recomandată de experți

Cele mai bune cuțite de friptura, cuțitul de prăjit și alte tacâmuri pentru carnivore

Anonim

Ai folosi un felicitar pentru acest șuncă.

Tăierea prin proteine ​​necesită o lamă cu un anumit set de caracteristici - nu trebuie să fie mare, dar ar trebui să fie agilă. Pentru a vă ajuta pe toți carnivorele, am vorbit cu experții pentru a găsi cuțitele pe care să le cumpărați atunci când vă tăiați propriul pui, serviți o coaste de carne de porc și tăiați o friptură.

Pentru păsările de curte întregi, cum ar fi găinile și rațele

"Oamenii cred că atunci când distrugi un animal întreg, trebuie să ai acești cuțitari mari, " spune bucătarul Angie Mar, care conduce restaurantul Beatrice Inn din New York West Village, unde meniul conține mâncăruri extravagante de proteine ​​cum ar fi lavanda vânat de vită și iepure à la Joinville . "De fapt nu le folosesc deloc. Folosesc un cuțit de dezosat, pentru că atunci când vorbești despre animale întregi, chiar te uiți la a le despărți de articulație. Așa că ai nevoie de un cuțit dezosat, care să fie ascuțit, cu o lamă mai scurtă, așa că vei reuși să ajungi acolo.

Tsukiji Masamoto Carbon Steel Honesuki cuțit de înțărcare 5.9 "

Mar îi place mai ales acest cuțit de oțel carbon din oțel Masamoto. "Lama trebuie să fie întotdeauna de aproximativ șase centimetri", spune ea. "Aceasta este minunată. Este foarte ascuțită și agilă. "

Cuțit de despicare globală 6.25 "

Dacă 250 dolari este mai mult decât doriți să plătiți pentru un cuțun de dezosare, Global face de asemenea unul care, ca și cuțitul bucătarului său, are un mâner gol.

Wüsthof Pro Boning cuțit 6 "

Pentru o opțiune manipulată din plastic, Wüsthof face câteva dintre ele cu o lungime de șase centimetri și costă mai puțin decât Masamoto.

Pentru porțeturi, coaste primare sau picioare de miel

Înainte de a servi o bucată de carne de ocazie specială, doriți să o sculptați în felii netede. "Cu un feliuță, ai o lamă mai lungă, poate 270 de milimetri" - aproximativ 10, 5 țoli - "este minunat să distrugi proteinele dezosate", spune Mar. "Lamele sunt puțin mai subțiri decât pe un cuțit de bucătar, dar - mai ales când folosim fripturi sau fripturi întregi - mă întorc întotdeauna pentru un felitor." În afara unui restaurant, acesta este cuțitul pe care îl veți folosi Ziua Recunostintei si petrecerile mari, ambiente.

Masamoto Kasumi Yanagi 10.5 "

Înapoi la afinitatea lui Mar pentru Masamoto: Preferă tăietorii săi cu mânere din lemn.

Wüsthof Classic Super Slicer 10 "

Masamoto este cutitul impresionant, dar, din nou, dacă sunteți dispus să cheltuiți mai puțin, brandul Wüsthof de încredere îl face pe cel care este de asemenea de zece centimetri lung și poate face treaba.

Pentru un ochi de coasere, lămâie sau orice altă tăietură de friptură

Cuțitele cu cuțit vă vor spune că un cuțit de friptură ar trebui să aibă o lamă dreaptă, iar lamele zimțate distrug carnea, mai degrabă decât să-l prindă. "Favoritul meu actual, pe care îl veți găsi în multe dintre restaurantele franceze cu trei stele Michelin, sunt cuțitele de friptura Perceval 9.47", spune Alfred Portale, bucătarul Gotham Bar și Grill. "Sunt un favorit nou în industrie; Tocmai mi-am cumpărat un set de șase: "Percevalele au o lamă relativ scurtă și ascuțită, ca și cum ați putea găsi pe un buzunar, iar mânerele vin în unele culori surprinzătoare (albastru, fistic), pe lângă clasicul negru și lemn de măsline și veți găsi câteva restaurante care se amestecă și se potrivesc seturilor.

Perceval cuțit

Acestea sunt făcute în orașul francez Thiers, care este de a tacâm ce este Burgundia pentru vin.

Celălalt lagăr crede că un cuțit de friptură ar trebui să aibă dinți, indiferent de ceea ce spun aceștia. "Cred că lama zimțată este mai bună pentru longevitate și pentru bucătarul mediu de acasă pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ascuțirea cuțitelor dvs. de friptură", spune Ryan McDonald, bucătarul restaurantului chinez nou-școală Good Fortune din St. Louis. "Friptura doar lacrimile, dacă împingeți prea tare, deci dacă faceți o mișcare adecvată de tăiere și lăsați cuțitul să facă lucrul, ar trebui să taie foarte bine." Pentru aceasta, puteți obține o lamă la fel de superbă din Laguiole. Ca și Cartier și Dior, Laguiole este una dintre acele mărci franceze care semnifică calitatea între generații.

Laguiole Set de cuțit de 6 bucăți

"Bunicii mei aveau un set vechi toată viața mea", spune McDonald. "Douăzeci de ani și câteva remodete de bucătărie sub curelele lor, cuțitele sunt încă în stil." Acestea au mânere din lemn de măslin; pentru un set cu mânere negre, pentru 170 USD, verificați aici.