daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Cele mai bune încălțăminte albe pentru a obține bărbați, potrivit unui ciudat alcătuitor al celor de la White-Sneaker

Anonim

Am purtat aceleași pantofi timp de un deceniu. Nu este aceeași pereche de pantofi, mintea ta, dar aceleași tipuri de pantofi: bluze de culoare albă nedespărțită, cu tocuri îndoite. Bărbații (sau, mai degrabă, unisex), echivalenți cu pompe negre sensibile, adidași albi formează fundamentul pansamentului meu leneș uniform - suficient de neutru pentru a merge cu orice echipament pentru aproape orice ocazie. În orice zi a săptămânii mă veți găsi într-una din cele zeci de perechi ale mele.

Bandwagoners au venit și au plecat din 2006 - Bedford Avenuers în Chuck Taylors, #broswear bros în Proiectele comune, al 10-lea în Vans. În curând, și mulțimea se va deplasa de la Stan Smith. Încă voi fi aici, sperăm să adăugați la colecția mea mai multe stiluri ale bărbaților de mai jos. Și înainte de a spune ceva, da, dețin deja multe dintre ele, dar, după cum știe orice cunoscător de snowboard-uri albe, ar trebui să ai cel puțin două perechi de stil preferat. Există perechea pe care o păstrați - și cea pe care ați bătut-o de rahat.

Pentru cineva care nu a atins niciodată un skateboard în viața sa

Vans 106 Vulcanized Core Classic

Prima pereche de adidași albi pe care i-am avut vreodată - în comparație cu cele mai cunoscute Authentic Pro, acestea au o poziție mai joasă (observați că are patru perechi de găuri de dantelă, mai degrabă decât cele cinci autovehicule), pe care prefer cu o șosetă invizibilă înfățișarea încrezătoare, mai ales vara. Îmi iau o pereche de foarfece și am tăiat eticheta mică atârnând în afară, deși este o chestiune de preferință personală.

Pentru prietenul care crede că e Alain Delon

Perechi în Paris nr. 1 Martel Leather Trainers

În cel mai strict sens, acestea sunt mai degrabă de culoare albă și nu de culoare înzăpezită și nu-mi place tabla de bronz de la călcâi care anunță eticheta pe care o purtați, dar eu sunt în profilul acestor pantofi și ușor de translucid unic. Pielea de mare adâncime este o atingere luxoasă perfectă pentru purtarea unui costum casj .

Pentru uber-minimalist

Acne Adrian aderente din piele de piele

Adrian are o talpă din cauciuc atrăgătoare, cu muchii rotunjite la vârful picioarelor, ceea ce face să pară că aproape plutiți. Există ceva foarte cool despre modul în care sunt dresate, de asemenea - mai largi și mai aproape de vârful picioarelor, și se înclină ca un morcov spre gleznă. Mă uit mereu la acestea și nu sunt niciodată în vânzare, ceea ce este atât de nebunesc, cât și de surprinzător.

Pentru persoana care este conștientă de înălțimea sa

Eytys Mother Canvas Adidasi

Platforma pe aceste adidași se apropie de absurd, dar de fapt îmi place cel mai mult. Eytys cu sediul la Stockholm a câștigat un cult urmărit pentru adidași (relativ) la prețuri accesibile - dețin o pereche în piele (pe care în general prefer să o pânzăz pentru o curățare ușoară) și practic trăiesc în ele. Talpa din plută este atât de confortabil încât pot renunța la inserțiile de gel ale lui Dr. Scholl.

Pentru snobul care este atât de mare peste Stan Smith

Sâmbătă NYC Derek Sneaker

Ceva de la un riuff de la Adidas (să-i spunem un omagiu), aceste pantofi au o piele de piele similară "pufoasă", doar căzută în jos. Înainte de a le cumpăra luna trecută, m-am gândit că mângâierea pe talpă mă va deranja (se spune aproape la fel de murdară în fotografii), dar, de fapt, este greu de remarcat și face ca sculpturile pe care le creez pe pantofi să arate aproape artistice.

Notă: Acestea sunt vândute pe Ssense, dar există mai multe dimensiuni rămase de la Bloomingdale .

