un singur magazin

Cele mai bune dulapuri de bază pentru bărbați

Anonim

Găsirea celor mai bune esențe ale dulapului este ca și cum ați afla ABC-ul dvs. - odată ce ați primit elementele de bază, aveți fundația pentru chiar și cele mai ambițioase echipamente (sau cuvinte). Deoarece simplu nu trebuie să însemne plictisitor, am compilat cele mai bune esențe pentru garderobă pentru bărbați, de la cele mai bune șosete pentru a vă îmbrățișa picioarele până la blugi care lingușează tipul dvs. specific de corp.

Cele mai bune tricouri albe pentru bărbați

Da, bărbații poartă o mulțime de teci albă Hanes, dar există și o mulțime de Hanes care trebuie purtate (de fapt, cinci stiluri). Și dacă nu ești un tip Hanes, avem și alte opțiuni. Alege una sau mai multe din cele zece piese pe care le-au făcut acești tipi.

Citiți mai multe despre cele mai bune tricouri albe pentru bărbați .

Cele mai bune tricouri negre pentru bărbați

Dacă există opinia cuiva de încredere în ceea ce privește îmbrăcămintea bărbaților, este stăpânul lui Nick Wooster. Am vorbit cu fostul director al modei bărbaților de la Bergdorf Goodman pentru a-și da părerea despre cele mai bune tricouri negre.

Citiți mai multe despre cele mai bune tricouri negre pentru bărbați.

Cel mai bun Henleys

Foto: Getty Images

Stilista de moda Ilaria Urbinati imbraca toate cele mai bune celebritati masculine - Rami Malek, Armie Hammer, Garrett Hedlund - si stie totul despre micro-fenomenul barbatilor celebri purtand henleys. Aici, ea răspunde la toate întrebările pe care le-ați putea avea cu privire la potrivire, stil și găsirea celei potrivite de a cumpăra.

Citiți mai multe despre cele mai bune henleys pentru bărbați.

Cele mai bune jachete din piele pentru bărbați

Indiferent dacă doriți să cheltuiți 90 $ sau 900 $, am găsit toate jachetele din piele pentru a vă face mândru interiorul. Dacă vrei să arăți ca Ryan Gosling în Blue Valentine sau vrei doar o alegere faux- deather frumos, avem o gamă completă.

Citiți mai multe despre cele mai bune jachete de piele pentru bărbați.

Cele mai bune jeans pentru bărbați

Foto: Tachit Choosringam / Getty Images / EyeEm

Nu este la fel de simplu cum pare să găsești o pereche perfectă de blugi pentru bărbați - nu toată lumea poate să-și bată piepteni, și vei auzi argumente de la băieți peste tot, de la gleznă până la lungimea tălpii până la dureri acceptabile. Am gasit 12 baieti (inclusiv un Strategist) pentru a vorbi despre favoritele lor.

Citiți mai multe despre cele mai bune blugi pentru bărbați.

Cel mai bun jeans pentru baieti cu coapse reale

Dacă nu căutați o altă pereche de blugi subțire, Acne Studios face o pereche care este "un paragon al stilului conic al lui Zeitgeist-y, care este slăbit și ușor bagat deasupra genunchiului, înainte de a se îngusta până la deschiderea piciorului . "După cum spune Kurt Soller, ei sunt perfecți pentru" picioarele lui ciudate ".

Citiți mai multe despre cei mai buni blugi pentru băieții mari și înalți.

Cele mai bune pantaloni negri pentru bărbați

Chiar și purtătorul de jan cel mai mărturisit ar trebui să o schimbe din când în când. Am vorbit cu un fotograf de modă care a trăit în blugi negri până când a găsit pantalonii negri perfecți, care se schimbă în viață. Acum deține cinci perechi.

Citiți mai multe despre cele mai bune pantaloni negri pentru bărbați.

Cele mai bune ochelari de soare pentru bărbați

Writerul Zachary Wampler a descoperit o pereche de ochelari de soare aproape indestructibila si universal, cu Mayhew de Steven Alan. "Încă nu le-am găsit neatractive pentru niciunul dintre oamenii pe care am forțat să-mi încerc ochelarii de soare în dimensiune."

Citiți mai multe despre cele mai bune ochelari de soare pentru bărbați.

