recomandată de experți

Cel mai bun rafturi pentru pantofi și organizatori, conform organizatorilor profesioniști

Anonim

Indiferent dacă sunteți un înotător sau un devotat al lui Manolo, probabil că v-ați confruntat cu întrebarea cum să vă păstrați toate pantofii prețioși într-un apartament cu oraș înghesuit. Sub pat nu se va face, și o grămadă de perechi nepotrivite care aglomerează intrarea dvs. nu este nici măreț. Pentru a găsi cele mai bune soluții de stocare care păstrează și pantofii în formă de vârf, am discutat cu organizatorii profesioniști din toată New York pentru recomandările lor. Mai jos, 18 dintre cutiile preferate, rafturi, rafturi si multe altele.

Cel mai bun suport pentru pantofi

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Homebi Rack pentru încălțăminte cu 6 trepte

Rafturile de pantofi foarte bune sunt excelente pentru spațiile de declanșare, cum ar fi intrările. "Ele pot fi de bază, dar au făcut treaba", spune Emily Matles de la Emagine Simplicity. "Sunt ideale pentru a adăuga mai mult spațiu de depozitare a pantofilor în dulapul tău sau de la intrarea ta."

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Container Store White 2-Tier stackable mesh pantof raft

Organizarea profesională a lui Jamie Hord pentru organizarea de pantofi este acest rafturi de sârmă care pot fi stocate. "Ne place aceasta solutie pentru pantofi din mai multe motive. Un motiv mare este că are rafturi drepte, solide ", spune ea. Un alt motiv este faptul că stivele, ceea ce înseamnă maximizarea spațiului vertical. Puteți chiar să potriviți un rând suplimentar de pantofi pe podea, sub raftul inferior.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Container Store Walnut cu 3 straturi Grippy Shoe Rack

Pentru un rack de oase goale, care se extinde, Anna Bauer de Sortare de Anna ii place acest lucru din magazinul de containere care are grippy, baruri offset.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

West Elm Rack pentru pantofi industriali

Barbara Reich de Resourceful Consultants îi place rack-ul de încălțăminte West Elm pentru "estetica ei simplă, curată", spune ea. "Este un plus neutru pentru orice intrare."

Cele mai bune stivuitoare pentru pantofi

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Shoot Slotz

Pentru a strânge mai mult spațiu din rafturile dvs., Jessica Decker de Become Organized sugerează să încercați aceste Slotz de pantofi care "sporesc spațiul de stocare și împiedică pantofii să se deterioreze așezându-se unul pe celălalt".

HARRA HOME Premium 3 stepe reglabile pentru sloturile pentru pantofi Space Saver

Colaboratorul Strat Alison Freer recomandă, de asemenea, aceste rafturi ajustabile pentru încălțăminte de la Harra Home, despre care se spune că sunt "ca niște condos individuale cu două etaje pentru fiecare pereche de încălțăminte" și arată puțin mai raționalizată decât cele de mai sus. "După cum știe toată lumea de pe insula Manhattan, regula de aur de a crea mai mult spațiu este întotdeauna mai degrabă să meargă mai degrabă decât să plece", continuă ea, "și pentru că sloturile de pantofi îmi permit să așez două pantofi unul peste celălalt amprenta, am înjumătățit în esență cantitatea de spațiu pe care fiecare pereche o ocupă pe rafturile de încălțăminte ".

Cel mai bun sistem de pantofi cubby

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Container Store 12-Pair Organizator pantofi

Pentru cei care preferă să păstreze încălțăminte conținute în compartimentele lor în loc să se afle pe un raft deschis, încercați acest sistem simplu cubby recomandat de Lisa Tselebidis, consultant certificat KonMari. "Acest organizator minimalist cubby poate fi plasat oriunde în casă, fie la intrare, fie într-un dulap", spune ea. "Puteți pune două sau mai multe dintre acestea împreună și puteți crea cât mai mult de un organizator de pantofi de care aveți nevoie". Organizatorul profesionist Ann Sullivan recomandă, de asemenea, un sistem similar și notează că este "grozav pentru o mumă" și " nu doresc să facă încorporări sau să aibă bugetul pentru ei ". Amelia Meena de la Appleshine este, de asemenea, un fan:" Îmi place să le folosesc pentru apartamente sau adidași - uneori tocurile pot fi un pic dificil dacă sunt prea mari ".

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Prepac 36 Rack pentru păstrarea pantofilor

Pentru a afișa toate pantofii într-o manieră raționalizată, Kadi Dulude de Wizard of Homes recomandă acest dulap înalt, care poate conține 36 de perechi de încălțăminte.

Cei mai buni organizatori de pantofi de la ușă

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Container Store 24-buzunar de pe Organizator de pantofi de usi

"În opinia mea, cel mai bun loc pentru pantofi (în ceea ce privește economia de spațiu) se află pe spatele unei uși sau în interiorul unei uși de dulap", spune Tori Cohen de la Tori Organizatorul. Decker este de acord: "Un organizator de pantofi de la ușă este cel mai simplu și mai simplu mod de a stoca pantofii. Se ridică într-o secundă și poate păstra 24 de perechi de pantofi într-un spațiu altfel neutilizat ". Nicole Abramovici de la Genius Organizing constată că punga de încălțăminte medie găzduiește doar 12 perechi, dar" această bijuterie are 24 de buzunare [și se potrivește] de buzunar, de aici sunt 24 de perechi. Schimbătoare de viață! "Pentru a le face să pară puțin mai atrăgătoare, Sullivan sugerează să folosești unghii decorative sau cârlige mici pentru a le monta pe ușă în loc să folosești cârligele de pe ușă care vin cu ele.