Pentru prietenul acela din Williamsburg care tocmai sa mutat la Crown Heights

Converse Chuck Taylors

Nu sunt în Chuck Taylor cu banda roșie și albă pe care ați văzut-o la fiecare bărbat care a lucrat la Condé Nast în mijlocul aterosului (prea patriotic), dar versiunea din piele în alb-alb este un asomător. N-aș purta aceste pantaloni frumos sau chiar blugi negri (nu sunt suficient de eleganți), dar cu niște levi de culoare albastră, ei sunt ucigași.

Pentru tipul care o face pentru 'gram

Proiecte comune Achilles original

Idealul platonic al adăpostului alb, șocat de șoaptă, vreau să-i urăsc atât de mult doar pentru că sunt atât de perfecți, de un astfel de nu-brainer, încât nu mai au nici un gust (de bază, în modul bun, transformat de bază în rău cale). În realitate, probabil sunt doar gelos. De fiecare dată când văd un tip în pantofi minunați pe Instagram, sunt inevitabil Ahile. Totul despre acest pantof, de la șireturi la profil până la cutia de la picior până la talpă, este deosebit. Nu am și probabil nu voi mai avea o pereche.

Pentru dickie Greenleaf

Nick Wooster Greats Slip-On Adidasi

Singura alunecare pe această listă! Bineînțeles că fostul regizor bărbați Bergdorf Goodman, Nick Wooster, a creat o alunecare perfectă albă. Arată luxos și vag mocasinis (este rotunjirea degetului?) În modul cel mai sumbru. Mi-aș purta aceste lucruri în vacanță în Sorrento cu trunchiuri de înot și o cămașă de lenjerie cu jumătate de nasturi care se preface că este Jude Law în The Talented Mr. Ripley .

Pentru prietenul ușor pretențios, referindu-se mereu la Serge Gainsbourg

Maison Kitsuné Pantofi adidași

Niturile de aur de pe aceste adidași din fildeș aproape justifică prețul lor mai scump decât cel de pânză. Îmi place că piciorul se ridică de la sol - în profil, au o formă aproape naturalistă, ca o formă de Vans mai evoluată (să împrumute).

Notă: Acestea sunt vândute, dar aici este o pereche foarte asemănătoare care are și nituri de aur.

Pentru lumbersexual

Sugestii de lectură

O mulțime de adidași de la SeaVees sunt prea prefăcuți pentru mine, dar aceste versiuni albe evită acel vibrație - contrastul ușor albe al tălpii este o atingere plăcută (deși nu este tălpa de gumă brună pe care designerii o vor folosi pentru a ruina altfel perfect pantofi albi bun). Mi-ar lua Wite-Out pentru a elimina butoanele SeaVees tare pe călcâiul tălpii, totuși.

Pentru tipul de fapt atletic purtând atletism

Tretorn Nylite Plus

Nu, dar dacă aș juca tenis, aș face-o în Tretorns, imaginându-mă că sunt Björn Borg pentru câteva seturi. Liniile verticale de hash în apropierea tălpii din față sunt atât de distincte, și chiar modul în care se formează partea superioară a pânzei (liniile sale care rulează aproape paralele, mai degrabă decât perpendiculare pe pantof) este specifică și fermecătoare: Întotdeauna cunoști un Tretorn când îl vezi.

Pentru cineva cu gust, fără a fi enervant

Superga Cotu

Am avut în viața mea ciclul prin cel puțin zece perechi de Superga Cotus (acum sunt pe ei, dar numai temporar). Ele sunt incredibil de confortabile, în primul rând, fără a se rupe în căptușeala necesară sau ciudată pentru a se lupta cu ele, și, în al doilea rând, pentru că nu se vor apropia niciodată de ubicuitatea unui Vans sau Converse (este pentru că sunt italieni? simți ca și cum ai face parte dintr-un trib secret.

Pentru prietenul care este adânc în nostalgia anilor '90

K-Swiss Washburn

Când eram la școala de mijloc, K-Swiss sa bucurat într-adevăr de un moment ("Îmi port K-Swiss"), dar acum că nu mai sunt un elev de clasa a șaptea, gusturile mele se îndreaptă mai mult spre hardware, stiluri pe care nu le puteți pune imediat sub numele de California. Acestea se potrivesc facturii.

Notă: Acest stil K-Swiss nu mai este disponibil de la Zappos, dar este pe Amazon .

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cele mai bune pantofi de călătorie: Hers and Edition