Cel mai bun îmbrăcăminte pentru bărbați

Câțiva bărbați din viața reală au dezvăluit lenjeria de corp la care ajung din nou și din nou. Indiferent dacă sunteți în boxeri sau pantaloni scurți (sau chiar albe), iată o serie de opțiuni.

Citiți mai multe despre cea mai bună lenjerie de corp pentru bărbați.

Cel mai bun îmbrăcăminte pentru bărbați pe Amazon

Aici, am analizat comentariile de la patru la cinci stele pe Amazon și lăsăm oamenii să ne convingă de cele mai bune perechi de lenjerie de corp bărbați acolo. Dincolo de elementele de bază, există recenzii rave pe o pereche termică lungă și una pentru eliminarea mirosurilor.

Citiți mai multe despre cele mai bune lenjeri de corp pentru bărbați pe Amazon.

Cel mai bun îmbrăcăminte, în conformitate cu celebritățile

Foto: Getty Images

Aici, am petrecut cele mai bune articole de îmbrăcăminte de la persoane celebre (cum ar fi Rafael Nadal, 50 Cent și Kevin Hart). Cu răspunsuri precum "acestea sunt cele mai bune lucruri pe care le-am pus vreodată", veți dori să știți despre perechile preferate ale celebrităților preferate.

Citiți mai multe despre persoanele celebre pe lenjeria preferată.

Hainele cele mai înclinate pentru bărbați

Am vorbit cu 11 bărbați despre piesele cele mai măgulitoare din dulapurile lor, de la o cămașă de dame personalizate (arătată grozav sau nu) până la pantaloni scurți (o cusătură prietenoasă și un material foarte atent). Vrem să arătați cel mai bine.

Citiți mai multe despre hainele cele mai măgulitoare pentru bărbați.

Cele mai bune pantofi albi pentru bărbați

Știi ce se întâmplă cu totul? Pantofi albi. Au dispărut zilele când tot ce ați putut alege au fost Vans sau Chuck Taylors - acum, există adidași albi la fiecare punct de preț, în toate materialele, din întreaga lume. Aici, un ciobănesc de culoare albă pe unele dintre cele mai bune.

Citiți mai multe despre cele mai bune pantofi albi pentru bărbați.

Cel mai bun adidași I-Can-Wear-With-Every-Adidas

Scriitorul John Jannuzzi își împărtășește entuziasmul pentru noile versiuni ale adidaților Adidas Gazelle. Sunt nostalgii, nu scumpe, vin intr-o varietate de culori si sunt altceva decat Stan Smiths.

Citiți mai multe despre adidașii Adidas care merg cu totul.

Cele mai bune pantofi sport pentru bărbați

Dincolo de stil, este important să găsiți pantoful potrivit pentru antrenamentul potrivit. Am vorbit cu zece tipi diferiți de la alergătorii de la distanță la CrossFitters la cei care vizitează Bootcamp-ul lui Barry despre cele mai bune pantofi de sport pe care le-au găsit pentru a se potrivi.

Citiți mai multe despre cele mai bune pantofi sport pentru bărbați.

Cele mai bune șosete pentru bărbați

Chiar dacă acestea nu sunt, de obicei, temelia unei tinute, șosetele pot juca un rol important - confort, funcție sau doar câteva pizzazii suplimentare. Am vorbit șosete cu zeci de bărbați la modă pentru toate nevoile tale, fie că ești îmbrăcat, zilnic, modelat sau simplu.

Citiți mai multe despre cele mai bune șosete pentru bărbați.

Cele mai bune șosete pentru bărbați

Pentru cei care preferă o șosete fără spectacol, am testat două duzini de perechi, în funcție de criteriile pe care le simt, de cât de bine stau și de cât de invizibile sunt. Această selecție de șapte favorite va răspunde oricăror nevoi specifice.

Citiți mai multe despre cele mai bune șosete pentru bărbați.

Cele mai bune pantofi negri pentru bărbați

O pereche de adidași negri de la Greats care arată ca niște adidași, dar nu orice alt tip de adidas. Plus, sunt doar 59 de dolari.

Citiți mai multe despre cele mai bune pantofi negri pentru bărbați.

Cea mai bună pungă Tote pentru bărbați

Nu numai că este acest lucru perfect de zi cu zi, tote, dar poate deține suficient haine și o pereche de adidași pentru un weekend departe.

Citiți mai multe despre sacul cel mai bun pentru bărbați.