crede-mă că ar trebui să știu

Cele mai bune veste ponosite pentru a face toate tipurile de exerciții mult mai greu

Anonim

Tot ce aveți nevoie pentru greutate fără vrac.

Cu câțiva ani în urmă, am înscris Muntele Rainier cu o echipă de prieteni de alpinism; a fost una dintre cele mai bune realizări ale carierei mele modeste de alpinism. Antrenamentul pentru el nu a fost atât de ușor ca alpinismul munților. Am trăit în LA în acel moment, iar vârfurile Munților San Gabriel nu se potriveau cu summitul Rainier de 14.411, așa că a trebuit să găsesc alte modalități de a-mi construi rezistența. A trebuit să fac veste ponderate.

Când te antrenezi cu greutăți în pregătirea pentru o activitate grueling, totul devine mai greu. De asemenea, înseamnă că atunci când este timpul jocului, activitatea normală se simte mult mai ușor (este aproape ca și cum ați plutiți). Acum, adaug greutatea tot timpul, de la joguri casual la cross-training la sprinturi la distante. Aici, preferatele mele pentru a ajuta la construirea puterii fără a ridica degetul.

Vestea mea preferată

Vestul ponderat RUNFast Max Pro

Pentru a fi sincer, unul dintre cele mai bune lucruri despre vesta ponderată RUNfast de la RUNmax este faptul că costă o jumătate cât mai multe produse comparabile, dar funcționează la fel de bine ca și cele mai ponderate echipamente de antrenament acolo. Acesta poate fi încărcat cu până la 60 de kilograme de greutate, cu pași până la 50, 40, 20, și 12 lire sterline, de asemenea. Cu 20 de lire sterline în vesta, trenurile mele de mijloc sau de trei kilometri devin din ce în ce mai provocatoare, dar mult mai productive, în special în sloganurile în picioare. (Curelele pentru sticle de apă încorporate sunt mult apreciate acolo.) Și cu 40 sau mai multe lire sterline în veste, împingăturile, lunges și alte exerciții calisthenice devin o adevărată pregătire de forță.

Cea mai bună vesta ponderată pentru cross-training

Hyperwear Hyper Vest PRO Unisex 10-Pound reglabil Vest ponderat

Dacă încercați să faceți o antrenament serios de circuit purtând o vesta voluminos, greu ponosit, veți avea un timp prost. Vesturile ponderate tradiționale care folosesc o mână de greutăți solide sunt excelente pentru jogging sau pentru drumeții sau pentru unele exerciții de bază, dar sunt prea restrictive și vă vor arunca prea mult în afara echilibrului pentru toate săriturile, sprinturile, în sus și în jos și o altă mișcare de mare viteză a antrenamentului încrucișat. Hyperwear Hyper Vest PRO își distribuie cele zece kilograme de greutate uniform pe piept și spate, iar vesta foarte flexibilă poate fi strânsă și reglată în mai multe puncte pentru a crea o potrivire confortabilă și confortabilă. Veți observa greu că ați legat cu o greutate suplimentară de zece kilograme până când încercați aceleași exerciții cu vesta și găsiți-vă excelente.

Cel mai bun vesta ponosit pentru a alerga

JBM Weighted Vest

JBM Weighted Vest adaugă 12 de lire sterline pe cadranul dvs., care nu suna prea mult, dar se adaugă în timp, într-un mod bun - dacă rulați în mod curent cu această vestă, veți adăuga rezistență și mușchi fără disconfort. Vesta este făcută în primul rând din neopren moale, flexibil, iar greutatea este în formă de nisip distribuit uniform, astfel încât gama dvs. de mișcare nu este restricționată și balanța rămâne centrat. De asemenea, rețineți caracteristicile suplimentare pe care alergătorii de distanțe le vor iubi, cum ar fi un buzunar din plasă care poate fi utilizat pentru a stoca gustări, o sticlă de apă mică sau telefonul și cheile, precum și fâșiile reflectorizante care fac noaptea să fie mai sigure.

