alegerea poporului

Cele mai bune aburi de abur de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre aspiratoarele noastre preferate aici, împreună cu cele mai bune aspiratoare de roboți , papuci de mop , chiar și o rolă gigantă pentru părul animalelor de companie, am decis să extindem acoperirea de aprovizionare cu produse de curățare pentru a include mopurile de ucidere a bacteriilor. Aici, cele mai bune mopuri pe abur pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bine evaluat mop cu abur, în ansamblu

Bissell 1940 PowerFresh Steam Mop

4, 1 stele, 10, 265 comentarii

"Îmi place acest mop, dar la început am fost sceptic. Un tip a spus într-o revizuire că va dormi cu el. Mi-am spus, nu vei iubi vreodată un aparat de curățare așa. Dar am primit asta și mi-am curățat toate etajele astăzi. De două ori. Așa au murdărit ei (am crezut că sunt destul de curați!) Aș dormi absolut cu acest mop. Este usor de folosit cu NO SCRUBBING si fara urme pe laminatul meu! Ce?! Da. Este atât de bine. Comanda-l. Nu veți fi dezamăgiți.

Cel mai bun mop cu abur cu scruber triunghiular

Bissell Steam Mop Select

4 stele, 697 comentarii

"Mi sa spus că mopurile cu aburi nu au fost tot ceea ce s-au stricat să fie, iar eu sunt fericit atunci când este vorba de curățarea casei mele, în special bucătăria mea și podelele de luat masa, care sunt acel vinil de lux. În primul rând, NU CUMPĂȚI plăci de vinil de lux pentru podele. Arată așa de frumos, dar curățarea podelelor este o târfă, omule. Dar, mă îndepărtez. Acest mop de aburi a tăiat ore întregi de la locul de muncă. Da, sunt anal. Am măturat, am aspirat și apoi mop. Am folosit ambele tampoane pentru curățare și le-am deconectat când s-au murdărit. Le clătesc și continuă să le folosească când se umple cu murdărie. În casa mea, există o mulțime de murdărie cu un băiat, trei câini și cinci pisici. Oh, și pipi. O mulțime de pipi. "

Cel mai bun mop cu aburi pentru ștergerea spotului

O-Cedar Microfiber cu abur

4, 2 stele, 697 de recenzii

"Am unul din pardoseala aceea care face ca oamenii să blesteme. Afișează fiecare pată de murdărie și apă când este șters. Pentru a adăuga la provocare, locuiesc acolo unde există mai multă murdărie decât peluza îngrijită și au doi câini mari. Fiica mea, care cercetă EVREUTE, a primit una din ele și a fost atât de impresionată încât a adus-o cu ea la ultima ei vizită, ca să-l pot încerca. Am făcut și apoi am comandat unul imediat. Funcționează bine, și este mult mai puțin hassle decât vechea mea metodă de ștergere. Ea face mai ușor să mop fața locului fără a dedica o întreagă dimineață procesului. Singura ameliorare pe care aș vrea să o văd este o modalitate de a adăuga un miros sau soluția preferată de curățare, pentru că miroase mirosul unui pod proaspăt spălat. Chiar și așa, sunt foarte mulțumit de cumpărarea mea. "

Cel mai bun mop cu abur cu scruber față-verso

Sharp Steam Mop de buzunar

4, 2 stele, 3, 239 comentarii

"Acum știu că astfel de produse primesc rapsuri rele și pot fi lovite sau pierdute cu longevitatea lor. Asta e tot. Am luat toate măsurile pentru a-mi trata dragostea și grijuliu, pentru a-mi menține speranța că va dura viața. Mopii de aburi sunt AWESOME! Cu aceasta, chiar sap pe cum poti flip capul de peste pentru a utiliza cealalta parte a cârpei. Ai două cârpe în cutie. L-am cumpărat pentru că locuiau niște prieteni în timpul uraganului Irma, care avea câini, și literalmente, fiecare cvadrat de podea trebuia curățat. O treabă prea mare pentru genunchi, știi? Îmi place rezultatele "TOC" - perfecte. Și IUBESC știind că podelele sunt dezinfectate fără utilizarea de substanțe chimice toxice. Umplerea cu apă este FOARTE ușor cu plasticul din plastic, cu ceașcă sprită. Este simplu de folosit și se încălzește repede, într-un minut sau cam asa ceva. Sunt multumit de asta. "

Cel mai bun mop cu aburi cu trei setări de aburi

Shark Genius Steam Pocket Mop

4, 4 stele, 371 comentarii

"Mi-a plăcut acest Ninja de rechin [deși eu] a fost puțin dubios în privința folosirii pe podelele laminate, așa că am făcut podeaua într-un dulap și am folosit aburul ușor. Podeaua a fost bine sigilată și a funcționat foarte bine, așa că acum, împreună cu podelele de teracotă, pot să fac și ele laminate, toate într-o singură lovitură. Îmi place foarte mult cât de repede se usucă etajele. Aș recomanda, de asemenea, oricui să se gândească să achiziționeze această mașină pentru a obține mopii de înlocuire, mai ales atunci când faceți zone mari. Am 80 de ani și este o bucată de tort care se ocupă de asta. "

