părul fără păr

Cele mai bune pensete pentru îndepărtarea părului, potrivit estetiștilor

Anonim

Păr: Este o parte naturală a fi o ființă umană. Dar când temperatura urcă și pielea este expusă, este una dintre acele lucruri pe care mulți dintre noi îi doresc să îi controleze. În această săptămână, abordăm problema părului, nu numai procesul de îndepărtare a părului ( răzătoarele electrice și tratamentele pentru părul îngroșat și altele asemenea), dar și ce să cumpărați atunci când vă pierdeți părul și chiar cum să aveți grijă de o pisică sphynx . Aici vorbim de pensule recomandate de esthetician.

Chiar dacă plătiți un profesionist pentru a vă forma sprancenele, fie prin ceară, fie prin filetare, trebuie să vă mențineți cu o bandă obișnuită. Și pentru a face acest lucru la domiciliu, cât mai atent și mai precis posibil, aveți nevoie de penseta potrivită. Dar sprâncenele tale nu sunt singurele fire de păr pe care ai vrea să le iei cu o pensetă. Există părul bărbierit, parul înghețat ocazional de pe linia de bikini și orice număr de fire de păr fine care ar putea să vă deranjeze - și, deși penseta din setul dvs. de unelte poate fi perfectă pentru sprâncene, este posibil să nu fie la fel de eficient la manipulare celelalte fire de păr, în special cele îngrozitoare.

Deci, pentru a găsi cele mai bune pensete pentru a elimina orice tip de păr din corpul vostru, am discutat cu trei esteticieni despre pensetele preferate pentru modelarea și întreținerea sprâncenelor, părul facial și firele de păr îngrășate.

Cele mai bune pensetă pentru sprâncene

Pensetă Tweezerman Ultra Precision Slant

"Sunt un mare fan al lui Tweezerman. Nici o altă marcă nu se compară în opinia mea ", spune Lara Kaiser, estetician la Shen Beauty din Brooklyn. "Ele sunt un pic mai scumpe in fata, dar ele se ascuieaza gratuit pentru viata, fiind astfel o valoare incredibila. Cei preferați sunt aurul Ultra Precision. Am cinci perechi de ele în kit-ul meu. Ei pot apuca cu ușurință toate firele mici de păr și sunt doar perfecțiune. "

Tweezerman Slant Tweezer

Rachael Brown, proprietar și operator al Puss Proper, folosește, de asemenea, pensetă Tweezerman pentru sprâncene în magazinul său. "Sunt durabile, extrem de ascutite, dau cel mai bun aderenta pe par pentru a scoate stramosii nedoriti pentru fruntea perfect sculptata." Kaiser nu adauga o mica declare de raspundere in privinta folosirii oricarei pensete pe sprancenele tale, insa: "Fii atent cu -fruntarea acasa a capului! Îți poți distruge viața atât de repede.

BlitzBrowBar Pensete înclinate

Ania Siemieniaka, proprietar și manager al Greenpoint's Freckle, îi place să folosească Pinzeta Anglinată BlinkBrowBar pentru sprâncene. "Acestea sunt cu adevărat de înaltă calitate și această formă ușor înclinată le face perfecte pentru menținerea sprâncenelor curată și sculptată". Totuși, a constatat că aceste pensetă se vinde deseori, de aceea le cumpără adesea în vrac, deoarece "cumpăr multe pentru muncă, dar într-un mediu cu ritmuri rapide, aceștia cad constant. "

Pensete cele mai bune pentru părul facial

Pensetă de precizie Anastasia Beverly Hills

Siemieniaka numeste aceste pensete de la Anastasia Beverly Hills - o companie infiintata de estheticianul Anastasia Soare, care si-a facut numele in Los Angeles prin tweezing sprâncenele celebritatilor la perfectiunea raportului de aur - un "favorit pe tot parcursul". Asta pentru ca aceste pensete din otel inoxidabil "Au un vârf ușor înclinat, care este perfect pentru părul facial (dacă ați observat în ultima vreme un podoabă pentru bărbie), înțeparea sprâncenelor și scuturarea picioarelor mari, pentru cei" prea târziu pentru a ceara, dar refuzați să radeți ". “

Tweezerman Smooth Finish Facial Remover pentru păr

Daca esti mai putin preocupat de precizie si vrei doar sa scapi de parul facial, Kaiser isi doreste acest "dispozitiv mic de primavara". Nu este tehnic o pensela, dar, dupa cum explica Kaiser, "aceasta este ceva asemanator cu filetarea la interior. Doare, dar face treaba mult mai repede decât tweezing-ul. Nu trebuie să fie folosit pe sprâncene deoarece nu este precis. Pur și simplu răsuciți mânerele până când nu vă lăsați bine. "

Cele mai bune pensete pentru părul înghițit

Tweezer cu prindere ultra-precisă Tweezerman

"Pentru fire de păr îngroșate, este posibil să doriți o pensetă cu vârf ascuțit", explică Kaiser. Deși observă: "Trebuie să fiți foarte atent să vă dezinfectați în mod corespunzător, deoarece probabil că rupeți pielea. Nu este vorba doar de TOC vorbind, puteți obține staph de la unelte murdare, care este mult mai puțin drăguț decât o îngroșată, crede-mă. Din nou, îl recomand pe Tweezerman - dar numai după ce ați luat un duș sau o baie fierbinte și exfoliați. "(Și dacă vă ocupați adesea de aceste îngrozitoare îngrozitoare, iată câteva produse aprobate de esthetician pentru a preveni înghițirea firelor de păr și pentru a trata razele arse. )

Rubis Elveția

"Dacă vorbim despre părul care se ascunde parțial sub piele, acesta este instrumentul de a scăpa", spune Siemieniaka. Aceste oțeluri din oțel inoxidabil de la Rubis sunt, după părerea sa, "probabil cele mai ascuțite și mai strânse pensete aflate acolo, așa că ai grijă și poate nu-l folosești pentru părul tău facial".

Medipoint Splinter Out Splinter Remover

Siemieniaka este rapid să avertizeze că "unele ingrowns ar trebui să fie lăsați în pace. Știți despre care vorbesc: Puteți vedea acest păr chiar sub piele, există și o inflamație și roșeață, de asemenea, începe să arate aproape ca un cos. "Pentru aceia, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este atacul cu degetele, deci Siemieniaka oferă o recomandare oarecum neortodoxă: "Medipoint Splinter Remover. Utilizați numai pentru a ridica ușor părul "prins sub piele" (și numai atunci când vedeți părul, nu efectuați intervenții chirurgicale cu acest instrument mic), și apoi utilizați pensetele dvs. regulate pentru a elimina luptătorul. După ce ați făcut, aplicați unguent cu antibiotic în zona tratată. "Amintiți-vă să păstrați instrumentele și mâinile curățate. Tampoanele de alcool sunt foarte ușor de utilizat, deci nu există scuze. "