alegerea poporului

Cele mai bune aparate de gătit lent de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun ) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cuptoarele cu toaster , cele mai bune vase și tigăi pentru fiecare masă și o mașină de gătit sub presiune înaltă , înainte, am ajuns aici adânc pe cele mai bune cuptoare lentă pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun aragaz lent programabil

Hamilton Beach 33473 Bucătărie programabilă lent, 7-Quart

4, 4 stele, 788 de opinii

"Am cumpărat acest aragaz lent când soția mea și cu mine am decis să mâncăm mai sănătos și mai ușor. Aragazul lent încă funcționa, dar amândoi lucrăm ore îndelungate, deci aveam nevoie de ceva care să se oprească după o anumită perioadă de timp, pentru a evita mesele ruinate. Când am primit acest lucru, am fost foarte încântați să o încercăm. Funcționează ca un vis! Puteți seta temperatura la înaltă, joasă sau caldă, iar temporizatorul la două, patru, șase, opt sau zece ore. Când au trecut numărul de ore desemnate, se va transforma în Cald. Durata totală a orelor de funcționare (inclusiv faza caldă) este de 14. Apreciem cu adevărat aceste caracteristici și folosim acest aragaz lent în zilele în care lucrăm. Ne-a ajutat foarte mult în zona de gestionare a timpului! "

Cel mai bun aragaz manual lent

Crock-Pot 7-Quart Oval, manuală, din oțel inoxidabil

4.3 stele, 1.101 de comentarii

"Am folosit acest lucru pentru a face o rețetă ușoară de pui, și chiar dacă setările sunt foarte de bază, a funcționat foarte bine. Pui gătit în mod uniform și tocmai a căzut. Se simte robust și bine făcut, plus ușor de curățat. Chiar nu puteți merge prost pentru acest preț, iar dimensiunea sa este cu adevărat impresionantă. Șapte litri sunt mai mult decât crezi dacă nu îți cunoști Crock-ul. Vă recomand foarte mult dacă sunteți în căutarea unui Crock-Pot ieftin, dar de calitate. "

Cel mai bun aragaz portabil programabil și portabil

Crock-Pot 6-Quart programabile pentru gătit și curag de gătit lent cu cronometru digital

4, 2 stele, 4, 090 comentarii

"Acesta este al treilea meu Crock-Pot și de departe favoritul meu absolut. Îmi place faptul că are un timer și unul dintre principalele motive pentru care am cumpărat acest Crock-Pot. Se stabilește la jumătate de oră, despre care știu că unii oameni s-au plâns, dar nu a fost o problemă pentru mine. Odată ce timerul atinge zero, se comută automat la setarea caldă. Avem multe lucruri în lucru, iar capacul de închidere este excelent pentru transportul alimentelor din casă spre muncă. Între castronul detașabil de la vasul propriu-zis, capacul de blocare și timerul, nu puteți merge prost. Am folosit acest lucru pe o bază destul de consecventă timp de opt luni și încă o iubesc. "

Cel mai bun aragaz manual lent pentru a aduce la potlucks

Hamilton Beach 33461 Stai sau Go 6-Quart Portable Slow Cooker

4, 4 stele, 1, 062 comentarii

"Acesta este un aragaz simplu, dar bine gândit. Nu există un panou digital care să programeze timpii de gătit, dar acest lucru poate fi un plus pentru fiabilitatea pe termen lung. Lăcașul capacului se deschide cu ușurință și în mod convenabil pentru a avea acces ușor la conținut, fără a fi nevoie să fie îndepărtat. Poate că cea mai bună caracteristică, în afară de foarte frumosul inserție din sticlă neagră de șase cvarte și capac de siguranță, este adăugarea de mânere pliabile. Fiind un aragaz mare, în general, este foarte frumos să aveți mânere care să se îndoaie în mod convenabil pentru a ajuta la eliberarea spațiului dulapului și pentru a maximiza spațiul pe masă atunci când aragazul este folosit ca vas de servire.

Cel mai bun aragaz lent cu sonda termometrului

Plaja Hamilton Beach "Nu uitati aragazul programabil lent cu sonda de temperatura, 6-Quart

4.3 stele, 1.370 de recenzii

"Acest lucru este uimitor! Îmi fac prealabil mesele mele săptămânale, așez dimineața la aragazul lent și voilà! Cina este gata până când mă întorc de la serviciu. Nu ar putea fi mai ușor. Îmi place dimensiunea mare și flexibilitatea pe care o oferă pentru a călători cu ea. Termometrul este, de asemenea, un plus frumos atunci când gătiți bucăți mari de carne. "

Cel mai bun aragaz lent pentru persoane singure

Proctor Silex 33116Y Aragaz portabil Oval Slow, 1, 5-Quart

4, 5 stele, 574 comentarii

"Din moment ce gatesc de obicei doar pentru mine însumi, umplerea crock-ului meu mare mi-a luat atât de mult timp să-l golească. Acest aragaz lent este potrivit. Cel mult, primesc două-trei porții de mâncare, nu o cantitate minimă de o săptămână, atunci când ard și în final arunc doar mâncarea sau trebuie să împachetez și să înghețe. Acest lucru face un proces mult mai curat de gătit pentru mine! "

Cel mai bun aragaz lent, cu tablă încorporată

Masina de gatit lent 4 cutii Black & Decker cu suprafata de tabla

4.3 stele, 125 comentarii

"A fost minunat pentru tot ce am aruncat. Îmi place, de asemenea, că pot folosi creta pentru a eticheta ce fel de mâncare este servită când oamenii se termină sau pentru evenimente de lucru ".

Cel mai bun aragaz lent pentru caserole

Crock-Pot 3.5-Quart Casserole Crock Curățător manual lent

4, 5 stele, 818 comentarii

"Acest Crock-Pot este perfect pentru caserole și tot ce gătește într-un vas de copt puțin adânc. Avantajul suplimentar este că este perfect pentru a lua la potlucks sau la o funcție de familie în cazul în care vi sa cerut să aducă un fel de mâncare fierbinte. Am dus-o la o slujbă de lucru și mulți co-muncitori cu invidia "Crock-Pot" erau la felul meu de mâncare elegant. Mare pentru enchiladas, lasagna, paste și sâni de pui. Vă recomandăm foarte mult! "

Cea mai bună combinație de aragaz cu presiune lentă

Instant Pot DUO60 6-Quart de bucătărie cu presiune programabilă multifuncțională 7-în-1

4 stele, 22.016 comentarii

"Folosesc în mod regulat opțiunile de gătit sub presiune și de gătit lent! Folosesc funcția de presare-gătire pentru a face flan, carne și fasole. Aragazul lent este fantastic pentru familii de lucru ocupate în special. Nimeni nu se simte ca să gătească când ajungem acasă de la serviciu, așa că pregătesc mesele cu o noapte înainte, îl arunc în Pot instant, dimineața înainte de a merge la muncă și las-o să se gătească încet pe tot parcursul zilei. Timerul este minunat, pentru că pot personaliza timpii de gătit exact cum le vreau. Caracteristica sauté este un bonus imens. O multitudine de rețete lent-aragaz necesită ca mai întâi să mănânci carnea. Salvează într-adevăr mizeria și hassle-ul de a-l rumeni pe aragaz și apoi transferați-l la aragazul lent. Folosesc pur și simplu funcția sauté pentru a bloca tot ce am nevoie, apoi opriți-o, treceți la modul de gătit lent, acoperiți și plecați. Este cel mai bun sentiment de a ajunge acasă de la serviciu seara și de a avea o masă gătită la domiciliu gata de plecare! "