recomandată de experți

Cele mai bune idei mici de bucătărie sub 100 $, conform organizatorilor profesioniști

Anonim

O bucătărie mică Pinterest, organizată de designerul Homepolish, Tina Rich.

Jocul Tetris cu vase și ochelari într-un mic dulap de bucătărie poate fi o experiență nervoasă, mai ales când simțiți că totul se poate răsturna în orice moment. De aceea este atât de important să aveți un design inteligent în bucătăria dvs. mică, astfel încât să puteți simți cel puțin că spațiul are un simț al ordinii, chiar dacă aveți doar un dulap și un spațiu pătrat de contra-spațiu. Am vorbit cu doi experți din New York City - Sharon Lowenheim, organizator profesionist certificat cu organizația sa Goddess Organizing, și Emma Beryl, senior designer de interior la Homepolish - pentru swap-uri care economisesc spațiu, posibil.

Deasupra bordului de tăiere cu bambus mare pentru chiuvetă / aragaz

Nu aveți nevoie de organizatori de blaturi pentru a face mai mult spațiu în bucătăria dvs. mică; trebuie doar să vă lămuriți de pe blaturi. "Mai multe elemente pe care le puteți păstra de pe blat, cu atât mai bine, astfel încât să puteți păstra bucătăria dvs. senzație mai deschisă și mai clară", explică Beryl, adăugând: "Dacă ați mutat deja cât mai multe elemente pe care le puteți dezactiva contra și încă nu simți că aveți suficient spațiu, puteți folosi o placă de tăiere sau o tavă deasupra sobei sau peste chiuvetă pentru a vă oferi o suprafață suplimentară. "Dar, după cum remarcă Lowenheim, asigurați-vă că ați obținut un lemn placa de tăiere, nu din plastic, astfel încât să nu se topească accidental pe o suprafață fierbinte.

Better Housewares Plăcuță Rack Rack în alb

Dacă nu aveți o mașină de spălat vase (nu există multe bucătării mici) și utilizați un suport pentru uscarea vesela dvs., o schimbare ușoară a spațiului înlocuiește o mașină standard, autonomă, cu una pliabilă. În felul acesta "nu trebuie să ieșiți pe tejghea, luând în calcul un spațiu valabil atunci când nu spălați și drenați mâncăruri", explică Lowenheim.

Organizator IRIS extensibil în sertar sub-chiuveta în alb

Dulapul sub-chiuvetei este "un loc excelent pentru curățarea consumabilelor și a altor pungi de gunoi", spune Beryl, dar fără un sistem de organizare, este ușor să pierzi lucrurile acolo. Lowenheim recomandă acest organizator expandabil pentru a maximiza stocarea sub-chiuveta. Și nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți un cabinet ciudat sau o mizerie sub conducte. "Ceea ce este destul de răcoros în ceea ce privește faptul că se extinde, devine mai larg și mai restrâns, așa cum trebuie", în funcție de dimensiunea cabinetului tău, spune Lowenheim, " și se va potrivi exact în jurul tevilor, deoarece secțiunea de sus a o împărțire în el. "

Grayline Medie pliabilă Rafturi în alb

Odată ce contorul dvs. este clar, este timpul să abordați dulapurile mici de bucătărie. Lowenheim îi place să folosească ceea ce ea numită "extenders shelf", care sunt, în esență, mese mici pe care le puteți pune în dulapurile dvs. pentru a crea mai multe rafturi. "Având totul stivuit este adesea o problemă, deci dacă puteți crea nivele diferite în cabinetul dvs., aceasta face lucrurile mult mai ușoare".

Cosul de depozitare cabinet Madesmart cu 2 nivele și baza albă

Un alt mod de a maximiza stocarea dulapului este de a instala sertare. Deși Lowenheim a recomandat aceste coșuri de depozitare Madesmart pentru depozitarea sub-chiuvetă, acestea sunt suficient de versatile pentru a pune și ele un dulap. "Se va potrivi în jurul a tot ceea ce aveți sub fund", spune ea, dar adaugă, "Singurul avertisment este că în tava inferioară, trebuie să puneți lucruri mai scurte, pentru că are o altă tavă pe partea de sus a acesteia". fie bine pentru condimente, produse de coacere, sau orice alte cote de cămară și se termină.

