recomandată de experți

Cele mai bune adaptoare de călătorie pentru fiecare tip de călătorie, potrivit călătorilor frecvenți

Anonim

Când călătoriți în străinătate, un adaptor de călătorie bun este la fel de esențial ca și pașaportul dvs. Cel puțin, ar trebui să fie fiabil, un gadget de călătorie pe care să fiți sigur că nu va declanșa un mic incendiu electric sau nu vă va distruge produsele electronice valoroase, dar suficient de compact pentru a vă depozita în valiza de transport. Dar altfel, găsirea celui mai bun adaptor de călătorie depinde într-adevăr de tipul călătorului. Așadar, am vorbit cu șase călători frecvenți despre adaptoarele lor go-to și adaptoarele internaționale pentru a găsi cel mai bun adaptor de călătorie pentru fiecare tip de călătorie, fie că sunteți în căutarea unui adaptor european simplu pentru prima dvs. călătorie în Paris sau un adaptor universal pe care îl puteți aduce cu dvs. pe un turneu mondial.

Cel mai bun adaptor pentru priza europeană pentru călătorii scurte

OREI Adaptor Plug European Schuko Tip E / F pentru Germania, Franța, Europa, Rusia

Dacă vizitați doar o țară într-o vacanță ocazională, săptămânală sau nu călătoriți frecvent în străinătate, nu trebuie să investiți cu adevărat într-un adaptor universal de putere. De ani de zile, scriitorul de călătorii (și fostul cronicar al revistei New York Times Frugal Traveler), Matt Gross, a rotit o serie de adaptoare cu un singur conector. "În funcție de locul unde mă duc, iau piesele de care am nevoie", explică el. Și, deși acest sistem nu este la fel de elegant ca și alți adaptori universali de pe această listă, este, de asemenea, cel mai ușor de utilizat, dar și cel mai rentabil, deoarece acești adaptori pot costa doar 5 $. Aceasta are chiar și două ieșiri.

Cel mai bun adaptor pentru călătorii interne

Accell 3-Outlet Travel Surge Protector

Dacă sunteți un călător frecvent, și în mod regulat se luptă cu găsirea suficiente puncte de vânzare în camere de hotel sau Airbnbs, veți dori să se uite în obținerea unei benzi de putere de călătorie. Gross tocmai a cumpărat casa Accell Acasă sau Away pentru o viitoare megatrip. "Cea mai mare parte a timpului, nu am nevoie de una, dar cu o călătorie cu mai multe țări, pare o idee bună să ai doar unul în punga mea, gata să o folosească." Are trei dopuri cu trei vârfuri și două ieșiri USB, cu o priză din spate care se îndoaie când nu este utilizată și, deși este mai bine pentru călătoriile interne, deoarece nu vine cu prize universale, este ușor de convertit, mai ales dacă aveți deja o colecție de adaptoare individuale în mână.

Cele mai bune adaptoare pentru prize universale pentru călătorii scurte

JOOMFEEN în întreaga lume Convertoare de putere universal

Matthew Kepnes, fondatorul revistei Nomadic Matt și autorul Cum să călătorească lumea cu 50 de dolari pe zi: Travel Cheaper, Longer, Smarter, utilizează acest adaptor universal simplu, cu două porturi USB și o priză principală, în călătoriile sale. "Funcționează peste tot, este ieftin și vine cu porturi USB. Cred că este cel mai bun și are tot ce aveți nevoie! "Acest stil simplu al adaptorului este o opțiune solidă pentru cei care în majoritatea cazurilor plătesc căști, telefoane mobile și alte dispozitive portabile în timp ce călătoresc, mai degrabă decât aparate electronice importante cum ar fi camerele sau laptopurile .

Epicka All In One încărcător de perete

Dacă aveți mai multe gadget-uri mici pe care doriți să le încărcați sau călătoriți cu un partener care trebuie să-și perceapă și telefonul, Oneika Raymond, jurnalist de călătorie și gazdă a Big Channel Travel Channel , Little Budget și One Bag and You 're Out, îi place încărcătorul all-in-one de la Epicka. "Acesta acoperă 150 de țări și are patru porturi USB, ceea ce înseamnă că este posibilă încărcarea a cinci dispozitive simultan."

Cel mai bun adaptor universal pentru călătorii lungi

Adaptor de călătorie universal Bestek

Dacă aveți nevoie de un mod mai greu de a conecta mai multe electronice în timp ce în străinătate, adaptorul Bestek Universal Travel vine foarte recomandat. La fel ca Epicka, acesta are patru porturi USB, dar are și trei prize de alimentare și un cablu de alimentare de 5 picioare, care este ideal pentru camere cu ieșiri inconfundabil amplasate. Kathryn Sheldon, regizor, producător și fotograf care de multe ori călătoresc în străinătate cu uneltele camerei foto, o numește "un zeu" pentru o încărcare sigură (deși nu pentru uscătoare de păr, îmi pare rău). "Este puțin mai mic decât cumpărarea unui adaptor simplu, dar nu voi călători pe plan internațional fără el acum".

Acest adaptor este încă destul de compact. "Acesta cântărește doar 1, 2 lire sterline, așa că pot să-l bag într-o manevră, fără probleme", spune Ashlea Halpern, redactor-la-mare pentru AFAR Media și co-fondator al Cartogramme. "Și niciodată nu se supraîncălzește sau scurtcircuite! Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să-mi arunc laptopul în mijlocul nicăieri, Vietnam. Cele mai bune dintre toate, adaptoarele cu prize și prizele de cablu din UE se potrivesc în întreaga lume: America de Nord, Marea Britanie și Europa Continentală, India, China, Australia și Orientul Mijlociu. Cred că acest adaptor este singurul lucru pe care-l port pe persoana mea, care este bine călătorit ca pașaportul meu. "