alegerea poporului

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați și femei, potrivit recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai confortabile pantofi pentru a rămâne pe tot parcursul zilei, cele mai bune pantofi pentru bărbați și femei și chiar și cele mai bune pantofi pentru pantofi incomod, aici ne îndreptăm spre cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați și femei pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru femei

Tiosebon Femei casual Mesh pantofi de mers pe jos

4, 5 stele, recenzii 2, 040

"Înălțimile întinse fac ca acesta să fie un pantof foarte confortabil. Aveți nevoie de un deget pentru a le glisa, dar odată, mergeți mai departe și treceți prin aeroport! Pantof super duper. Pretul este uimitor. Elegant și ușor. Purtați-le pe vacay. Nu mă pot gândi la un dezavantaj. Suprafața aeriană nu este pentru uzura de iarnă, ci apucați o pereche de șosete și poate că ești aur.

Cele mai bune pantofi de mers pe jos din piele pentru femei

Pantofi de mers pe jos pentru femei noi Balance

4.3 stele, 703 comentarii

"Nu am putut aștepta să scriu o recenzie cu privire la aceste pantofi de tenis - sunt minunați! Am picioare largi plus am avut operatii de picior multiple. Picioarele mi-au rănit mereu și nu pot merge desculț sau doar în șosete, chiar și în casă. I-am cumpărat într-o gamă largă și în curând, când le-am pus pe mine m-am simțit ca plângând cu bucurie, lol! Acest lucru este minunat - în cele din urmă un pantof de tenis care se simte bine și nu durează nicăieri pe picioarele mele. Sunt uimit și mulțumit. Am cumparat albul si acum sunt pe punctul de a comanda cele alb / roz, imi plac foarte mult. Una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut vreodată. "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru femei

Saucony pentru femei Pro-Grid Walking Pantofi

4, 5 stele, 2, 082 comentarii

"Eu port asta pentru slujba mea ca RN. Lucrăm în schimburi de 12 ore. Aceste pantofi sunt foarte confortabile și sunt non-skid. Nici o durere a piciorului sau oboseală; sprijin excelent pentru arcele mele înalte. Chiar și atunci când aleg să nu-mi port șosetele de compresie, nu suferă nici o oboseală a piciorului sau a piciorului, aceste pantofi sunt susținetoare. Doresc să le găsesc în negru. Sunt foarte multumit de aceste pantofi. Este greu să găsești un pantof atletic de piele care nu este urât sau "extrem de matur", dacă știi ce vreau să spun.

Cel mai bun pantof de mers pe jos pentru femei

Skechers Performance All Day Pantofi de mers pe jos

4, 4 stele, 347 de recenzii

"Îmi port pantofii timp de 16 ore pe zi. Alerg în sus și în jos zboruri de scări urmărind copiii în jurul valorii de și transportă rufe. Ca mamă la domiciliu am nevoie de încălțăminte confortabilă la domiciliu și în timp ce se desfășoară comisioane. Aceste pantofi sunt confortabile și ușor de alunecat. Aceste lucruri sunt ușor să-mi alunece picioarele în întuneric atunci când opt ani îmi spune: "Mamă, tocmai m-am aruncat peste baie" la 3 dimineața. Nu este nevoie să fumble în întuneric; Eu doar glisam în picioare și iau prosoapele de hârtie și Lysol.

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru femei

Clarks Sillian Pine Walking Pantof

4, 4 stele, 118 comentarii

"Iubiți aceste pantofi. I-am comandat și nu le-am încercat la un magazin. Sunt opt ​​și jumătate și se potrivesc exact. Ele sunt confortabile și sunt foarte moi și amorțite. Le-am primit cu două zile înainte de călătoria noastră în Europa. Ei nu vă freacă picioarele în nici un fel și nu trebuie să fie rupte. Am mers pe jos în jurul Olandei, Germaniei, Franței și prin multe aeroporturi. Ei au fost minunați în castele și pe multe căi pietruite. I-am purtat cu blugi, fuste, Capris și pantaloni. Arătau minunat cu toți. I-am purtat, de asemenea, fără șosete, pentru că era vreme caldă. Am adus alte câteva pantofi și nu le-am purtat. Mi-ar recomanda aceste pantofi. "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru femei

Pantofi de mers pe jos de la Ryka Women's 2 Plus

4, 4 stele, 874 de recenzii

"Au purtat Ryka de ani de zile. Mă plimb în medie de 3 mile pe zi și am de ani de zile. NICIODATĂ nu trebuie să-mi rup în Rykas. Puneți această pereche în această dimineață pentru prima dată și ați mers la 3, 5 mile cu confort și sprijin. NOTĂ: Am făcut o jumătate de mărime pe ultimele mele trei perechi. "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru femei

Pantofi de mers pe jos pentru femei Dreamcity

4, 4 stele, 1, 432 comentarii

"Am cumpărat aceste pantofi așa cum erau necesare pentru un loc de muncă salvamar pe care l-am primit pentru vară. Ei au fost un schimbător de joc! A făcut o plimbare pe trotuarul cald o experiență mult mai plăcută. Se potrivesc așa cum se așteaptă și se usucă repede. Oferit sprijin mare! Au eliminat aproape toate blisterele pe care le-am putut obține de la purtarea de pantofi de apă pentru mai mult de șase ore pe zi și nu au murdarit. Am purtat aceste pantofi aproape în fiecare zi pentru întreaga vară, am stat în ele, am intrat în ele și am trecut prin apă cu ei. Mi-ar cumpara cu siguranta din nou si recomanda 100%. Sunt un client fericit fericit. "

Cele mai bune femei Loafers pentru mers pe jos

VenusCelia Comfort Walking Flat Loafer

4.3 stele, 454 comentarii

"Oh Shoe meu! Iubesc asta. Voi cumpăra mai mult. Un pic mai confortabil când am făcut-o pentru prima oară, dar pe măsură ce purtam în prima zi, pielea sa slăbit și picioarele mi sa părut fabulos. Toată lumea are nevoie de o pereche. Îmi place foarte mult argintul.

