acesta nu este un hidratant profund, așa că dacă aveți pielea uscată ca mine, veți avea nevoie de ceva mai multă stingere pe partea de sus. Îmi place și prețul și că are SPF 20! Au încercat mulți autostivitori, și acest lucru este la fel de bun ca opțiunile mai avantajoase. "

Cel mai bun magazin de droguri Self-Tanner

Banana Boat Self Tanning Lotiune fără soare

4.1 stele, 808 comentarii

"Imi plac lucrurile astea si sunt pe al doilea tub. Am citit comentarii fantastice despre acest tanar și i-am dat o lovitură. Îmi dă un bronz de aur, fără a fi portocaliu, și pare natural, cu condiția să reaplic la fiecare trei zile. Aplic, de asemenea, în fiecare dimineață Jergens Natural Glow Daily Moisturizer și mă asigur că puneți lotiunea pe timp de noapte pentru a menține tanarul hidratat, ceea ce îl ajută să se estompeze în moduri ciudate sau să pară neuniform. Sunt extrem de corect, iar lucrurile astea sunt uimitoare. Singurele zone în care trebuie să fiu atent sunt degetele de la picioare, așa că încerc să fiu foarte ușor în acele zone, astfel încât să nu pară prea întuneric și neuniform.

Cel mai bun autocolant întunecat

Lotiune de bronzare foarte întunecată fără soare

4.3 stele, 1.406 de comentarii

"Această loțiune este minunată! O calitate mult mai bună decât orice tanc de farmacii într-o prostie. Miroase uimitor, ca o lotiune de cirese. Aplicați-l înainte de culcare și treziți cel puțin trei nuanțe mai ușor de întunecat. Culoarea nu se transferă în haine sau foi, deci este un plus mare. Mă durează câteva zile, de obicei aproximativ trei dușuri, înainte ca totul să dispară. Trebuie să exfoliați o dată pe săptămână, este o mare diferență. Aplic doar loțiune regulată între aplicații și nu provoacă nici o dungă sau scădere. Foarte fericit cu acest produs! "

Cel mai bun auto-tanner mediu

Loțiune pentru bronzare pentru față și corp

4, 4 stele, 572 de recenzii

"Eu absolut IUBIRE Bahama Tan Tanless Sunless !! Am folosit atât de mulți tanari pe piață și, până acum, este favoritul meu. De data aceasta, am ales un produs fără toate chestiile "rele" din el (parabeni, etc.) și speram pentru cele mai bune. Permiteți-mi să vă spun, nu a dezamăgit! Sunt foarte jupuit și a fost un pic îngrijorat "mediu" a fost de gând să fie prea întuneric sau portocaliu. Nu este. Oamenii îmi continuă să-mi spună cât de frumos arăt și sincer l-am pus doar o singură dată! Nu ar trebui să fac mai multe zile la rând, altfel ar fi prea întunecat. Dar este chiar mai bine: mai puțin hassle, cu rezultate imediate. De asemenea, a aplicat FOARTE ușor cu absolut NU. Iubeste-o, iubeste-o, iubeste-o. "

Cel mai bun autocolant de lumină

Jergens Natural Strălucire Instant Sun Sunless Tanning Mousse pentru corp

4.2 stele, 523 comentarii

"Lucrurile ăștia funcționează! Mousse-ul a fost foarte ușor de aplicat și amestecat bine. Am piele foarte palidă, dar a dat o strălucire instantanee și un indiciu de culoare. Este acum o oră și jumătate mai târziu și am o culoare foarte naturală, de culoare maronie sau maronie pe picioare, brațe și piept (zonele în care am aplicat). Este cam uimitor, de fapt. De asemenea, nu miros deloc rău! Foarte recomandat."

Cel mai bun auto-tanner pe bază de ulei

Frumusețe de Pământ Sunless Tanning Lotion pentru față și corp

4, 3 stele, 2, 492 comentarii

"A cumpărat acest lucru ca parte a detoxifierii produselor de frumusețe. În momentul acestei revizuiri, acest produs evaluează o valoare de 1 pe site-ul EWG Skin Deep. Nu am avut speranțe mari pentru acest lucru pentru că am cumpărat acest lucru ca înlocuitor pentru un auto-tanner pe care l-am folosit timp de trei ani, însă, spre surprinderea mea, acesta este un câștigător: nici o nuanță de portocal și mi- cu aspect natural, care pare să dureze. Da, prețul este puțin abrupt, dar puțin din acest lucru merge mult. Eu folosesc un pic mai mare decât o mărimea unei boboci pentru a-mi acoperi piciorul inferior. Mult mai mult decât atât și este ca și cum a pune pe oxid de zinc și ia o mulțime de frecare pentru a scăpa de aspectul alb. Mirosul este frumos fără a fi forțat. Cu siguranță va răscumpăra. "

Cel mai bun auto-tanner pe bază de plante

Skinerale Self Tanner

4 stele, 883 de recenzii

"Sunt un dermatolog, iar când vine vorba de bronzare, îi spunem pacienților să o cumpere într-o sticlă. N-am mai fost niciodată să-mi folosesc un auto-tanar până în acest an. Am căutat "cel mai bun vânzător auto-tanner" pe Amazon, iar acest lucru a apărut. Comentariile de la auto-tanners cu experiență au fost impresionante, iar prețul a fost corect. Dupa ce acest inovator a incercat de cateva ori, sunt atras! Produsul continuă să fie colorat, dar se adâncește cu timpul. Este și o culoare foarte frumoasă. Mi se pare că durează aproximativ cinci zile, dar lucrez trei până la patru ori pe săptămână și înot, și asta e mai greu pentru culoare. Cu toate acestea, produsul persistă. Am primit multe complimente și întrebări despre el, iar acum eu sunt cel care împărtășește această bijuterie cu pacienții mei! "