recomandată de experți

Cele mai bune cani de călătorie, potrivit snoburilor de cafea

Anonim

Dacă sunteți un consumator de cafea pasionat și jucați cu ideea unui stil de viață fără deșeuri (sau mai puțin reziduale), primul pas ar trebui să vă aducă propriul termos sau cană la fața locului local. Tranzacționarea hârtiei de hârtie zilnică pentru o cană reutilizabilă mai ecoconcentă nu este doar despre sustenabilitate. Experții ca Natalie Slavutsky de la Brooklyn Diamond Coffee sunt de acord că cafeaua are mai degrabă un gust mai bun din ceramică, sticlă sau oțel inoxidabil decât din hârtie sau plastic. "Aveți doar o ceașcă de cafea mai bună decât într-o ceașcă de hârtie", spune Slavutski.

Dacă nu vă convingeți să faceți o schimbare, "multe cafenele recompensează clienții care aduc produse de consum reutilizabile, cu o reducere pentru a le ajuta să se îndrepte spre o mai mare sustenabilitate", spune Allie Caran, directorul educației la Toby's Estate. Aici sunt cele mai bune cani refolosibile și tambururi pentru a aduce în locația dumneavoastră de cafea locală în funcție de baristas, antreprenori de cafea și un editor de strategie Strategist.

KeepCup 12oz Cupa de cafea reutilizabilă

KeepCup a continuat să intre în conversațiile noastre. Aceste cupe mici de sticlă au fost inițial proiectate de două foste bariste din Melbourne, Australia, ceea ce înseamnă că îi ajută pe oameni ca Joanna Lareau, barista la Blue Bottle Coffee să-și facă treaba. "Îmi place KeepCups pentru că sunt făcute pentru ca baristii să se toarne, astfel încât să fie cei mai ușori pentru noi să facem arta latte. De asemenea, este mai ușor, din cauza dimensiunilor lor mici pentru a face un cortado sau un cappuccino și unde au pus maneca ne ajută să știm cât de înalt să umpleți ceașca. Unele cupă reutilizabile sunt atât de mari încât nu se încadrează în mașina de espresso și nu puteți să le topești cu adevărat în ele ".

JOCO Cupă de cafea din sticlă reutilizabilă din sticlă

"Am văzut cu siguranță o mișcare de eliminare a băuturilor de unică folosință în industria cafelei, în special în ultimul an. Mai mulți clienți vin în cafenelele noastre cu cupe și cani proprii. În special pentru cafea, sticla sau oțelul inoxidabil care nu va absorbi arome sau arome puternice este cel mai bun. Ne place foarte mult cani de sticla facute de Joco, o marca australiana care face o linie frumoasa si functionala de produse care sunt complet lipsite de plastic. "- Allie Caran din Toby's Estate

Tumbler de călătorie Miir 12oz cu capac Flip

Caran iubesc, de asemenea, designul minimal și funcțional al acestui pahar de la Miir. "Pentru o cană termică, ne place foarte mult turneul de călătorie Miir 12oz. Este super-elegant, păstrează căldura (și frigul) foarte bine și nu scapă. "

Flacon de hidrofug 12 oz. Din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Editorul principal al strategiei, Simone Kitchens, folosește acest balon Hydro-red roșu pentru doza zilnică de cofeină. "Eu beau latte, care sunt scumpe la ochi atunci cand adaugi laptele de migdale si varful si poate il gheata. Am un recipient cu termos pentru cafeaua mea de dimineață. Profilul lui ciudat îmi amintește de containerele de supă pe care le-am lăsat în jurul nostru în școala primară.

Canapea inalta 20 Tumbler

Vivienne Weidmann de la Blue Bottle ne-a reamintit cât de importantă poate fi designul unui capac bun. "Ceea ce îmi place în special în ceea ce privește designul acestui capac este faptul că bucata de gură este suficient de mare pentru a savura cafeaua fără a mă arde. Și nu există nici un spațiu care să deschidă laptele sau cafeaua sau orice altceva ce beau să se usuce și să se colecteze acolo. "Otterbox a lansat o linie de capace și accesorii interschimbabile, inclusiv o presă franceză pentru fabricarea berii în mișcare.

YETI Rambler 20 oz Tumbler izolat din oțel inoxidabil cu vid

Derek Van Heule de prăjituri de cafea din Mariposa, California, a lucrat pentru a lucra la espresso în Brooklyn, așa că a avut un timp pentru a-și rafina gusturile paharelor. "Yeti Rambler se potrivește în cuptorul meu de mașină - multe căni de călătorie nu - și mi-a păstrat cafeaua fierbinte pentru o lungă perioadă de timp. Îmi place că este pur și simplu proiectat și durabil. "

Contigo Byron Cămașă de oțel inoxidabil în vid cu izolație în vid

Pentru ceva care nu va rupe banca, sau va suparati prea mult daca o pierdeti, Casey Roberts de Everyman Espresso este un fan al acestui thermos. "Marca Contigo este bună, mai ales dacă căutați ceva care să meargă bine într-o pungă".

Kinto Travel Tumbler

Chris și Lindsay Grodski de la S & S Cornershop din Springs, New York, iubesc aceste tambururi japoneze simple. Aceste pahare de călătorie vă mențin băuturile fierbinți sau fierbinți de ore. Cel mai bun lucru când ați terminat, este să spălați și să reutilizați. Clienții noștri le iubesc și noi. "

Zojirushi 12 oz. Mug de călătorie din oțel inoxidabil

Directorul de cafea Gina Gerfao de la Blue State Coffee știe că este important să încurajezi oamenii dacă vrei să faci schimbări reale. "Încercăm să încurajăm clienții să-și aducă propriul cană oferind o reducere de 50 de cenți pentru cei care își aduc propriile lor. O parte a misiunii noastre este de a minimiza impactul asupra mediului prin practici durabile, astfel încât suntem mereu mulțumiți când clienții își aduc propria călătorie sau termos, deoarece ne ajută să scădem deșeurile ". Zojirushi a fost un favorit Strategist de ani de zile, deci este un loc minunat a începe.

Câteva mai multe cani de călătorie ne plac

Controlul temperaturii pentru căldură

Dacă sunteți un fan al băutului de cafea la o temperatură optimă, vă veți bucura de noua cană de călătorie a lui Ember. Termosul cu acumulator păstrează orice băutură la o temperatură perfectă atât timp cât aveți nevoie. O răsucire simplă a fundului vă permite să reglați temperatura. Dar dacă este prea multă muncă, vă puteți personaliza cana printr-o aplicație pe telefon.

Klean Kanteen Tumbler izolat 16oz + set de oțel pentru paie

Pentru capetele de cafea cu gheață care nu sunt în jos cu deșeuri de paie din plastic, acest termos de la hidrația de toate stelele Klean Kanteen vine cu o paie din oțel inoxidabil și perie pentru curățare. Mai presus de toate, îți păstrezi frigul de cafea ore întregi.