alegerea poporului

Cele mai bune trimatoare de coarde de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre alte șantiere, cum ar fi mașinile de tuns iarbă , furtunurile de grădină și chiar scaunele pentru gazon , am ajuns la Amazon pentru a îmbunătăți creșterea greșită. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune trimmere de șir ușor

Black + Decker LST300 Trimmer cu litiu de 12 inchi și Edger

4, 2 stele, 1, 046 comentarii

"Acest lucru ucide buruienile și iarba ca și cum ar avea o pradă. Sunt serios impresionat de eficacitatea lui. Am cumpărat acest lucru pentru că aveam nevoie să-mi înlocuiesc vechea mașină de tuns iarbă a cărei baterie mergea în jos. Am avut acel unul, probabil, zece ani; mi-a servit bine. Acest nou face ca celălalt să arate rău. E incredibil de puternică și taie lucruri pe care altul nu le-a făcut niciodată. Am reușit să-mi fac toată curtea într-o singură încărcătură, cu o mulțime de putere de rezervă. Cea mai bună parte este că este mai ușoară decât cea veche. "

DeWalt DCST920P1 20V cu litiu-ion XR fără perii 13 "

4 stele, 677 comentarii

"Acesta a fost singurul instrument minunat de curte pe care l-am cumpărat vreodată. Bateria este uimitoare și necesită locuri de muncă cu același gust ca un dispozitiv de tăiere cu gaz. Am un obicei prost pentru a lăsa suprafețele din curtea mea să fie îngroșate înainte de a face orice tăieturi, iar acest tundere mănâncă ca și cum nu ar fi nimic. Și eu vorbesc niște buruieni groase și s-au cunoscut că o folosesc pentru a tăia azaleele și alte tufișuri din lemn. Nu-i arat milă și nu a dezamăgit! Este foarte ușoară și nu am nici o problemă să o folosesc pentru perioade lungi de timp. "

Worx WG163 GT 3.0 Trimmer / Edger de iarbă cu acumulator 20V cu alimentare de comandă 12 "

4 stele, 711 comentarii

"Am fost ezitant sa primesc un alt trimmer electric, deoarece cel pe care-l aveam inainte a avut o viata scurta a bateriei si nu a putut bate un copil, m-am gresit sa ma indoiesc pe asta. Este suficient de puternic pentru a face față tunderea zilnică și apoi unii. Viața bateriei mă ușurează cu ușurință în jurul casei și se face cu cea mai mare parte a tunsului pe o singură baterie. Singurele momente în care am nevoie de rezervă este când am lăsat pajiștea să devină un pic cam îngroșată și trebuia să-mi petrec puțin timp făcând ceea ce era necesar. Îmi place în mod deosebit roțile de tuns pentru a face ca trotuarul meu să arate curat și curat. Chiar i-am cerut un vecin să întrebe dacă am făcut-o profesionist după prima dată când l-am folosit.

Cele mai bune trimmer-uri de marime medie

Black + Decker LST136W 40V MAX Trimmer cu șir de litiu

4, 1 stele, 4, 196 de recenzii

"Patruzeci de volți sunt o mulțime de sucuri pentru un tăiș. Se taie prin buruieni și muchii de-a lungul căii mele de acces și a căilor de mers pe jos fără ezitare. Și bateria durează destul de mult. Am lăsat-o pe setarea maximă în proporție de 100% din timp și pot să-mi înfrumusețez toți copacii și zonele naturale din curte și apoi să mănânc în jurul terasei din spate, pe drumul de acces și pe trotuare și să mai am o baterie de peste 50% Am terminat."

