alegerea poporului

Cele mai bune mănuși cu touchscreen de pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune mănuși pentru bărbați și cele mai bune mănuși de iarnă și mănuși pentru femei, căutarea noastră pentru cele mai bune mănuși de iarnă nu ar fi completă fără o listă cu cele mai bune mănuși touchscreen pe care le puteți găsi pe Amazon - să vă atingeți și să derulați, chiar dacă nu mai puteți simți fața. Pentru a vă acoperi toate bazele, consultați gama selectată de mănuși remarcabile ale ecranului touchscreen selectați aici . (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Lanternele cele mai fancy din piele cu ecran tactil pentru femei

4 stele, recenzii 596

"Am fost ezitant să cumpăr aceste mănuși pentru că erau atât de ieftine în comparație cu cele drăguțe, dar am citit recenziile și am avut o șansă. Pentru preț, am fost sigur că vor fi fie urâte, fie prost, sau ambele. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Aceste mănuși nu sunt doar superbe. Ele sunt moi, luxoase, se potrivesc perfect și lucrează exact așa cum este descris. De îndată ce le-am pus, am fost încântat de potrivirea, căptușeala cașmirului și abilitatea de a scrie fără probleme.

Mi sa spus că am mâini mici, dar nu mi-am dat seama că degetele mănușilor erau prea lungi - într-adevăr mi-au dat o potrivire perfectă. Pășesc aproximativ doi centimetri sau jumătate deasupra încheieturii mâinii, care este perfectă pentru a se încleia sub mânecă. Aceste mănuși au fost ambalate frumos și pot fi utilizate cu ușurință ca un cadou foarte impresionant pentru tine sau pentru altcineva. Ei vor crede că ai cheltuit o avere, dar vei ști că ai o înțelegere.

Mănuși din piele italiană din piele italiană Elma Classic

Cele mai bune mănuși touchscreen de zi cu zi pentru femei

Mănuși cu mănuși touchscreen cu cămașă

4.9 stele, 170 comentarii

"Aceste mănuși sunt doar biletul pentru a vă menține mâinile calde și călătoresc sau lucrează. Sunt ușor de păstrat într-un buzunar sau într-un buzunar, deoarece acestea nu sunt voluminoase și zonele cu ecran tactil funcționează minunat pe telefonul meu inteligent. Voi spune că aceste mănuși nu sunt grele și pot fi prea subțiri pentru climă extrem de rece sau pentru perioade lungi de timp, dar trăiesc în sud și folosesc mănușile mele în primul rând pentru a conduce și a scoate în mașină, sunt perfecte. Îmi place faptul că vin în atât de multe culori la modă și sunt atât de accesibile. Am de gând să cumpăr perechi suplimentare pentru a se coordona cu toate jachetele și hainele mele ".

Cele mai bune mănuși touchscreen de vreme rece pentru femei

5 stele, 608 de evaluări

"Aceste mănuși sunt remarcabile! Și le-am luat la un preț atât de incredibil! În primul rând, mărimea ar funcționa pentru atât de mulți. Am mâini destul de mari și lucrează frumos. Nu există nimic subțire sau subțire în legătură cu aceste mănuși; ei țipă calitate. Se potrivește cu mâna cu o cantitate perfectă de spandex. Acestea sunt concepute pentru a fi o potrivire perfectă și cu siguranță sunt.

Nu există nici un volum la vârful degetelor (care mă conduce nuci). Țesăturile din lână nu sunt voluminoase. Există suficiente mucoase pentru a vă menține mâinile calde când este rece, dar respiră atât de frumos încât acestea pot fi folosite pentru uzură în orice zi ".

Mănuși de iarnă pentru încălțăminte pentru femei Gloue

Cele mai bune mănuși touchscreen căptușite pentru femei

Mănuși din mănuși cu cămașă din cămașă

4, 2 stele, 912 comentarii

"Aceste mănuși sunt frumoase, elegante, drăguțe și, mai presus de toate, destul de lungi pentru degetele mele. Ca o femeie de 6'2 "care ar putea palmă un baschet în zilele mele mai tinere, găsirea unor mănuși bine amenajate este foarte dificilă. Găsirea lor în culori frumoase era ceva ce nu credeam că se va întâmpla! Acestea sunt pe lista mea de dorințe în fiecare culoare. Am o tulburare neuromusculară și mâinile mele sunt întotdeauna reci, așa că port mănuși în mod constant, căderea prin primăvară. Sunt foarte multumit si pretul este bun, despre ce ai plati la cea mai buna vanzare din Macy's.

