alegerea poporului

Cele mai bune eliptice și sub formă de cicluri pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre un stand de laptop aprobat de doamne de la The Wing, accesorii de birou recomandate de chiropracticieni, birouri înalte revizuite și un scaun ergonomic în genunchi , pentru că am auzit că ședința va fi moartea noastră , re delving în cele mai bune elipticals sub-birou și cicluri puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun aparat eliptic sub-birou

Stamina în mișcare eliptice Trainer

4 stele, 3.666 recenzii

"Sunt la biroul meu pentru o mare parte a zilei și a avut nevoie de ceva pentru a mă muta în mișcare și să nu întrerup abilitatea mea de a lucra sau de a scrie. Acest lucru sa dovedit a fi fantastic. Am genunchi răi (din anii de prindere) și am descoperit că călărirea unei motociclete tradiționale este stresantă asupra lor, așa că am fost nervos primind acest lucru. Se pare că nu are niciun impact asupra genunchilor mei și că pot ieși cu ușurință în zece kilometri fără să mă gândesc la asta sau să sparg o sudoare (pentru că sunt la locul de muncă, asta e important). Am luat sfatul altor recenzori și m-am gândit la kilometraj și am resetat-o ​​în fiecare dimineață cu scopul meu zilnic în minte. Am avut o saptamana si am inceput deja sa o simt pe picioarele si soldurile superioare, asa ca stiu ca face ceva. Este robust și ușor de asamblat (a durat aproximativ cinci minute). Dacă sunteți un sitter (de lucru, TV, calculator, etc.), ar putea face bine și pentru tine. Acesta este un mod de a nu-brainer și o modalitate ușoară de a reveni în a face unele exerciții fără impact riscant. "

Cel mai bun aparat eliptic sub-birou cu rezistență reglabilă

Cubii Jr: Desk Eliptical cu monitor de afișaj încorporat

4, 5 stele, 154 comentarii

"Iubesc noile culori ale juniorului Cubii! Îmi place mai ales că pot schimba rezistența în funcție de cât de mult îmi doresc un antrenament. Dacă o folosesc doar în fundal, o pot pune într-un set de lumină și dacă vreau cu adevărat mai mult de un antrenament, pot să-l dau jos. Este cu adevărat liniștită și atunci când îl folosiți - ceva ce colegii noștri nu au observat niciodată când o folosesc. "

Cel mai bun aparat eliptic sub-birou cu Bluetooth

Cubii Pro sub birou eliptic

4.3 stele, 377 comentarii

"Am cumpărat acest lucru pentru un birou comun la locul de muncă și până acum nu am avut decât experiențe bune cu asta. E destul de un antrenament pe care nu-mi vine sa cred ca stau doar la vegetatie in timp ce stau la computerul meu. Colaboratorii mei - cel puțin cei care au încercat-o - par să le placă și ei. Din moment ce împărtășesc biroul meu și nu toată lumea este în ideea de activitate fizică la locul de muncă, am constatat că este un plus frumos că este foarte portabil, de asemenea. Nu este prea greu, are un mâner integrat pentru transport și profilul său redus înseamnă că poate fi blocat sub o masă sau în altă parte când nu este utilizat. În ceea ce privește aplicația, în timp ce este distractiv să te uiți la micul tip de bicicletă care se pedalează împreună cu tine pentru o vreme, nu pot spune că folosesc prea mult din aplicație în ansamblu. Aplicația va introduce calorii active în HealthKit dacă sunteți un utilizator iPhone.

În general, sunt extrem de mulțumit de achiziția mea. "

Cel mai bun pas cu pas

Sunny Health and Fitness reglabil Twist Stepper, roz

4, 2 stele, 542 de recenzii

"IUBESC acest lucru. Am avut-o timp de aproape trei ani, și încă mai merge puternic. Este un antrenament minunat! După cinci minute, picioarele se vor simți strânse și aproape veți rupe o sudoare. Îl păstrez la lucru sub biroul meu și mă ridic și o fac la fiecare 30 - 60 de minute. După o zi de opt ore, am realizat de obicei 30-45 de minute în total. Este într-adevăr a ajutat la accelerarea pierderii în greutate și a reveni în formă, mai ales atunci când l-am însoțesc cu merge la sala de sport după locul de muncă. Obișnuiam să urăsc să fiu atît de inactiv în biroul meu și să nu pot arde niciun fel de calorii la locul de muncă. Toată lumea mă întreabă mereu de unde o am și se opresc să o folosească. Achiziție mare, în valoare de fiecare bănuț. "

Cel mai bun exercițiu pentru pedale de sub birou

Vaunn Pedal Medical Exerciser Chrome Frame

4.3 stele, 676 comentarii

"Am cumparat acest lucru pentru ca am nevoie de exercitiu, dar eu lucrez literalmente sapte zile pe saptamana si pur si simplu nu am timp. M-am săturat să fiu în formă și să câștig greutate. Aceste pedale sunt bine meritat! Acestea funcționează la fel de bine ca orice versiune de $ 100 și le folosesc toată ziua. Le iau să lucreze și să-i aducă acasă și să-i folosească acolo. Ele sunt destul de ușor de utilizat chiar dacă nu sunteți în formă. Ele sunt ușoare (astfel încât să le puteți lua oriunde), ele sunt liniștite și vă dau un antrenament fără a vă ucide. Îmi place acest lucru și îl recomand tuturor absolut tuturor și tuturor! "

Cel mai bun exercițiu pedala de sub-birou cu rezistență reglabilă

DeskCycle Under Desk Exercise Bike și exerciții pentru pedale

4 stele, recenzii

"Mi-am folosit DeskCycle-ul timp de aproape trei ani și nu pot să-mi dau seama de asta. Am devenit atât de obișnuit să pedalz în timp ce lucrez că mi se pare dificil să stau în continuare în situații în care nu am acces la ea (cum ar fi întâlnirile, de exemplu). Este nevoie de unii obișnuiți la început, dar, odată ce devine obișnuit, veți găsi pedalarea în timp ce creați foi de calcul fără să vă gândiți chiar la asta. În mod obișnuit, am ajuns oriunde între 50 și 70 de mile pe zi și am inspirat chiar și câțiva oameni pe care îi cunosc pentru a-mi câștiga unul dintre ei, unul dintre colegii mei inclusi. Am unul la domiciliu și unul la birou - cel de acasă durează trei ani de utilizare și este încă la fel de liniștit ca ziua în care l-am cumpărat (cu utilizare zilnică) și nici măcar nu am avut de schimbat bateriile afișajul digital încă. "

Cea mai bună bicicletă de exerciții sub-birou

Sunny Sănătate & Fitness SF-B0418 Magic Mini Exercise Bike

4, 4 stele 796 comentarii

"Recent am plecat de la un loc de muncă unde m-am plimbat activ și m-am așezat în picioare timp de nouă ore sau mai mult pe zi, pentru a lucra de acasă pe un computer. Am fost foarte îngrijorat că aș câștiga mult în greutate, fiind mult mai sedentar, așa că am reușit să încerc. M-am uitat la mai multe tipuri și modele diferite și aceasta pare a fi cea mai bună valoare și potrivită nevoilor mele bine. A fost nevoie de un finagling pentru a afla exact unde să-l plasați, astfel încât genunchii să nu-mi lovească biroul, dar eu sunt un profesionist în utilizarea lui acum. Mă duc, de obicei, cu cel puțin 20 de mile pe zi de lucru și pot simți arderea când am terminat. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă cu ecranul, dar nici nu-mi pasă. Îmi place cum funcționează și butonul pentru reglarea tensiunii. "