Cel mai bun mop cu abur all-in-one și vid

Bissell CrossWave Multi-suprafață uscat uscat vid

4.1 stele, 1.421 de comentarii

"Bine, așa că am așteptat câteva luni să încerc asta și apoi să revizuiesc. Trebuie să spun că această mașină este minunată! Locuiesc într-o casă plină de pietre în deșert, cu șase câini mari. Curățesc de două ori pe săptămână și am folosit-o și pe covor în casa noastră. Singura problemă este că trec prin soluția pe care o poți cumpăra de la Bissell atât de repede. M-am hotărât să încerc curatatorul curat concentrat, și am pus două picături în toată sticla de apă.

Cel mai bun perie de aburi cu perie detașabilă

Bissell 1806C Powerfresh Deluxe Mop cu aburi

4.3 stele, 503 comentarii

"Nu pot să mă las să mă laud la noul meu mop de aburi! Am avut modelul mai vechi Bissell, care nu avea peria de frecat, și mi-a plăcut, dar după trei ani de utilizare sa rupt.

Acest model mai nou a fost vândut în prima zi și se aștepta ca acesta să fie același cu cel vechi. Nu este! Este cu totul superioară și mai bună în toate privințele - dar cel mai uimitor lucru pe care nu-l aștepta nici măcar după citirea recenziilor este ceea ce mi-a făcut în grout. Era neagră, în jur de opt ani de murdărie, murdărie și două copii mici, cu o mulțime de deversări și mâncare pe podea. A fost atât de curată încât nu am putut să cred. Este din nou bej! Nu am folosit nici un fel de substanțe chimice sau aditivi, doar apă curată pe o temperatură ridicată a aburului, folosind o perie de frecat și un grăsime mică. REZULTATE ULTIME! Era aproape ca și magia.

Cel mai bun mop cu abur cu abur detașabil

Shark Steam buzunar Mop greu de curățare podea cu ascensor Haine de vestimentație

4.3 stele, 120 comentarii

"Îmi place acest mop cu aburire. Are trei setări, așa că, dacă aveți nevoie de ea, acesta poate elimina mult mai mult abur decât mopurile de abur de bază. Îmi place de asemenea capul flip, astfel încât atunci când o parte se murdărește, îl puteți răsturna și continuați. Dar caracteristica mea preferată a tuturor este ascensorul. Vă permite să utilizați de trei ori mai mult decât un abur regulat. Puteți folosi atașamentul mic și aburul curat și să dezinstalați orice suprafață: contoare de bucătărie, contoare de baie, robinete, dulapuri, îl numiți. De asemenea, vine cu un atașament care vă permite să-l utilizați ca vapor de îmbrăcăminte. Pentru mine, acest lucru oferă cu adevărat cel mai bun bang pentru buck dvs. și îl face atât de ușor și convenabil să-l utilizați pentru a curăța toate suprafețele fără a folosi chimicale dure. La început, m-am gândit că rezervorul de apă era puțin pe partea mică, dar rareori nu mai am aburi înainte de a-mi termina un loc de muncă. Vă recomandăm foarte mult. "

Cea mai bună abur pentru spații mari

Mop ușor de abur

4, 5 stele, 1, 442 comentarii

"Eu dețin un Pilates și un studio de fitness care este de 2.100 de metri pătrați de parchet aproape de lemn. Ștergerea pardoselii este o operațiune majoră și trebuie făcută frecvent datorită traficului picior și volumului ridicat de contact desculț și mâini și transpirație din cadrul cursurilor de zi cu zi și a cursurilor Pilates. Doar doresc să fi găsit acest dispozitiv mai devreme! .

Mopul de abur a fost scos din cutie, asamblat și pus la lucru într-o chestiune de cinci minute. Piesa de țesătură care se atașează la capul mopului pentru a curăța podeaua durează aproximativ 30 de secunde pentru a deveni suficient de umedă pentru a se mișca liber peste podea.

După utilizarea mopului de aburi, podeaua este curățată cu multă grijă. Probabil nu a fost niciodată mai curat. Este literalmente "curat" - pantofii îmi scapă când merg pe podea. Mopul cu aburi nu lasă pete pe apă (cum ar fi mopul cu spire), astfel încât finisajul final este uimitor de strălucitor și strălucitor, așa cum se vede în fotografiile pe care le-am inclus. Voi folosi doar din nou mopul meu de răsucire din nou pentru a se ocupa de scurgerile mari de apă (de la căderea unei sticle de apă sau de ocazia de a instala apă caldă). ​​"