Cel mai bun vesta ponosit pentru antrenament de forță

Mir Vest ponderat reglabil

Dacă doriți să vă transformați propriul corp într-o sală profesionistă de forță de antrenament de forță, Mir Adjustable Weighted Vest este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Această veste poate suporta până la 90 de kilograme de greutate adăugată, astfel încât să puteți finaliza uimitoare picior și antrenamente de bază doar prin punerea ei pe. Greutatea poate fi ajustată cu trepte de câte trei minute, astfel încât să puteți ajusta nevoile dvs. de antrenament. Și în timp ce este prea mult voluminos pentru a alerga la distanță sau de formare încrucișată, pentru formarea anaerobă de forță, sprinturi și alte exerciții de construire a mușchilor, este cel mai bun.

Și dacă nu vă plac vestele ponderate

StillCool de alergare de viteză de formare Parachute de rezistență

E adevărat, vestele ponderate nu sunt pentru toată lumea. Dar dacă doriți să vă îmbunătățiți viteza și rezistența, aveți două opțiuni: să conduceți mai mult sau să vă faceți mai greu. Un alt mod de a adăuga rezistență fără greutate este prin utilizarea unui parașut. Parachutul de rezistență de rulare al lui StillCool costă mai puțin de zece dolari și cântărește mai puțin de o jumătate de kilogram, care se împachetează în jos atunci când nu se folosește, dar când se trage de-a lungul aerului din spatele tău, poate adăuga până la 25 de kilograme de rezistență. Fugiți cu un parașutit destul de mult și veți simți poziția neatinsă atunci când o lăsați în urmă. E doar puțin cam ridicol. Pot spune din experiența personală: Nu încercați să folosiți una din aceste lucruri într-o zi cu vânt sau într-o zonă aglomerată.

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit de vesta ponderată, iată câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, potrivit sportivilor hiporentziști.

Cea mai bună vesta pentru femei

Împuterniciți veste ponosite pentru femei

4, 5 stele, 248 comentarii

"Am folosit vesta pentru câteva săptămâni, jogging timp de 45 de minute la o oră de fiecare utilizare. Mi se pare foarte confortabil. Curelele permit o încadrare cât se poate de potrivită. Ele pot avea tendința de a se desface când înnebunești. Am încercat să le legăm, lucru care nu a funcționat. Am descoperit că lăsându-le liber și apoi pur și simplu tras pe unul în timp ce jogging instantaneu strânge-l sus. Nu este o problemă mare. N-am avut nici o problemă cu scurgerea nisipului, iar vesta pare suficient de solidă. Singurul dezavantaj al acestei veste este că nu există opțiunea de a mări greutatea, dar la acest punct de preț este rezonabil. Această vestă a fost o mare plus față de antrenamentele mele cardio. A contribuit pozitiv la starea mea de fitness și sper să-l folosesc de ceva timp înainte de a fi modernizat la o vestă mai grea ".

Cel mai bun vesta ponosit cu camo

RUNmax Cross101 reglabilă Camouflage Weighted Weighted

4, 5 stele, 133 comentarii

"Sunt la o înălțime mai mică de cinci metri și mă îngrijorează că ar fi prea mare. Toate reglabilitatea o face să se potrivească foarte bine, iar umplutura de umăr adăugată este grozavă. Mi-am cumpărat acest lucru pentru a ajuta la osteopenie și sper că pereții și gospodăria în timp ce îl poartă îmi întăresc oasele. De asemenea, îmi place că greutatea poate fi înclinată timp de zile, încât nu sunt în căutarea celor 20 de kilograme. "

Cea mai bună vesta ponderată pentru CrossFit

45 Lb. Box Vest ponderat pentru CrossFit și Gym Body Training

4 stele, 20 comentarii

"Eu abia scriu recenzii, dar trebuie să recunosc că acest sistem de legare a vestei ponderat este ca nici un altul. În funcție de cât de strâns sau de confortabil vă cureaua aceasta vesta va depinde cât de mult se deplasează asupra dvs. atunci când vă jogging sau rulați cu ea. Acum 2017, am cumpărat acest lucru în 2014 și este încă în continuu. Iubesc."