săptămână de lenjerie

Cele mai bune curele pentru femei, potrivit experților

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Chingele au devenit recent o alegere populară pentru lenjeria de corp de zi cu zi pentru multe femei - și nu doar pentru evitarea VPL. Pe măsură ce tehnologia lenjeriei continuă să evolueze în direcția asigurării unui confort maxim, există acum mai multe opțiuni, atât flirty, cât și funcționale, ca niciodată. Pentru Saptamana pentru Lenjerie de corp, am vorbit cu sapte proprietari de buticuri de lenjerie intima, bloggeri si alti experti despre curelele lor preferate. Mai jos, 11 dintre recomandările lor, de la dantelă la opțiuni fără sudură până la organice.

Cele mai bune curele de zi cu zi

Hanky ​​Panky Original Rise Thong

Cei mai mulți dintre experții pe care i-am vorbit au ales tricourile lui Hanky ​​Panky drept tort de zi cu zi. "Hanky ​​Panky a normalizat tricoul și a făcut din el un dulap accesibil pentru milioane de femei", spune Cora Harrington de pe blogul Lingerie Addict și autorul cărții viitoare In Intimate Detail: Cum de a alege, purta și iubi lenjerie . "Lenjeria lor de dantelă are nenumărate imitații, dar nici unul nu se apropie de original", spune Cindy Kahng, proprietar al azaleelor ​​de tip boutique East Village. "Sunt drăguțe, de o mărime, au o înălțime joasă sau înaltă și în fiecare culoare a curcubeului", spune ea.

Foto: Ro, Lauren

Cosabella Trenta Low-Rise Thong

Tricourile Cosabella sunt o altă alegere populară, iar Laura Henny, proprietar al Rack Shack, un boutique pentru toate formele, culorile și genurile din Bushwick, Brooklyn, preferă să se uite la dansul lui Hanky ​​Panky (deși îi plac ambele mărci). Tricoul Cosabella Trenta este alegerea de zi cu zi pentru Rachel O'Donnell, managerul social media la Lingerie Journal: "Dantela este moale la atingere și se simte un pic mai luxoasă decât tricoul tău de o mărime medie." Este, de asemenea, fără sudură și vine într-un curcubeu de culori.

Cele mai bune curele fără cusătură

Chantelle Soft Stretch fără sudură

Chantelle Soft Stretch colectiv este un nou venit la scena lenjerie, dar devine rapid un favorit. Harrington, care, de obicei, nu este impresionată de tehnologia "nouă" a lenjeriei, spune că țesătura Soft Stretch a mărcii franceze este "adevărata afacere": "Este moale, netedă, super-confortabilă și îndepărtează fără efort umiditatea din piele în vreme caldă!) "Este, de asemenea, un favorit al lui Henny.

Commando Microfiber Classic Thong

Pentru o potrivire cu adevărat confortabilă și confortabilă, Susanne Alvarado din Sugar Cookies din Manhattan recomandă tricoul clasic al lui Commando. Potrivit mărcii, tricoul este tăiat brut și confecționat cu "microfibre europene luxoase" și este "fără elastic", eliminând liniile de săpat și chilot în timp ce este foarte moale.

Journelle Estelle Thong

O preferință Journelle este tricoul Estelle din interiorul mărcii, care oferă o potrivire perfectă, de zi cu zi, cu o bandă ușor mai groasă și cu dantela detaliată în spate.

Foto: Ro, Lauren

Fleur du Mal Charlotte Lace Thong

O altă opțiune fără sudură este Charlotte Lace Seamless Thong de la Fleur du Mal. "Sunt minunate să se împerecheze cu vestimentația de vară și cu orice ocazie de îmbrăcăminte specială care nu poate purta un VPL", spune Kahng.

Cel mai bun trup nud într-o gamă de tonuri de piele

Nude Barre Bohemian Princess Al doilea piele fără sudură

"Uneori ai nevoie doar de un trup nud", spune Harrington, Lingerie Addict. Dar industria lenjeriei are o definiție destul de îngustă a nudului - care este locul în care Nud Barre vine: "Nud Barre a fost una dintre primele branduri care oferă lenjerie nudă într-o gamă de tonuri de piele și curelele lor fără sudură se potrivesc exact așa cum se spune - ca oa doua piele. "

Cel mai bun tanga din bumbac organic

Foto: Ro, Lauren

Piele organică Pima bumbac Thong

"Există o mișcare uriașă spre fibrele naturale", spune Harrington. Îi place panglica organică de piele de bumbac a pielii ca o opțiune de zi cu zi, precum și media și coordonatorul de marketing al lui Journelle, Danielle Iserlis.

Cel mai bun tanga cu talie mare

Hanky ​​Panky Retro Thong

Cu popularitatea pantalonilor cu talie înaltă și a fuselor în creștere, este firesc să doriți un trup care să găzduiască aceste stiluri noi. Alvarado și Journelle, Iserlis, recompensează tricoul retro al lui Hanky ​​Panky, care "îți oferă o acoperire măgulitoare, cu talpa exterioară și partea din față", potrivit lui Alvarado.

Cea mai bună regină

Foto: Ro, Lauren

Clo Intimo Fortuna Lace reglabil cu coarda

Kahng recomandă, de asemenea, cămășile reglabile de cravată de Clo Intimo, o companie de lenjerie de familie, începută de columbia Claudia Ochoa (toate piesele sunt proiectate în New York și fabricate în Columbia). Un best seller la Azaleas, Fortuna este "puțin mai sexy și mai drăguț", potrivit lui Kahng, și vine cu glisiere pentru a se adapta la orice lățime de șold. Fiecare pereche face chiar și un amulet de piatră semiprețioasă menit să evite spiritele rele.

Cea mai bună tricou G-string

Aubade Nudessence String

Dacă sunteți în căutarea pentru ceva puțin mai sexy, dar minimalist, Sugar Cookies "Alvarado recomandă Nudessence-ul lui A-Gord. Este realizat din tul de moale și satin elastic care "îmbrățișează corpul tău pentru a se potrivi a doua piele", potrivit lui Alvarado.