alegerea poporului

Cele mai bune caddii de duș pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai bune draperii de duș , o scurgere de duș pentru păr și cei mai buni organizatori de duș , am ajuns la cele mai bine cotate cadouri de duș pe Amazon, exact la timp pentru cumpărături în dormitoare . (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune caddi de duș din plastic

InterDesign Storage Organizer Basket

4 stele, 460 comentarii

"Deși este mic, se potrivește cu toate celelalte lucruri pe care mi se potrivește cea mai mare. Mă ajută să economisesc spațiu în căminul meu și se potrivește culorii mele tematice! Imi place. Îmi place foarte mult faptul că există găuri în partea de jos, așa că, atunci când am apă în ea, se scurge imediat.

InterDesign Orbz Baie de duș Tote

4, 7 stele, 115 comentarii

"Am avut câteva caddi de dușuri pentru sală de gimnastică și acesta este de departe preferatul meu. Se potrivește frumos în sacul de la sală, se scurge bine și se blochează la robinetul de duș, deci nu trebuie să-l pun pe pământ gros. Mă duc la sala de sport cinci zile pe săptămână și cred că acest lucru va dura mult timp. Este robustă și deține tot ce am nevoie! "

Cele mai bune caddi de dus

Oțelul Oxford din Cadrul de la Oxford

4, 4 stele, 940 de recenzii

"Acesta este cel mai durabil caddy de duș pe care l-am deținut vreodată! Am aproape toate articolele de toaletă din a mea, și încă mai am suficient spațiu pentru prosopul meu și pentru un prosop. Cadila nu simte că va rupe sub greutatea și se usucă destul de repede - ca un student de colegiu care are o baie și are nevoie să aducă un caddător umed în spatele dormitorului meu, este esențial.

Haundă de plasă de duș Caddy Tote

4, 5 stele, 156 comentarii

"M-am uitat la diferite opțiuni pentru un caddy de duș, deoarece locuiesc în căminele de la școală. La început, am fost un pic sceptic cu privire la faptul că ar fi sau nu s-ar potrivi cu șamponul și bomboanele de bomboane de dimensiuni Costco pe care le am, dar amândouă se potrivesc, împreună cu un vas mare de apă de corp, Cetaphil, și alte nevoi de duș. Iubiți acest caddy - foarte recomandat. "

Duș portabil Duș Tote

4 stele, 612 comentarii

"Aceasta a fost o achiziție esențială pentru primul meu an care mergea la școală. Buzunarele numeroase mi-au permis să duc tot ce aveam nevoie la baia publică. Această tote are o combinație de buzunar central mare pentru lucruri precum șampon, balsam și spălare de corp, și buzunare mai mici, perfecte pentru lucruri precum mașinile de ras. Construcția părea să se mențină foarte bine pe parcursul anului în care eram la școală și nu am observat nicio ruptură sau lacrimi ".

Cele mai bune caddi de duș cu mai multe compartimente

Honey-Can-Do Tote de duș uscat rapid

4.3 stele, 831 comentarii

"Sunt acum un student în județ în colegiu și am folosit acest duș la tote de la începutul anului. Acest lucru este uimitor, are destule buzunare pentru tot ce ai nevoie în duș (și ca o fată care folosește o tonă de produse, de la șampon și balsam până la spălare corporală, cremă de ras și totul între ele, este incredibil de util). Îl aduc în cabina de duș și se usucă destul de repede. Am pus o mulțime de lucruri în el și, în ciuda tuturor, nu există nici o uzură și o lacrimă pe ea și este la fel de robust ca în ziua în care am luat-o. În mod categoric, recomandați acest lucru elevilor de facultate acolo, mai ales că este ușor de păstrat dacă studiați departe de casă ".

Handy Spălătorie 7-buzunar duș Caddy Tote

4, 5 stele, 675 de recenzii

"Acest caddy este exact ceea ce căutam! Îmi place cum pot organiza produsele mele de duș - buzunarele sunt spațioase, ceea ce face ca produsele să fie ușor de găsit și de utilizat. Sunt student în anul întâi la colegiu, care trebuie să facă curaj social, dar acest caddy face minuni pentru rutina mea de duș. Aveam un caddian cilindric, cu ochiuri de plasă, care făceau organizarea îngrozitoare - trebuia să trec prin sticlele subțiri unul câte unul. Cu toate acestea, acest caddy are o cantitate perfectă de buzunare organizaționale, iar țesătura cu ochiuri se usucă repede. Nu trebuie să-mi fac griji pentru rugină și șuvoi ca celălalt caddy. "

InterDesign Orbz Tote de duș, mic / divizat

4, 1 stele, 250 comentarii

"Eu pot fi de modă veche, dar sunt o baie de om. Deci abluțiile mele se produc în mare parte în cada de baie de câteva ori pe săptămână. Aceasta include și bărbierirea față. Problema este că, de asemenea, trebuie să folosesc aceleași instrumente la chiuvetă. Acesta este locul în care se topește acest tote de duș. Îl păstrez pe tejghea lângă chiuvetă cu gelul meu pentru bărbierit, sculptură, oglindă, pieptene, șampon, frecat pentru față etc. Atunci când am nevoie de baie, apuc tote și așez în partea de jos a cadei noastre mari. Acest lucru îmi oferă acces instantaneu la toate lucrurile de care am nevoie. Este destul de simplu. Este doar plastic dur. Cu toate acestea, ea a rezistat foarte bine și deține multe elemente. Nu pot merge prost aici. "

Cel mai bun caddy pentru duș cu ventuze

Punga de duș Club Bag Tote

4 stele, 200 comentarii

"De curând am început să merg la o sală de gimnastică și am vrut ceva să-mi țin aprovizionarea cu duș. Acest sac este imens și, deși folosesc elemente de dimensiuni mai mici, acesta este suficient de mare pentru produsele de dimensiune completă. De aspirație este suficient de puternic pentru a rezista în duș, deși am găsit că funcționează mai bine atunci când peretele este deja puțin umed. Șirul care ținea ventuza este suficient de mare încât, dacă doriți să-l atârnați de buton, ar funcționa și el. Aș recomanda cu siguranță acest produs dacă aveți nevoie de ceva ușor și ușor de transportat. "

Cel mai bun caddy cabină suspendată

Compania fină de viață Living Premium Caddy de calitate

4.1 stele, 110 comentarii

"Am cumpărat acest cadou de duș pentru prima dată în care fiul nostru a intrat în viața colegiului și îl iubește. Pentru bobocul nostru, punga este mult mai bună decât un caddy deschis în cuvă. Compartimentul inferior de dimensiuni mari conține mai multe sticle de sampon, șervețele de șampon, etc. (am fost uimit de cât de mult sa îngrămădit acolo!) Compartimentul superior cu fermoar face o treabă excelentă, păstrându-i sculpturile, pasta de dinți, atașul etc. . Cârligul este un plus de ajutor, pentru că cine în mintea potrivită ar pune ceva pe podeaua unui cabină de duș ?! Materialul de plasă permite un flux de aer abundent, care reduce cu adevărat timpul de scurgere și uscare - esențial pentru camerele de dormit cu spațiu minim de stocare. "