Whitmor cu 36 de perechi de pantofi pentru uși

O altă opțiune de la ușă este acest organizator cumplit pe care Lauren Levy a scris despre și este "opțiunea de agățare rară care nu implică buzunare". În timp ce este nevoie de mai multă adunare decât una cu pungi, "beneficiul este că este confortabil poartă atât tocuri, cât și apartamente ", adaugă ea, " și nu va sufoca piele de încălțăminte, un material care necesită suficient spațiu pentru respirație pentru a rămâne proaspăt ".

Cei mai buni organizatori de pantofi agățați

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Whitmor rafturi pentru pantofi suspendate cu 30 de secțiuni

Verde cubbies tesatura sunt o altă opțiune de mare agățat pentru utilizarea spațiului limitat într-un dulap. Doar atașați-o la tijă în lateral și imediat aveți spațiu pentru încălțăminte. Dulude recomandă acest organizator de pânză care deține un număr surprinzător de pantofi.

Cel mai bun organizator de pantofi pentru depozitare închisă

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Ikea Trones

Pentru cei care își doresc încălțămintele complet nevăzători, experții noștri Bauer și Matles recomandă sistemul Trones al Ikea, care este "subțire și compactă și poate fi folosit în diferite domenii ale casei dvs.", potrivit lui Bauer. Matles îi place să se potrivească perfect pe un perete într-un spațiu îngust și să păstreze încălțămintea de pe podea.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Ikea Mackapar Pantofi Cabinet

Iată o altă soluție Ikea care păstrează încălțămintea ascunsă în spatele unei uși glisante. "Acest dulap de pantofi Ikea este grozav pentru un spațiu mic și perfect pentru a fi păstrat într-un hol lângă ușa din față", spune Jeni Aron de la Clutter Cowgirl. "Dacă aveți înălțimea, puteți să stivuiți un dulap peste celălalt și să păstrați pantofii și alte accesorii mai puțin folosite în sus."

Cel mai bun scaun cu depozitare pantofi

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Clay Alder Acasă Riley Gray Tufted Flip-Top otoman cu depozitare pantofi

"Dacă spațiul dulapului este o problemă și nu aveți suficient spațiu pentru un pantof, atunci un omman ar fi o soluție excelentă", spune Dulude.

Concepte de design Concepts4Comfort Utility Mudroom Bench

Juli Oliver de la OrganizeNY recomandă această bancă cu rafturi care ușurează punerea pe pantofi - și le puneți pe loc când ați terminat. Perfect pentru un mudroom sau o intrare.

Cele mai bune cutii clare pentru pantofi

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Magazinul de containere cutie de pantofi

Aceste cutii de pantofi din plastic au fost cea mai recomandată soluție de stocare de către experții noștri în organizație. "Nu încurajăm niciodată clienții să păstreze pantofii în cutiile lor originale de încălțăminte", spune Hord. "Cutiile de pantofi clare, uniforme vă permit să vedeți exact ceea ce aveți, vă maximizează spațiul și vă oferă un aspect estetic în dulapul dvs., ceea ce face imposibilă să vă stricați." Ei lucrează atât pentru pantofii purtați în mod regulat, cât și pentru cei care trebuie să fie stocate în afara sezonului. Sunt, de asemenea, stivuibile. "Vrei să imiți să creezi rafturi într-un fel", spune Amanda Wiss, fondatorul Urban Clarity, în timp ce Jeanie Engelbach de la Apartment Jeanie recomandă utilizarea înălțimii dulapului pentru a stoca pantofii. Ele sunt, de asemenea, ușor de etichetat, iar Aron spune: "Dacă ați terminat cu o pereche de pantofi, puteți folosi cutia pentru altceva, nici măcar pentru încălțăminte (baie, bucătărie, articole de companie, medicamente etc.). "Ele vin în dimensiuni standard, mari și înalte (pentru tocuri), dar pot fi scumpe dacă aveți nevoie de o grămadă de ele.

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Container Store Women's Drop-Front Shoe Box

"Îmi plac aceste cutii pentru că nu trebuie să le deblocați pentru a obține perechile de pantofi pe care le doriți", spune Matles de la Emagine. Hord este de acord: "Aceste cutii pentru pantofi cu picioarele drepte creează o casă exactă pentru fiecare încălțăminte, cu un acces foarte ușor și dau dulapului dvs. o frumoasă și totuși funcțională estetică". Decker le place și acestea deoarece "sertarul închis păstrează încălțămintea protejată împotriva prafului găurile mici de ventilație permit pantofilor să respire. "

Cel mai bun depozit pentru cizme

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Originalul Curelei de Închidere

Stocarea cizmelor - în special cizmele înalte - este mai dificilă din cauza arborilor și a numărului de imobile pe care le ocupă. Și pentru că ele sunt adesea făcute din piele suplă sau suede, așa cum a observat Engelbach, ei au nevoie de puțină TLC suplimentară pentru a se păstra proaspăt. Dacă aveți spațiu suplimentar în dulapul dvs., Bauer și Engelbach sugerează să le atârnați cu aceste umerase la îndemână.