cel mai bun cadou pe care l-am dat vreodată

Cel mai bun cadou de Valentine pe care l-am dat prietenului meu a fost un brand de fier

Anonim

Chiar și în februarie, prietenul meu nu a rezistat carnii arse cu inițialele lui.

Nu sunt o persoană mare de Ziua Îndrăgostiților. Ziua mea de naștere este cu șase zile înainte de sărbătoarea Sfântului V, iar romantismul provocat de Hallmark din sărbătoarea mi-a dat peste radarul cinic mai mult decât ușor. Anul trecut, în loc de o cină de friptură și foi de păpuși șterse cu petale de trandafir (de ce este un lucru pe acest debut de pe Broadway. Dar, în ciuda stricăciunii de dragoste, nu pot rezista niciodată unei oportunități de gifting și sunt mândru să spun că am devenit ceva a unui expert.

Sloan personalizat Miniature Steak Branding Iron

Cel mai bun cadou pe care l-am avut vreodată pe prietenul meu a fost, da, un brandy de friptură. În profunzimile lunii februarie, puteți re-crea zilele fără griji ale verii, când selecțiile de carne și condimente se numără printre singurele preocupări. Prietenul meu a iubit personalizarea unui branșament de fripturi monogramate - tocmai a încălzit capătul fierului deasupra unei flăcări deschise (ca un arzător) și după zece minute a fost bine să mergem. Își îndeplinește îndatoririle oricărui mare dar - știe că timpul și efortul au intrat în ea (și că nu re-dăruiesc ceva ce am primit și nu mi-a plăcut) - și el chiar o folosește. Am imbratisat inițialele lui de pe toate, de la coaste până la ochi de coasere, și chiar l-am scos din brandy pentru burgeri fierte de fier (inițialele pattei erau acoperite de bun, dar îi plăcea atât de mult, le-a marcat oricum).

Cum să gătești: Cartea complet ilustrată a tehnicilor de grătar

Nu că abilitățile prietenului meu de grătar necesită prea multă honuire, dar această carte de bucate oferă sfaturi cu adevărat utile pentru pregătirea cărnii, precum și idei pentru sosuri și condimente pentru a bate până nu ne-am gândit niciodată. În profunzimile lunii februarie, ne-a trebuit să ne dorim tot felul de grătar promis în vara și am ieșit cu rețete și continuăm să gătim pe rotație (pentru căreia rețeta în stilul Memphis este nebună).

Dacă tu sau prietenul tău nu sunteți oameni care mănâncă carne (sau dacă perspectiva fripturilor arse cu inițialele dvs. nu face deosebire), aceste alte daruri pe care le-am dat au fost și ele.

Alte cadouri de mare Valentine pentru el

Nisa cutie de spalat

În experiența mea cu gifting de bărbați, practică trufe cool. Și cei mai mulți iubiți ar putea folosi șosete mai bune. Ofertele Spălătorie gratuite vin într-o gamă de nuanțe și modele, de la camuflajul sensibil la camuflajul multicolor și aproape totul între ele. Șosetele ajung într-o cutie șic și garantează că darul tău va fi apreciat în fiecare zi. De asemenea, mi-am cumpărat o cutie, de asemenea.

iubiți-vă pe voi înșivă.

Slip Panda Lunar Abonament

Pentru ceva pe partea mai captivantă, Sock Panda va crea o cutie frumoasă de abonament lunar cu șosete acoperite cu rechini sau un model Mondrian.

Cazul Graham Tie

Cu excepția vacanței, călătoriile necesită adesea legături de ambalare (gândiți-vă la nunți, călătorii de lucru și fotografii de familie). Acest carcasă din piele frumoasă face călătoria cu cravată ușoară și fără riduri și are chiar și un loc pentru clipuri, butoni și manșete. Monograma este gratuită, la fel ca ambalajul cadou.

Chocomize Bar Imagine comestibile

Bine, dezvăluirea atât de plină: Acesta a fost un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Nu că celălalt meu important nu este un fan al ciocolatei (el a fost cunoscut că polonează un întreg manșon de trufe în timp ce spatele meu este întors), dar în mod sincer nu ar aprecia efectul de a avea fotografii imprimate pe bucăți de ciocolată așa cum cei mai buni prieteni.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.