alegerea poporului

Cele mai bune pantofi de apa de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziastici

Anonim

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Aici, prezentăm cele mai bune pantofi de apă pentru călătoriile de vară pe care le puteți lua (doar o pereche de Crocs incluse). Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.

Femei

Mesh cu dantele

Aleader Femeile de uscare rapida Aqua pantofi de apa

4, 4 stele, 2, 209 de comentarii

"Aceste pantofi sunt atât de confortabili! Perfect pentru pietrele de pe fundul râului. Ei rămân bine și nu alunecă, chiar dacă alergați sau săriți de stânci înalte! Foarte recomandat! Am atâtea complimente.

Plasă fără șireturi

Aleader Flanșă de plasă pentru femei pe pantofi de apă

4, 4 stele, 2, 892 comentarii

"Îi purtăm în fiecare zi pe Big Island, Hawaii. Am traversat tuburi de lavă, câmpuri de lavă și cascade; plaje explorate; snorkeled; și au mers pe jos pe trotuare în orașe și nu aveau nici o singură problemă cu aceste pantofi. S-au uscat așezate în apartamentul nostru și au fost complet pregătiți a doua zi dimineața, chiar dacă pantofii bărbatului și fiului meu nu au fost. După zece zile de concediu, ele încă arată nou-nouțe. Am spălat-o și i-am uscat în mașina de spălat și uscată și au ieșit perfect.

Aproape pantofi de la picior

Fila Femeile Skeletoes

4 stele, 219 comentarii

"Ei bine, permiteți-mi să spun doar că am fost oarecum sceptică cu privire la ordonarea acestora în primul rând, dar ceea ce a fost factorul determinant pentru mine este că un coleg de-al meu, care este un kayaker imens și soția ei are aceste pantofi, convins eu pentru a obține aceste. Am nevoie de pantofi de apă și pantofi de apă pentru o excursie viitoare cu apă albă în octombrie în Munții Carolina de Nord de Vest pe râul Nantahala, care este rece. În plus, adevărul să fie cunoscut, m-am îndrăgostit de acestea. Nu poți să te înșeli cu astea.

Pentru drumeții lungi

Sandal Burke II pentru femeile de la Northside

4, 2 stele, 1, 159 de comentarii

"Îmi plac aceste! Un material confortabil și confortabil, de înaltă calitate. Am fost socat. L-am purtat pe o călătorie de 75 de kilometri, prin nisip, pietriș și pădure. Mi-au păstrat picioarele protejate fără supraîncălzire și erau atât de confortabile. Aș avertiza să nu cumpărați dacă aveți picioare foarte înalte sau arcuri foarte înalte, deoarece în esență nu există suport pentru arc, dar nu aveam probleme. Au fugit la dimensiune și sunt o fură absolută pentru costul lor! "

Pare a fi un pantof

Adidas În aer liber pentru bărbați Terrex Climacool Boat Elegant pantof de apă

4.3 stele, 113 comentarii

"Îmi place, iubesc, iubesc aceste pantofi de apă! Sunt mult mai drăguți decât cele mai tipice pantofi de apă. Acum am oa doua pereche într-o altă culoare. Ambele perechi se potrivesc perfect și sunt adevărate la dimensiuni - super drăguț și confortabil. În timpul experienței mele, șireturile sunt uneori dezbracate, dar nu mai mult decât alte pantofi. Ei au rămas bine în râurile și cascadele pe care le jucasem.

Arată ca o șosetă

CIOR pantofi de apă uscată rapidă și ușoară

4.2 stele, 102 comentarii

"Aceste pantofi sunt fantastice! Înotăm într-o piscină de dimensiuni olimpice, cu fundul cimentului, cu rânduri de faianță optzeci de apartamente. Când am început să fac aerobic de adâncime acolo, am rupt fundul piciorului în timp ce alerg. A trebuit să aștept să se vindece, așa că am căutat online și am găsit aceste pantofi de apă. Nu puteam fi mai fericit, ei lucrează foarte bine. Ele sunt foarte confortabile, iar culorile sunt variate, deci există multe opțiuni. Foarte recomandăm aceste pantofi de apă. "

a bărbaților

Mesh cu dantele

Poseidon Mesh Pantofi de mers pe jos pentru bărbați

4, 4 stele, 887 de recenzii

"Acum am pantofi de purtat cu pantaloni scurți. Confortabil și respirabil, și de când locuiesc în Las Vegas fierbinte, aceasta funcționează minunat pentru mine. Co-muncitorii mei i-au plăcut și au comandat propriile lor. Veți cumpăra mai multe în diferite culori. "

Plasă fără șireturi

Aleader bărbați de plasă de sârmă pe pantofi de apă

4.3 stele, 1.447 comentarii

"De obicei port Crocs în jurul casei sau pe barca mea, dar asta sa schimbat de când am cumpărat-o. De obicei port 11, 5 sau 12, dar am 11 și se potrivesc perfect. "

Pentru canotaj

Crocs bărbați Swiftwater sandal

4 stele, 1.909 de comentarii

"Un pantof excelent pentru călătoria cu canoe pe apele limită. Nu este nevoie să aduci un pantof de vânătoare și un pantof de tabără, aceasta se potrivește ambelor nevoi. Foarte confortabil de purtat. Unii oameni care sunt noi în Crocs se plâng de textura din interiorul pantofului, dar vă veți obișnui rapid și veți găsi că este de fapt o trăsătură pozitivă a încălțămintei ".

