știri

Cea mai bună (și cea mai ciudată) mână de strokes pe care le puteți cumpăra online

Anonim

Dacă citiți istoria oricărei suferințe orale a lui Lizzy Goodman despre Strokes on Vulture și ați simțit senzația de nostalgie profundă pentru începutul anilor, nu sunteți singuri. Și noi am făcut-o. Acesta este motivul pentru care am inceput sa mirosim un tricou clasic Strokes, pe care tocmai l-ai obtinut pe drum, facandu-se astfel sa treaca intr-o intreaga lume de foarte nisa Strokes merch online - cu siguranta nu a fost disponibil in 2003. Aici, o selecție de chestii stranii Strokes pe care le puteți cumpăra pe internet.

Lenjeria inimii

Pentru fanii Strokes, care ar prefera să-și păstreze privatul. (Acest lucru vine, de asemenea, sub forma tonguei.)

Tricoul pentru câini

Pentru Chihuahua, care credea că Sala de Foc ar fi trebuit să ajungă mai mare decât o treime pe Pitchfork.

Strokes Baby Onesie

Pentru un copil.

Ceașcă de prânz la Tote

Pentru sandwich-ul tău de ouă.

Ceasurile Strokes

Un pic mai mult de un angajament - și în prezent 54% off!

Tricou Fabrizio Moretti

În acest moment, intrăm într-un anumit comerț cu bandă, ca și acest tricou Fab "Moretti". Bine pentru un Mos Craciun. (Dar nu dacă dvs. Santa este secret Kristen Wiig.)

Julian Casablancas Magnet de frigider

Unele magneți de frigider din stilul păpușilor de la Julian Casablancas, care includ un mic bar de bomboane Mantecol - pe care Julian pare să-l fi bucurat când a fost în turneu în Argentina.

Nick Valensi Notebook

Puzzle cu toți colegii tăi cu acest notebook Nick Valensi. (Puteți să le faceți puțin mai puțin cu acest notebook Albert Hammond Jr. mai simplu.)

Tricoul lui Nikolai Fraiture

Sărbătoriți cel mai subțire de radare, basistul Nikolai Fraiture, cu acest tricou cu anul său de naștere oarecum în mod inexplicabil îmbrăcat pe el.

Tricoul Strokes

Dacă vă place când oamenii întreabă: "Ce este asta?" Despre tricourile tale, aceasta, cu o fotografie neremrbită a spatelui lui Julian Casablancas, este pentru tine.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.