recomandată de experți

Cele mai bune dinti-Whitening pasta de dinti si kituri, in conformitate cu stomatologi

Anonim

Luați-o de la cineva care a fost prescris o dată fluorură stanată pentru cavități (care mi-a dat zâmbetul unui fumător condimentat): Există zeci de paste de dinți și tratamente de albire acolo, dar doar atât de multe echipate pentru a vă ajuta să vă străluciți zâmbetul.

Dentistul Mandy Kouroshnia din New York, Unison Family Dental, spune pentru cele mai bune rezultate cu produsele de albire acasă, ar trebui să vă gândiți la ce tipuri de pete aveți de-a face. Uneori, ea spune că, dacă zâmbiți zgomotos, puteți avea nevoie doar de o curățare standard în birou, în timp ce alte pete adânci nu pot fi îndepărtate prin albire, perioadă (pete de tetraciclină sunt un exemplu). Dar, în general, dacă beneficiați de curățenie obișnuită în birou și, probabil, tratamentul ocazional de albire, pastele de dinți, gelurile și gura de spălare la domiciliu pot fi foarte utile pentru menținerea albului tău perlat. Aici, am vorbit cu dentiștii pentru a obține informații despre cele mai eficiente tipuri de dinți și kituri de albire pentru care să investească.

Produse de albire

Colgate Optic White pastă de dinți

Albirea pastă de dinți este un produs de droguri pe care îl puteți utiliza pentru a vă acoperi bazele, dar Kouroshnia spune că, în mod ideal, le folosiți în plus față de alte soluții de albire. New York dentist cosmetician Edward A. Alvarez recomandă de obicei Colgate Optic White pacienților săi pentru o albire adevărată a dinților. Spre deosebire de optiunile precum Crest 3D White care se bazeaza pe lustruirea fizica a dintilor, cum ar fi silice sau carbonat de calciu, care poate scadea suprafata smalului in timp, "White Optic contine peroxid de hidrogen intr-o concentratie mica care va albina sau vopsea de fapt emailul dintilor, vă oferind o schimbare reală a culorii structurii dintelui. "

Opalescence Whitening Pasta de dinți

Kouroshnia preferă să utilizeze această pastă de dinți pentru albire din Opalescence, despre care am scris mai devreme, pentru a-și menține dinții albi. Se bazează pe silice pentru a lustrui dinții, dar este proiectat cu o formulă de abraziune redusă, deci este mai sigur să o utilizați în fiecare zi. Fluorul din ea poate ajuta la sensibilitatea dinților, și vine în diferite arome, cum ar fi Mentă și Melon Cool pentru a vă potrivi gusturilor. "Simt că Opalescence vă strălucește foarte bine dinții. Este destul de bine ", spune ea.

Listerine Sănătoase albă Vibrant Multi-acțiune clătire

Dacă vreți ceva mai puțin angajat decât o pastă de dinți, Alvarez spune că îl înghită în fiecare zi pe Listerine Healthy White pentru a-și păstra zâmbetul luminos. "Vasele de gura contin peroxid de hidrogen pentru a-ti albina dintii, la fel ca White Optic, precum si fluorura pentru a ajuta la intarirea dintilor".

Philips Sonicare Healthy White + periuță electrică reîncărcabilă electrică

Și pentru că chiar și un lucru la fel de simplu ca un curat profund poate crea dinți albe cu mult mai albe, o periuță de dinți electrică poate fi un ajutor masiv. Kouroshnia spune: "Lucrul cu periuța de dinți electrică nu numai că vă face viața mai ușoară. Vibrația acestor fire, în special cele de la Sonicare, intră în pori. Setările de albire [ nota editorului: ca setarea Albă pe această periuță de dinți Sonicare ] vibrează chiar mai mult pentru a îndepărta toate aceste particule sau pete mici care sunt blocate în neuniformitatea suprafeței dintelui. "

Sisteme de albire

Opalescence Go 15% Kit

Deși toate produsele enumerate mai sus ar trebui să funcționeze pe petele superficiale, dacă doriți ceva mai aproape de afacerea reală a unui tratament de albire a birourilor, ambii stomatologi au declarat că cele mai eficiente opțiuni la domiciliu sunt tăvile de preluare care conțin peroxid de hidrogen. Acestea sunt cele mai apropiate de o sesiune de albire în birou (care implică în mod obișnuit un procent mai mare de peroxid de hidrogen și o tavă de înălbire personalizată) pe care o puteți obține.

"Personal, eu am tăblițe la domiciliu și îmi place foarte mult libertatea de albire cât vreau, atâta timp cât vreau, ori de câte ori doresc", spune Kouroshnia. Ea adaugă că sunt mai puțin susceptibile de a provoca aceleași sensibilități ca și cu o cutie de benzi albe.

Un exemplu este Opalescence Go, un kit care vine în diferite concentrații de peroxid de hidrogen (există versiuni 10%, 15%, 20% și 35%). Fiecare kit vine cu tăvi preumplute (sau cu dopuri cu seringă), care se potrivesc tuturor pentru a se potrivi tuturor dinților și pot fi utilizați oriunde, de la 15 minute până la noapte.

Alvarez spune: "Văd rezultate care sunt aproape la fel de bune cu Opalescence Go ca și mine cu tăvile de albire personalizate și de multe ori le spun pacienților să încerce kitul și să economisească bani. Compromisul este că Opalescence Go este de unică folosință, iar când ieșiți din tăvi, trebuie să cumpărați un nou kit. Cu tăvile de albire realizate la comandă, le păstrați pe termen nelimitat și puteți cumpăra mai mult gel mai târziu la un preț mai mic. "

Zile de transfocare Philips Ziua Albă cu seringă de 14%

Un alt sistem de înălbire recomandat de Kouroshnia este kiturile Philips Zoom Day White și Nite Bright. Acestea provin, de asemenea, în diferite concentrații de peroxid de hidrogen (de la 6 la 14 procente pentru Ziua Albă și de la 16 la 22 la sută pentru Nite Bright), cu singurul avertisment că medicul dentist va trebui să vă potriviți pentru o tavă de albire particularizată . "Medicul dentist va face o mucegai de gură pentru a crea o tavă personalizată pe care să o luați acasă și să umpleți cu gel de albire. Conform sensibilităților dvs., puteți aplica după necesități timp de 15 până la 30 de minute - sau mai mult, dacă doriți ", explică ea.

Pachetul de seringi Philips Zoom Nite White 22%

Un ajutor util dacă aveți senzație de dinți

Sensodyne Two-Pack pastă de dinți maximă pentru dinți sensibili

Și din moment ce ar trebui să așteptați o sensibilitate mai mare la dinți dacă folosiți produse de albire (mai ales dacă ați avut cavități sau coroane în trecut), Kouroshnia spune că o soluție simplă pe care ea o recomandă pacienților este o pastă de dinți pentru dinți sensibili. "Nu vă sugerez să vă spălați cu ea, în sine", spune ea, "dar când ați terminat de rutina dvs. de igienă, puteți freca o cantitate de ceva asemănător cu Sensodyne peste tot din dinți", explică ea ajută la blocarea terminațiilor nervoase, care pot deveni foarte agitate după înălbire, astfel încât să nu simțiți durerea.