cumpărături nedureroase

Cele mai bune gustări vin în borcane și borcane

Anonim

Povestiri similare

Vreau doar să gătesc cu lucruri în tuburi

Când te duci la un bar de vin și comandă niște farfurii pentru a gusta, poate că nu-ți dai seama, dar majoritatea gustărilor gustoase vin într-o cutie sau borcan. Acești ardei piquillo gustoși, înghețați peste pâine prăjită "

Ortiz Piquillo Peppers umplute cu ton alb

Ardeii spanioli delicați sunt prăjiți înainte de a fi umpluți cu ton spaniol gras. Carnea lui afumată blândă ridică orice joc de brânză și cracker. Schimbă-l pe Ritz pentru o baghetă toastată și tăiată și te uiți la tine făcând tapas.

Rick's Chooses Phat Sets

Descrierea produsului sale susține că "chiar și scepticii de sfecla încăpățânată" au fost câștigați de aceste pietre spicate. Acest producător din Brooklyn înmoaie arome de pământ obișnuite cu o mielă de ghimbir, lămâie, oțet de cidru și ienupăr. Au gust aproape toamna. Mănâncă aceste sfecla ofertă cu brânză de capră tangy sau aruncați-le într-o salată.

Toschi Amarena Cherries

În mod tradițional, aceste cirese de cirese de top, dar nu sunt doar pentru desert. Aceste fructe de acru sunt mai puțin cloying și mai complexe decât maraschinos american. Folosiți-le până la crema top Brie sau lingurați-le în iaurt grecesc.

Matiz Gallego Sardine în ulei de măsline

Luați un sfat de la toate cele mai bune locuri de tapas din New York și începeți să savurați pește de conserve. Aceste sardine blânde provin din Galicia, Spania, o zonă renumită pentru fructele de mare, iar furnizorii lor împachetează acești micuți atunci când se află la cele mai proaspete. Încercați-le pe un sandwich deschis cu multe unturi.

Cento Lupini Fasole

Aceste fasole extra-mari, care sunt ușor înrădăcinate în apă și sare, se simt la domiciliu alături de o răspândire a giardinierei de oțet și a măslinelor. Bucurați-vă de această gustare de bar, cum este cazul portughezului: Grăbiți-vă cu o bere rece în timp ce scoateți boabele din piele subțire.

Bomba Calabrese Spread italiană cu foc fierbinte

Ganditi-va ca acest calabrian piper se raspandeste ca o alternativa spicatoare a tapenadei. Producătorul italian Delizie di Calabria impregnează împreună ardei calzi calzieni, vinete, anghinare și ciuperci de porcini, producând un condiment ciudat, ușor fumos, care este perfect pătat peste pâinea crudită sau ca o scufundare pentru legume.

Fenn Shui - Rădăcină de fenicul detoxifiat în oțet de orez, ghimbir, thailandeză Chile

Un bulb de fenicul licorice-y nu țipă exact gustarea după-amiaza, ci în oțetul de orez cu ghimbir, cu miros de portocale și chile thailandeze, aceste muraturi sunt la fel de crocante și răcoritoare ca soiul de castravete. Încercați-i în următorul burger.

La Tienda Peregrino Brand Anchovie Măsline umplute

Această gustare sărată, bogată în umami ridică întrebarea: De ce nu am mâncat mereu umplute cu măsline? Maslinele masline Manzanilla extra-mari sunt un vas ideal pentru a purta mușcături de anchovie spaniolă ușoară albă în gură.

Hénaff franceză de porc Pâté de Campagne Country Pate

Dacă dorești pentru după-amieze lenești pe țara rurală franceză, această pașcă este pentru tine. Este deja pregătit pentru picnic - adăugați doar o sticlă de vin, o baghetă și niște cornichoni crocabili.