dar nu puteți obține aceste dimensiuni și culori! "

Cele mai bune mănuși touchscreen cu lungimea cotului pentru femei

Waren Mănuși cu cot de cot la cot

4.7 stele, 117 comentarii

"Mănuși superbe, superbe. Sunt îndrăgostit. Aceștia simt că ar fi trebuit să costă de două ori mai mult. Sunt destul de neobișnuite pentru a adăuga un flacon neașteptat de aruncare în orice jachetă, unde le puteți arăta (cum ar fi un înveliș sau un strat cu arme largi) și suficient de cald pentru a lucra frumos ca mănuși de conducere pe un volan frigid . Vorbind despre asta, sunt suficient de lungi pentru a te ține acoperit dacă mânecile paltonului tău se ridică când te duci înainte să conduci. Ia-i pe aceștia, se îndrăgostește, se simt ca Audrey Hepburn, arată ca un milion de dolari. "

Cele mai bune mănuși touchscreen de vreme rece pentru bărbați

Manusi de iarna pentru barbati YQXCC

4 stele, 379 comentarii

"Aceste mănuși sunt dure, agile și calde. Unele dintre cele mai frumoase mănuși de Kevlar pe care le dețin nu se potrivesc. Aceste mănuși reprezintă echilibrul perfect de căldură și manevrabilitate. Au fost destul de calzi pentru a face acest lucru prin temperaturi de o singură cifră, ținându-mi în același timp mâinile uscate. Am spus că sunt confortabil? Ei bine, sunt. Serios, cumperi-le. Nu veți regreta.

Lanternele cele mai fancy piele touchscreen pentru bărbați

Mănuși de conducere cu atingere pentru bărbați de la Elma

4, 5 stele, 978 comentarii

"Piele italiană este netedă și mă face să mă simt ca un rău! Am căptușit cașmir, pentru că nu era la un cost suplimentar, iar interiorul e ridicol de moale și cald. Mărimea a fost fixată aparent și am urmat graficul în consecință și mănușile "Potriviți-vă ca o mănușă". Nu sunt voluminoase deloc, astfel încât acestea să fie ușor de plasat în buzunar dacă este nevoie, și posibilitatea de a folosi iPhone-ul meu este un plus imens !“

Cele mai bune mănuși touchscreen impermeabile pentru bărbați

Mănuși de protecție din oțel inoxidabil

4.9 stele, 151 comentarii

"Perfect pentru schi, zăpadă, curățarea autoturismului sau orice altceva în care veți fi în afară pentru orice perioadă de timp în condiții de îngheț mai mici. Îmi păstrează mâinile super calde și uscate. Materiale bine construite și construcții. Foarte confortabil. Este ușor să intri și să ieșiți din și puteți îndoi degetele fără probleme. De mare valoare. Protecție excepțională. Îi recomand foarte mult.

Cele mai bune mănuși de alergat unisex

Elemente TrailHeads mănuși cu ecran tactil de rulare

4.3 stele, 144 comentarii

"Mănuși mari pentru a alerga pe vreme rece. Nu vrei mănuși groase, deoarece după câteva mile mâinile tale vor fi transpirații. Aceste mănuși sunt minunate datorită orificiilor de pe laturile degetelor: La începutul alergării, îmi păstrez degetele încleștate pentru a păstra căldura. După câteva mile mi-am deschis degetele pentru a permite aerului să circule. Îmi plac foarte mult aceste mănuși și fac o treabă minunată de a mă menține cald. "

Cele mai bune mănuși unisex de conducere cu atingere

Mănuși de piele impermeabile din oțel inoxidabil

5 stele, 460 comentarii

"Am cumpărat mai multe perechi de mănuși care nu mă mulțumesc niciodată până nu le-am cumpărat. Iubesc atât de mult aceste mănuși, că am cumpărat o pereche pentru prietenul meu și pentru tatăl meu. Zona în care locuiesc devine o zăpadă destul de bună pe timp de iarnă, iar slujba mea mă face să conduc constant în timpul zilei. Aceste mănuși mi-au ținut mâinile calde și erau bune pentru aderență în timpul conducerii. Se potrivesc bine și îmbrăcați în mână și au izolație confortabilă. De asemenea, prețul a fost foarte bun în opinia mea. Aș recomanda acest produs oricui dorește o pereche bună de mănuși. "