Cele mai bune încălțăminte din piele pentru bărbați

Pantofi de mers pe jos pentru bărbați noi Balance

4, 4 stele, 2, 339 de recenzii

Sunt foarte confortabili. Sunt în picioare de opt până la nouă ore pe zi la lucru în mod constant în mișcare foarte bine a făcut-o este a doua pereche de ele ei mi-au durat nouă luni înainte ca nu a fost nici un stânga și care lucrează șase zile pe săptămână în valoare de fiecare $.

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați

Poseidon Pantofi de mers pe jos pentru bărbați

4 stele, 920 comentarii

"Acestea sunt noile mele pantofi de vară / încălzirea timpului. Nu pot recomanda foarte bine. Extrem de ușor și minimalist. Îi purta toată vara începând cu o croazieră de primă clasă în luna martie. Doar am petrecut o zi întreagă de mers pe jos peste Universal Park. Fără probleme. Un fir începe să se rupă.

Nu duce aproape nici un loc în ambalaj. Am 60 de ani și nu am primit niciodată un compliment pe pantofii mei. Acestea primesc complimente tot timpul. Acestea sunt următorul lucru bun pentru a merge desculț. Și sunt impermeabile! Va fi o pereche în negru pentru nopți formale! "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați

Brooks Men's Addiction Pantofi de mers pe jos

4, 5 stele, 1, 726 comentarii

"Acesta este cel mai confortabil pantof de mers pe care l-am cumpărat de multă vreme. Folosesc pantoful pentru mers pe jos în oraș și în mod curent merg cinci kilometri pe zi, câteodată până la 10. După o lună, am cumpărat și o pereche în negru. Nu pot spune destul despre ei. Am picioare înguste și regulamentul mi se potrivește bine. Vă recomandăm să pulverizați pantoful maro cu protector pentru ploaie și murdărie înainte de a le folosi deoarece finisajul de piele este mai ușor de pătat sau de pământ. În caz contrar, le găsesc mult mai confortabil pentru mersul pe jos decât purtarea de pantofi de alergat convențional. "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați

Nike Men's Tanjun Premium

4, 4 stele, 583 comentarii

"Iubiți aceste adidași, foarte confortabil. Am cumparat aproape orice culoare. "

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați

Pantofi de apă pentru bărbați Dreamcity

4, 4 stele, 1, 386 comentarii

"Chiar ca aceste pantofi de apă. Le-am luat pentru o vacanță pe plajă de vară și mi-am dat seama că vreau să le port foarte bine după vacanța mea. Este confortabil să te plimbi toată ziua. Se usucă destul de repede. Uimitor de ușor de ambalat, am reușit să iau 2 perechi, deoarece nu au avut mult spațiu. Îți ia ceva să te obișnuiești cu modelul ochiurilor de plasă de pe fundul picioarelor, dar după ce te plimbi toată ziua, picioarele se simt foarte moi. Poate că era doar eu, dar se simte ca un masaj al picioarelor pe măsură ce te plimbi ".

Cea mai bună încălțăminte pentru bărbați pentru mers pe jos

Rockport bărbați Eureka Walking Pantof

4, 1 stele, 3, 618 comentarii

"Sunt un curier medical și, deși petrec mult timp pe drum, fac și eu o mulțime de mers pe jos. M-am dus întotdeauna pentru pantofi de mers pe jos Rockport și aveam nevoie de o pereche nouă, așa că m-am dus cu ei pentru a purta la muncă. Aveam nevoie de un pantof pe care l-aș putea purta cu uniforma mea (pantaloni negri formali) și, deși le-am cumpărat pentru manopera și caracteristicile de mers pe jos, am fost plăcut surprins să văd finisajul pe aceste pantofi: ei rivali aspectul îmbrăcămintei mele folosind la locul de muncă, care nu au fost proiectate pentru mersul zilnic. Am folosit instrumentul Amazon pentru recomandări de mărime și am constatat că acest pantof era singurul care a arătat detalii bune pentru picioarele mele de dimensiuni. Foloseste-l."

Cele mai bune pantofi de mers pe jos pentru bărbați

Skechers Equalizer Slip-On Sneaker

4, 5 stele, 3, 501 de comentarii

"Te-ai îndrăgostit imediat de aceste pantofi. Dacă stați în OR de ore întregi, puteți să vă obosiți picioarele și să vă lași să vă mișcați dintr-o parte în alta pentru a distribui presiunea mai bine și m-am săturat să fiu mai concentrat pe picioare decât operația. Mi-era teamă că materialul ar fi prea respirabil și că aș risca să-mi iau lichide în pantof, dar asta nu a fost cazul. Aceste pantofi sunt totuși ca mersul pe perne și sunt cu adevărat unele dintre cele mai confortabile pantofi pe care le-am avut vreodată. Nu numai că sunt un preț excelent, dar calitatea depășește unele din opțiunile mai costisitoare pe care le comercializați către furnizorii de asistență medicală ".