Calfonul de perete din oțel

Dacă aveți mai mult spațiu de perete decât dulapuri în bucătăria dvs. minusculă, este un avantaj pentru a adăuga mai mult agățat, depozitare verticală. "Dacă aveți doar una sau două dulapuri, puteți să vă închideți oalele de pe perete", spune Lowenheim. Ii place rafturile de la Calphalon, deoarece acestea atarna pe perete, deci nu ai nevoie de prea mult spatiu liber.

Gama de rafturi din oțel inelară Kleen Oval în negru

Dacă doriți să obțineți cu adevărat fantezie, puteți, de asemenea, să atârni vase și tigăi de cârlige pe tavan sau grinzi, spune Beryl. Este același principiu de bază cu rackul de perete: scoaterea vaselor și a vaselor din carcasă și pe un alt sistem de stocare. Cu toate acestea, aveți nevoie de un tavan înalt în bucătărie, astfel încât să nu vă simțiți aglomerat, chiar deasupra capului - deci cu siguranță nu este o idee de design pentru bucătărie mică pentru toată lumea.

Kuechenprofi de Frieling 19-inch instrument din oțel inoxidabil și rafturi de ustensile

Un alt mod de a curăța spațiul de birou, curățați sertarul de vase și maximizați spațiul de perete este cu un suport pentru perete pentru ustensilele dvs., cum ar fi spatule, linguri și clești. Așezați-o lângă sobă, astfel încât tot ce aveți nevoie atunci când gătiți este la mică distanță.

Zwilling JA Henckels Suport magnetic cuțit

Același lucru se întâmplă și pentru un suport magnetic pentru cuțite, care este modul aprobat de bucătar-șef pentru a păstra cuțitele ascuțite și fără deteriorări în timp ce le depozitați.

InterDesign Linus Tavă pentru tacâmuri acrilice

Dacă totuși încercați să organizați un sertar de junk, Beryl vă recomandă să vă mențineți ușor și, "Mergeți pentru depozitare organizată în interiorul sertarelor dvs. de bucătărie cu unelte ușoare și gata preparate", cum ar fi acest organizator de tacâmuri.

Comanda cârlige mari de utilitate, 7 cârlige, 12 benzi

Pentru alți biți și bobi, cum ar fi suporturile pentru oală sau prosoapele pentru cârpe, care sunt suficient de ușoare pentru a fi agățate, dar probabil că nu necesită un suport întreg, Lowenheim recomandă utilizarea cârligelor de comandă, mai ales că nu dăunează pereților de închiriere.

Sabi de Honey-Can-Do 17, 72-inch Perioada plutitoare în gri

Pentru ochelari și castronuri fanteziste pe care nu le folosiți în mod obișnuit, dar sunt prea drăguțe pentru a da sau dona, luați în considerare înființarea unor rafturi plutitoare. Este un mod atât de a afișa elementele cele mai plăcute din punct de vedere estetic din bucătărie și de a le ține departe de drum când nu sunt folosite. "Doar asigurați-vă că ați praf în cazul în care spațiul dvs. tinde să devină prăfuit sau nu ați folosit un articol într-un timp, deoarece acestea nu vor avea o protecție suplimentară a ușilor cabinetului", notează Beryl. Deși proiectat pentru baie, acest raft de aluminiu va fi, de asemenea, ușor de curățat.

SALT Masina de tuns din sârmă din metal Caddy

Nu fi ciudat să păstrați uneltele de bucătărie în afara bucătăriei. De exemplu, dacă aveți un spațiu limitat al sertarelor, Lowenheim sugerează să vă aruncați organizatorul de ustensile în sertar pentru un caddy plat, pe care îl puteți păstra pe masa dvs. de bucătărie, chiar acolo unde mâncați. "Unul dintre principiile mele principale de organizare este să păstrați lucrurile acolo unde le folosiți, deci este un exemplu extraordinar", spune Lowenheim, adăugând: "Chiar nu aveți nevoie de ele în bucătărie, de cele mai multe ori le folosiți la masa."