părul fără păr

Cele mai bune unelte pentru parul ingrosat, in conformitate cu Aficionado Tweezer de la Instagram

Anonim

Fotografie de Tweezist.

Păr: Este o parte naturală a fi o ființă umană. Dar când temperatura urcă și pielea este expusă, este una dintre acele lucruri pe care mulți dintre noi îi doresc să îi controleze. În această săptămână, abordăm lipsa de păr, nu doar procesul de îndepărtare a părului (răzătoarele electrice și tratamentele cu părul îngust, penseta recomandată de esthetician și altele asemenea), dar și ce să cumpărați atunci când vă pierdeți părul și chiar cum să luați grijă de o pisică sphynx. Rămâneți atenți când progresează săptămâna. Bine ați venit la Săptămâna fără păr.

În ultimul an, o tânără sud-coreeană care se duce de Tweezist - nu-și va dezvălui numele adevărat - a filmat în jur de 400 de videoclipuri apropiate de ea, extragând părul înghițit din picioare. În cele mai multe dintre ele, Tweezist plonjează o lancetă direct în pielea ei, pescuiește în jurul părului și apoi o trage cu o pereche de pensete drepte. Apoi ea încurcă părul adesea-sângeros în fața camerei. În funcție de componența dvs., videoclipurile sunt fie stomac-churning sau dependență convingătoare.

Tweezist nu este dr. Pimple Popper (care are acum propriul show TLC, This Is Zit ), dar videoclipurile ei au o vizibilitate de 200.000 de vizualizări fiecare, plus un flux continuu de comentarii de la spectatori sate (", Spaniolă, coreeană și emoji (ochi de inimă, fața șocată). Recent, după o mulțime de mesaje de la fani care cereau recomandări de produs pentru propriile lor încrucișări, Tweezist și-a schimbat o parte din accentul ei de la munca ei și până la penseii actuale. Subtitrările ei se citesc adesea ca niște recenzii mini: "Acestea sunt bune pentru firele de păr scurte, dar nu pentru îngrămădire", scrie ea. Sau, dintr-o pereche cu inele mici, "vârful acestei perechi este prea gros - firele mele subțiri au fost sparte când am încercat să le scot afară".

Deși este rezonabil ca o persoană să găsească un revoltător video ("Se pare că este un șarpe!" Tweezist a fost cunoscut să spună că, în timp ce trage un păr deosebit de cret din mai multe straturi de piele), este incontestabil că femeia știe îndepărtarea părului . Așa că am trimis prin e-mail Tweezist (ea trăiește în Seoul) și a cerut recomandările ei cu privire la cele mai bune instrumente pentru părul înghițit, firele de păr facial și vechiul obișnuit.

Cel mai bun pentru îngrășăminte

Lucanus Sprâncene & Pensetă Pensetă Profesională

Pentru tweezing ingrowns, Tweezist îi place brandul non-vândut în America Lucanus. Puteți găsi câteva perechi pe Ebay. Lucanus este (cel puțin în apropierea lui Tweezist) penseta perfectă. "Sunt minunate pentru îngrășăminte moarte și pentru păruri fine și scurte. Ei pot scoate chiar sprancenele ras sau parul piciorului. "

Rubis Tweezer Vârf înclinat din oțel inoxidabil

Tweezist afirmă că puteți merge și cu o pereche Rubis mai ușor disponibilă. "Rubis este unul dintre cei mai buni", spune ea. "Deși își pierde puțin calitatea în timp. S-ar putea să trebuiască să cumpărați unul nou după un an sau doi sau să obțineți rafinamentul. "

Cel mai bun pentru săpat

Majestic Bombay Pensetă chirurgicală pentru parul îngrășat

Pentru a sparge pielea curat pentru a ajunge la ingrown, Tweezist ii place Majestic Bombays pentru varful lor foarte ascutit. "Le-am folosit de ceva timp", spune ea. "Și au lucrat grozav".

Cel mai bun pentru scuipare

Tweezerman Slant Tweezer

Pensetă Tweezerman, populară în permanență, este în regulă, spune Tweezist, dar nu este ideală pentru a sapa înghițite. "Tweezer-ul Tweezerman este bun pentru a scoate, " spune ea, "dar pentru săpare, vârfurile lor nu sunt destul de ascuțite. Ei fac o rană mare pe piele.

Cel mai bun pentru părul facial

Finisare Atingeți Flawless Facial Remover pentru păr

Pentru părul facial, Tweezist îi iubește aparatul de bărbierit electric. "Eu folosesc un flawless Rose Gold Hair Remover pentru buza superioară și părul bărbiei", spune ea. "Nu-mi face pielea iritată sau roșie, iar acum nu trebuie să-mi cresc părul de păr pentru a-mi ceara".

Cel mai bun pentru prevenirea ingerării

SongWol coreeană mănuși de exfoliere a frumuseții

Când vine vorba de prevenirea infiltrațiilor, Tweezist îi place să-și curățe picioarele. "Pentru a preveni infiltratiile, fac o multime de spalare. Eu folosesc o mănușă coreeană de vâscoză coreeană. Îmi face pielea ca un copil.

Cel mai bun pentru vindecarea pielii

Îndepărtează Aloe Gel

De asemenea, folosește aloe pentru a vindeca și hidrateze. "Îmi place Allongs", spune ea. "Plus un scrub de casă cu zahăr negru și lămâie".