cel mai bun. într-adevăr.

Cele mai bune pungi de toaletă pentru călătorie, în conformitate cu pliante frecvente

Anonim

Ai rutina de 10 etape a frumuseții K, până la o știință, iar machiajul tău se potrivește cu cele mai importante lucruri, dar când e timpul să călătorești, totuși, tot ce-ți trebuie trebuie să fie o provocare. Între reglementările TSA, temerile legate de spargerea lichidelor sau de ruperea sticlelor și lipsa de practică a montajului întregului cabinet de baie într-o purtătorie, alegerea unei pungi de toaletă necesită la fel de multă atenție ca alegerea serurilor și a lotiunilor din interiorul acesteia. I-am cerut călătorilor frecvenți, inclusiv unor persoane cu o rară frumusețe și îngrijire a pielii, pe care nu le-ar îndrăzni să le neglijeze în vacanță, ce pungi folosesc și cum le-au ales. Pick-urile lor de mai jos includ o varietate de truse Dopp, articole de toaletă și pungi de machiaj care fac treaba.

Tumi ajunge la Richmond Travel Kit

Curran Dandurand, CEO și cofondator al lui Jack Black, îi place cum modelul său spațios, cu patru compartimente Tumi, păstrează articolele de toaletă organizate și accesibile. "Există un cuier, așa că este ușor să depozitați în baia hotelului și să vedeți totul în fiecare compartiment", a spus ea. Se îndoaie suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință într-un purtător și căptușeala antibacteriană asigură că periuța de dinți și orice altceva doriți să păstrați sanitar rămâneți curat.

Pachetul de toaletă pentru toaletă PBdorm

Poate fi făcută pentru sălile de dormit, dar acest set de agățat este suficient de robust și sofisticat pentru călătorii adulte. Buzunarele cu fermoar din buzunar vă permit să vedeți ușor unde v-ați depozitat produsele - și este sub 30 de dolari.

Dagne Dover sacul de toaletă Hunter - Mac - mic

Când Mia Duchnowski, cofondator și CEO al Oars + Alps, călătorește, ea caută o "pungă care poate fi ușor curățată cu un machiaj-ștergător, așa cum am tendința de a pune întotdeauna periile mele în punga mea, așa că am blush și bronzer frotiuri pe căptușeala interioară. "Făcut din neopren uscat rapid, geanta strălucitoare-roșie a lui Dagne Dover, cu o husă detașabilă cu fermoar și buzunare interioare, se potrivește cu factura.

Burberry Verificați Dopp Kit

Dacă luați în considerare îngrijirea pielii pentru o investiție - ca David Yi, fondatorul site-ului de îngrijire a bărbaților Foarte bună lumină, nu - veți dori să vă asigurați că sacul dvs. de toaletă îi protejează. "Nu am nevoie de apă care să-mi spargă produsele de îngrijire a pielii și nici nu vreau să se formeze mucegai, așa că trebuie să fie impermeabil la apă", a spus el. El iubește modul în care acest kit Burberry Dopp păstrează totul uscat și are o caracteristică adăugată a micilor picioare de metal: "Asta înseamnă sacul dvs. - și că Biologique Recherche! - nu va atinge niciodată mediul în care vă aflați, indiferent dacă vă aflați într-o cameră frumoasă de hotel din Paris sau într-un Airbnb murdar din Brooklyn.

Kitul de toaletă Briggs & Riley de bază

O opțiune mai puțin costisitoare, acest caz de toaletă de la Briggs & Riley, producătorii unuia dintre pungile preferate de rulare, are picioare din cauciuc care vă protejează de asemenea pungile de pe suprafețe murdare.

Licența de licență Sephora pentru Leopard: Weekender

Tracy E. Robey, scriitoare și fondator al blogului coreean de frumusețe Fanserviced-B, este un expert în rutina pe mai multe etape și are nevoie de o geantă de toaletă care să poată găzdui fiecare pas de la curățare până la măști de tablă. "Am vrut ca optiunea de a fi capabila sa impacheteze sticle si borcane de mari dimensiuni (si multe altele) intr-un caz care macar ma facut sa arate ca am incercat sa impachetez lumina". Geanta ei Sephora Weekend este una din Puțini au găsit că se potrivește cu toate acestea.

Stephanie Johnson Carrara Gray ML Călător

Acest sac de dimensiuni generoase, într-o imprimare din marmură instagramabilă, cu hardware-ul din aur de trandafir, are trei pungi detașabile pentru a vă asigura că machiajul, îngrijirea pielii și articolele de toaletă sunt la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Dana Aidekman, șefa mărfurilor la Birchbox, iubește faptul că cazurile lui Stephanie Johnson "vin cu o oglindă minusculă, care este minunată pentru a vă ajuta să vă relaxați sau faceți machiaj într-o baie hotelieră, ceea ce mă salvează într- chiuveta se misca in timp ce aplica ochelari de soare ". Foloseste punga Mumbai mai mica pentru articole mici, delicate.

Tooletries Koby Bag

Această geantă Dopp-kit din Tooletries este suficient de impermeabilă pentru a aduce direct în duș și înapoi în bagaje. "Este 100% silicon, făcându-l impermeabil și rezistent la pată, deoarece este foarte ușor de curățat", a spus Kyle Bergman, comerciant senior la Birchbox Man și un călător frecvent în cadrul echipei naționale de lacrosi din Israel. "Este ca o veche școală Chevy Suburban înăuntru, cu cantitatea de cameră pe care o are pentru diferite produse".

Würkin Stiffs Doppel Bag

Un alt set de toaletă cu silicon total, care poate manipula scurgerile și suprafețele umede.

LL Bean Heritage Kit de toaletă cu ceară de cerneală

Stilul acestei pungi LL Bean este mai pregnant decât școala veche decât opțiunile tehnice, sportive de mai sus, dar asta nu înseamnă că nu este echipat pentru uzură grea. Partea exterioară a bumbacului este rezistentă la apă și orice scurgeri de pe interiorul nailonului pot fi șterse rapid. Este un favorit al lui David Alperin, proprietarul magazinului bărbaților din Brooklyn, Goose Barnacle.

Herschel Oferta Co. Călătorie Travel Kit

Pentru o privire similară la un punct de preț mai mic, sacul Herschel Supply Co. are, de asemenea, un interior impermeabil, precum și un buzunar frontal cu fermoar pentru acces rapid la anumite articole. Există o mulțime de opțiuni de culoare pentru a alege de la - gri cenușă cu banda de fermoar verde cu fermoar este simplu, dar unic.

Givre de Delfonics Pouch

Respectarea regulilor rigide TSA nu înseamnă că ești blocat cu o pungă ziplock plictisitoare. Stephanie Amann, fondatorul mărcii Wyldaire de pălării cu căptușeală, preferă pungile care "sunt vizibile, astfel încât să se dubleze ca niște pungi lichide la aeroport." Posturile de argint polka adaugă o atingere jucăușă acestei pungi clare de la Delfonics.