recomandată de experți

Cele mai bune televizoare pentru a oferi ca cadouri acest sezon de vacanță, potrivit experților TV

Anonim

Dacă întrebiți pe cineva ce fel de cadou tehnic ar dori să primească acest sezon de sărbătoare, există șanse mari să vă spună că vor un nou televizor. Cel puțin, potrivit cercetărilor din partea Asociației pentru Tehnologia Consumatorilor (CTA), care a constatat că televizoarele sunt cel mai râvnit cadou pentru consumatori (chiar dacă 96% dintre americani au deja unul). Totuși, imaginarea modelului de achiziție poate fi dificilă, deoarece tehnologia se mișcă repede. Deci, pentru a afla care televizoare sunt în realitate în valoare de splurge acest sezon de vacanță - și la care modele veți dori să păstrați un ochi pe Black Friday - am întrebat un cercetător de la CTA, împreună cu două home-teatru și inteligent-home consultanții, pentru a vorbi prin cele mai mari tendințe de televiziune din acest an și pentru a evidenția unele dintre cele mai populare modele TV din 2018.

Există câteva caracteristici care au devenit practic standard pentru orice televizor nou care merită să fie cumpărat. De exemplu, explică Brian Markwalter, senior vice-președinte al CTA în domeniul cercetării și al standardelor, "Dacă cumpărăți acum, ați vrea doar să obțineți un televizor inteligent", prin intermediul căruia înseamnă un telefon capabil să se conecteze la internet. De asemenea, în acest moment în joc, adaugă Markwalter, "ar fi o greșeală să nu te uiți la televizoarele Ultra HD și 4K". Asta înseamnă televizoare cu rezoluție înaltă și gamă largă de culori, ceea ce înseamnă pur și simplu că poți vedea o gamă mult mai largă de culori vii, inclusiv negrii cu adevărat negri și albe strălucitoare.

Samsung QN55Q6F Flat 55 "QLED 4K UHD Seria 6 Smart TV

În cazul în care aveți unele opțiuni, este în ce tehnologie de afișare televizorul dvs. utilizează pentru a obține aceste rezultate ultra-înaltă definiție. Primul se numește puncte cuantice, un tip de tehnologie LED care amândouă îmbunătățește eficiența luminii și face posibilă realizarea acestor culori vii pe un ecran cu LED. Scott Weinstein, vicepreședinte de integrare personalizată la Audio Den, favorizează acest lucru și a îndrumat clienții spre televizoarele QLED de la Samsung, care utilizează tehnologia cuantică dot la un preț rezonabil. El va recomanda fie seria Q6.

Samsung QN55Q8F Flat 55 "QLED 4K UHD Seria 8 Smart TV.

Sau Q8, în funcție de bugetul clientului. Iar motivul pentru care aceste două modele Samsung sunt preferate în linia QLED este că nu utilizează sistemul One Connect al Samsung. "One Connect utilizează un cablu proprietar pentru a trece de la caseta One Connect la televizorul însuși", explică el. "Lucrurile proprietare sunt întotdeauna puțin înfricoșătoare când vine vorba de viitor".

Sony XBR65Z9F Televizor LED BRAVIA cu LED-uri de 4 inci HD cu diagonala de 4 inci, de 65 de inchi

Cu toate acestea, dacă prețul este mai puțin de îngrijorare, Weinstein numește Sony Z9F, "televiziunea noastră favorită preferată pe piață. Asta este destul de mult Rolls-Royce de televizoare chiar acum. "Nu utilizează tehnologie cuantică dot, dar acest ecran LED arată încă frumos. "În ceea ce privește performanța, este netedă, este exactă, este o plăcere să te uiți", spune Weinstein. "Este destul de mult, credem noi, cel mai bun televizor de pe piață chiar acum".

LG Electronics OLED65C8PUA Televizor OLED cu diagonală de 4 inci, cu diagonală de 4 inci, de 4 K

Cealaltă tehnologie majoră de afișare a televizoarelor care permite o imagine ultra-înaltă definiție este OLED și, potrivit Eugene Fiks, președinte al Fiks Consultants, "OLED este acum cea mai populară și cea mai solicitată tehnologie. "De-a lungul timpului au fost mai mult decât punctele cuantice, ceea ce înseamnă că, de asemenea, începe să coboare în preț (și dacă doriți să aflați mai multe despre specificul tehnic, nu ezitați să consultați acest explicator OLED de la colegul nostru Jake Swearingen). "Unul dintre marile lucruri despre OLED, mai ales că televiziunea, este cât de curată pare", adaugă Weinstein, iar ambii consultanți au recomandat acest televizor LG ca un OLED. "C8 este unul dintre preferatele noastre în ceea ce privește performanța, bang pentru buck. Mulți oameni iubesc acest recurs modern ", spune Weinstein. Și Fiks este de acord: "Aceste televizoare sunt aproape subțiri pe hârtie. Adâncimea acestui televizor este de 0, 23 inci adânc ", dar nu sacrifică deloc calitatea imaginii.

Sony XBR65A8F Televizor BRAVIA OLED cu diagonală de 4 inci, de 4 inci, Ultra HD, de 65 de inci

Cu toate acestea, Fiks estimează că aproximativ jumătate din clienții săi care caută un OLED de 55-la-65-inch merg pentru acest Sony A8F. "Sunt subțiri, au o imagine minunată în 4K, desigur, și într-adevăr, cred că o valoare destul de bună", explică el. Acest televizor este, de fapt, din aceeași linie cu Sony Z94 preferat de Weinstein și are multe din aceleași caracteristici, dar utilizează tehnologia OLED în locul tehnologiei LED. Deci, acesta este într-adevăr locul în care apar preferințele personale.

Samsung 58NU7100 Plat 58 "4K UHD Seria 7 Smart TV

Dacă doriți doar să oferiți un cadou unui televizor de înaltă calitate, care este sub 1.000 de dolari, Weinstein va rămâne în continuare la Samsung. "În ceea ce privește bangul general pentru dolar, simt că Samsung este acolo astăzi", explică el, iar acest model este unul pe care îl va pune în camera de joacă a unui copil sau undeva unde performanța absolută cea mai bună nu este necesară arată cu adevărat, foarte bine).

Samsung UN43NU7100 Flat 43 "4K UHD seria 7 Smart LED TV

Pentru o opțiune și mai accesibilă, luați în considerare versiunea de 43 inchi din aceeași gamă de televizoare Samsung 4K.

TCL 43S425 43 inchi 4K Ultra HD Smart TV LED cu LED-uri

Cel mai accesibil televizor UHD pe care l-am văzut pe internet, care nu pare să compromită calitatea, trebuie să fie acest televizor cu LED-uri de 43 inch de la TCL. Pentru Amazon Prime Day în acest an, colegul nostru Graham Starr a evidențiat o grămadă de televizoare de ultimă generație 4K Ultra HD pentru a cumpăra și a inclus o versiune mai mare a acestui model, care este atât pe internet, cât și cu afișaj de înaltă calitate pentru sub 300 $ - și cu aproape 3000 de recenzii și un rating de 4, 3 stele pe Amazon, cu siguranță are fani.