Greenworks 12-inch 40V cordon cu fir

4.1 stele, 382 comentarii

"Acesta este un adevărat lovitură de buruieni! Este bomba - nu se joacă în jur. Dă totul în calea lui, să fie avertizat. Îmi place - îmi taie timpul de lucru la jumătate în comparație cu Ryobi, a cărui baterie tocmai a renunțat la mine. Cred că linia dublă face o mare diferență și bateria se reîncarcă în două ore. Am folosit-o timp de trei săptămâni fără nici o problemă până acum. Este lung, așa cum au menționat unii, dar asta înseamnă că pot ajunge ușor sub tufișuri. Acest produs Greenworks este A + în cartea mea. "

DeWalt DCST990H1 40V max

4.3 stele, 266 comentarii

"În primul rând, este mult mai puternic decât mă așteptam. Folosindu-l la setarea scăzută a fost o mulțime pentru mine. Am o bucată destul de mare de proprietate și fac toate amenajările mele. Trebuie să mă încurc pe ambele părți ale unui gard lung, trotuare, paturi de grădină etc. Când am terminat, aproximativ 40 de minute mai târziu, am verificat indicatorul de viață a bateriei și am arătat că am folosit doar o treime din capacitate, astfel încât această baterie va dura destul de mult timp. Sunt mulțumit de asta și foarte surprins de putere. Categoric la fel de puternic ca un model de benzină. Bine, DeWalt.

Cele mai bune trimmere de caractere grele

EGO Power + Trimmer cu șurub cu litiu-ion cu acumulator de 15 inci, de 56 de volți

4, 5 stele, 360 comentarii

"Am deja un tundere Worx și este un tuns foarte bun pentru prețul scăzut. Aveam nevoie de mai multă putere pentru unele zone din curtea mea, unde există buruieni încăpățânați pe care Worx-ul le-ar sufoca și nu le-ar fi tăiat. Îmi place durabilitatea suplimentară, șirul dublu, o putere mai mare, o încărcare mai rapidă și o durată de funcționare mai mare a acestei unități. Caracteristica de viteză variabilă este foarte plăcută. Se extinde, probabil, timpul de rulare și de ce să-l utilizați la putere maximă atunci când tăiați numai iarba? Producătorul a adăugat cu grijă căptușeală mânerului față pentru confort și absorbția vibrațiilor în timpul utilizării. "

Greenworks Pro 16-Inch 80V Trimmer cu coardă fără fir

4, 2 stele, 311 comentarii

"Acest lucru este uimitor! Folosim acest mancator de buruieni pe ierburi inalte si buruieni in livada noastra. Se mănâncă prin iarbă fără oprire! Are o oră întreagă, chiar și cu creșterea puternică. Oricine îl folosește este impresionat de cât de multă putere are și de durata bateriei. Este exact ceea ce speram când l-am cumpărat. Nu mai pierdeți nimic cu combustibilul de amestecare, pornirea slabă, fumul și depozitarea sau întreținerea de iarnă pe care modelul nostru de gaze vechi îl cere ".

Cel mai bun tundru de coarde și combo măturătoare

Black + Decker LCC140 de 40 de volți Trimmer cu miez Max și măturătoare

4 stele, 1.256 de comentarii

"Îmi place faptul că acesta este alimentat de la baterie și veți obține două gadget-uri pentru prețul de unul. Atât tunderea, cât și măturătoarele sunt ușoare și rezonabile. Bateria, odată încărcată complet, a durat suficient timp pentru a utiliza mașinile de tuns iarbă și măturătoare pentru a tăia curtea noastră de patru metri și a mai rămas o taxă o săptămână mai târziu când am folosit din nou măturătorul. Dacă întrebați dacă doriți sau nu să cumpărați, faceți-o!

Cel mai bun trimmer cu șurub cu gaz

Husqvarna 128LD Tăietor de cot detasabil de 17 inci de 17 inci

4, 1 stele, 485 comentarii

"Acesta este al doilea pe care l-am cumpărat. A cumpărat primul în urmă cu un an și a folosit-o pe heck din asta. Locuiesc pe o suprafață, așa că am o mulțime de tăiere - și nu ușor de tuns ca o casă de tramvai. Trebuie să treacă prin multe buruieni groase, să nu se înfunde ușor și pare să aibă o mulțime de putere. Am lucrat atât de bine încât am cumpărat oa doua unitate pentru casa noastră la lac ".