Pentru drumeții lungi

Speedo bărbați Hybrid Watercross pantof de apă

4, 4 stele, 103 comentarii

"Aceste pantofi sunt minunate. Ele sunt suficient de elegante pentru a se uza și pentru a arăta doar cantitatea potrivită de răcire în apă. Îmi port pescuitul cu caiacele și vizitez o mulțime de plaje și paturi de stridii. Am căzut de multe ori purtând flop-uri la lansarea ambarcațiunii și nu trebuie încă să alunecă în acestea. De fapt mă tem că nu mai fac asta și poate că trebuie să-mi stocheze dulapul cu perechi de perechi.

Pare a fi un pantof

Columbia bărbați Drainmaker III pantofi de apă

4 stele, 147 comentarii

"Confortabile, robuste, ușoare și au o ventilație minunată, astfel încât acestea să se usuce repede. De asemenea, mi-au făcut picioarele mari, dimensiunea 13, să fie mai mici. Imi plac aceste lucruri pentru pantofii de apa si uzura de zi cu zi. "

Arată ca o șosetă

Speedo bărbați Surfwalker 3.0 Pantofi de apă

4.3 stele, 1.013 comentarii

"Talpă robustă și foarte confortabilă. Ca și cum ai purta șosete.

Kids'

Mesh cu curea

Pantofii lui DADAWEN pentru băieți ai băiețelului sunt ușor de admirat

4.3 stele, 510 comentarii

"Sunt atât de fericit că am cumpărat aceste pantofi! Ei se potrivesc perfect fiului meu, au lucrat excelent pentru a juca la plajă și el le poate purta și în curtea noastră. Ei se sfârșesc cu niște nisip în ei, dar cu sinceritate ce vă așteptați de la un copil de 1 an. Sunt încântat să păstrez aceste pantofi și să le folosesc pentru următorul meu mic! "

Plasă fără șireturi

CIOR Kids Aqua Shoes Pantofi adezivi care se pot respira

4.3 stele, 216 comentarii

"Pantofi de apă frumoși cu material foarte moale! Copilul meu îl poartă pe plajă, pe piscină și pe parcul acvatic din centrul nostru comunitar. A primit multe complimente. Voi cumpăra o altă pereche.

Aproape pantofi de la picior

Fresko Toddler și Little Kids pantofi de apă pentru băieți și fete

4, 2 stele, 215 de recenzii

"Le-am comandat pentru nepotul meu de 2 ani. De vreme ce petrecem mult timp la plajă și parc acvatic, am vrut un pantof care să fie confortabil în timp ce îi protejează picioarele. Ar trebui să spun că sunt confortabile. Odată, nu dorea să-i scoată. Clapeta laterală de la Velcro este un plus mare. Vă permite să puneți pantofii mai ușor. Este, de asemenea, util pentru păstrarea scoicilor nedorite, a pietricelelor și a nisipului. Acum, trebuie să merg să-mi găsesc soțul pereche. Este gelos!

Pentru drumeții lungi

Merrell Hydro Water Sandal

4 stele, 366 comentarii

"Cei 6 ani îmi plac sandalele noi de drumeție. Nu a trebuit să-l rupem. După cum era de așteptat, pantofii Merrell nu mi-au dat blistere copiilor mei. Am urcat cinci ore, inclusiv pauze de apă și gustări. A luat Devils Postpile și Rainbow Falls traseele stâncoase și în picioare ale lacurilor Mammoth. Copii mei au jucat și în râul rece rece. Ei au cizmele lor de încredere Timberland, dar m-am gândit să le port pe aceste sandale pentru drumeții, deoarece acestea erau făcute pentru apă. Aceste pantofi se usucă ușor. Sunt foarte multumit de achizitia mea. "

Pare a fi un pantof

Stride Rite Made 2 Joacă Pantofi pentru pantofi pentru pantofi adulți Phibian

4.3 stele, 1.093 comentarii

"Fiica mea îi iubește pe aceștia! Îi purta la lac și în lac și înapoi acasă.

niste nisip intra in gauri, dar odata ce a stropit apa pe ele (inca pe picior), nisipul a iesit. Îmi place că ea (bine, eu) nu trebuie să se îmbrace și să scoată încălțămintea pentru a fi umedă și uscată! Și noi avem multe complimente asupra culorilor! "

Arată ca o șosetă

L-RUN Pantofi de baie pentru copii înotători Bosefoot Aqua Socks

4.3 stele, 196 comentarii

"Mi-a plăcut acest lucru și toți cei care au văzut-o pe fiul meu au dorit să o aibă pentru copilul lor! Se potrivește bine, dar nu neconfortabil. Mi-am cumpărat o mărime pentru fiul meu, dar camera extra nu a făcut pe fiul meu să alunece sau să călătorească. Talpa are o bună aderență pe mai multe suprafețe (ciment, piscină, pardoseală din marmură, covor, doar pentru a numi câteva). Nu ține nisipul să intre, dar face ceva să păstreze nisipul? Mare cumpara! "

Intrați în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.