cel mai bun. într-adevăr.

Cele mai bune perdele și nuanțe pentru ferestre, conform designerilor de interior

Anonim

Ferestrele sunt intimidante. Lasati-i goi si un loc arata gol. Overdecorate-le și cea mai bună sursă de lumină naturală devine fustă. În plus, tijele din alamă sau cositor "> sunt prietenoase cu bugetul, surse de acces la setarea ferestrei.

Cele mai bune jaluzele din lemn

Natural Bamboo Roll Up Window Blind

De la nuanțe naturale din lemn, Virginia Tupker de la Virginia Tupker Interiors spune: "Ei lucrează perfect în orice interior și în straturi frumos cu perdele pentru a difuza lumina, pentru a tăia strălucirea și a vă permite să vedeți prin ele, oferind intimitate. Le-am folosit în interioare moderne, rustice și clasice, cu același succes. "Tupker își proiectează și ea propria ei. Jaluzelele sale făcute la comandă au fir cu un motiv mauric complicat, care scaldă partea din spate, care poate fi colorat în mod obișnuit. "Recent le-am făcut cu fire negre și au fost perfecte într-un proiect de tip boho scandinav în Hamptons".

Bali din nordul Heights Wood Blind

"Acestea sunt atât de buget și de chic", spune designerul de interior Nashville, Jessica Stambaugh, din nuanțe simple de lemn. Folosește adesea o companie numită Select Blinds pentru proiectele ei și, ca și culoarea palidă văzută aici, într-un design similar de la Home Depot. "Am folosit South Beach în bronz în propria mea casă pentru că au o senzație modernă de Zen."

Cascada de umbrire de la Waterfall

"Umbrele de lemn tricotate sunt ca blugi de tratamente pentru ferestre - ele sunt atât de versatile, pot fi îmbrăcate în sus sau în jos și pot funcționa cu stiluri interioare moderne sau tradiționale", spune Erin Gates, directorul și proprietarul firmei de design din Edin Bates, din Boston Proiecta. "Ele adaugă textura într-o încăpere, pot fi înnegrite și sunt fără fir, făcându-le perfecte pentru familiile cu copii mici".

Jaluzele din lemn

În mod substanțial diferit de mini-blind-urile metalice cu raze, designerul de interior Bachman Brown, din New York, le folosește pentru a crea o dispoziție slinky și oarecum seducătoare într-o cameră. "Jaluzelele din lemn sunt goale. Întotdeauna mă gândesc la acel thriller romantic din anii 1980, americanul Gigolo, cu Richard Gere stând în apartamentul său la apus, iar orbitele orizontale pun acele umbre iconice pe fața lui.

Cele mai bune perdele

Seattle 84-inch Tie Tab Window Cort panoul

"Accesoriile mele preferate și cele mai utilizate pentru ferestre sunt draperiile. Tind să mă aplec mai mult spre cele simple și elegante - de obicei lenjeria albă - pentru că fac o treabă excelentă de a finaliza un spațiu fără a face prea multe declarații ", spune designerul de la Toronto, Anne Hepfer. "Ei lucrează cu aproape fiecare spațiu, indiferent de stilul sau schema de culori. Există ceva elegant și încă accesibil în aceste draperii, care face ca o cameră să se simtă în întregime mai clare. "

Vivienne plisat panou de lenjerie de pat (set de 2)

"Nu există nimic care să facă un spațiu destul de asemănător cu perdelele și o perdea simplă pentru mine termină un spațiu în cel mai elegant mod. Îmi place o panglică clasică, care nu este decorativă, nu este prea tradițională și nu prea modernă ", spune designerul de interior Alyssa Kapito, care îi place să împerecheze simulentele simple cu o bară de cortină din bronz raționalizată pentru a aduce un indiciu de strălucire unui spațiu.

Cortina de dantela plată înclinată

Un alt mod de a face perdele pliate: Aceste victorian-esque vine cu unele detalii dantelă.

Lenjerie din piele pentru cortină

Designerul de interior, Nicole Fuller, susține, de asemenea, draperiile lenjerie de pat: "draperiile de lenjerie sunt incredibil de atemporale, iar culorile neutre oferite sunt cele mai bune dintre cele mai bune", adaugă "Sunt întotdeauna îndrăgostit de simțul tangibil și aspectul textil al lenjeriei soarele strălucește prin această țesătură. Fuller recomandă linia de restaurare Hardware Perennials, dar suntem, de asemenea, fani ai acestor produse accesibile de la Target. Sunt, de asemenea, gustoase și vin într-o paletă de neutre.

Panoul de ferestre DKNY Paradox Back Tab (Set de 2)

Nu este lenjerie, dar în mod similar eteric și la un preț mare.

Panglică de bumbac pentru pânză de bumbac (set de 2)

"Un model pe scară largă este unul dintre cele mai bune tratamente pentru draperii pe care le puteți face pentru o fereastră. Acesta stabilește tonul pentru cameră și nimic nu atrage ochiul tău mai mult decât o țesătură de mari dimensiuni ", spune Brown.

Blackout Cortina pentru ferestre Shibori

O altă modalitate de a obține un pop albastru și alb va fi cu aceste draperii imprimate cu șibori.

Panourile de ferestre "Aster"

Totuși, un alt mod de a amesteca într-un anumit tipar: cu aceste draperii draperii care au o imprimare de flori stencilat. Acesta vine în cinci culori, iar în unele dintre ele (gri și teal), florile au o calitate puțin abstractă, grafică.

Cele mai bune nuanțe

Vopsea rolă particularizată

"Nu numai că le recomand clienților, dar le am în propria mea casă", spune Jenny J. Norris, designer de interior cunoscut pentru proiectele sale creative și pline de culoare. "O fereastră exagerată poate fi datată. Pentru o fereastră mai subevaluată, mergeți la o nuanță de culori solidă. Alegerea unei opțiuni mai texturate, cum ar fi un material țesut, permite o cantitate perfectă de interes vizual fără a trece peste bord. "

Aparatele solare

"Folosim aceste nuante solare pentru aproape fiecare client si noi insine. Montăm întotdeauna aceste nuanțe solare în spatele unei nuanțe decorative, deoarece acestea sunt excelente pentru intimitate și protecție solară în timpul zilei. Există opțiuni de opacitate, pe care clienții noștri sunt capabili să aleagă în funcție de nevoile lor ", spune Anne Maxwell Foster, care conduce firma de design Tilton Fenwick.

Real Shade Natural Natural Roman

"Îmi place să întind o nuanță naturală de lemn cu o pereche de perdele de mătase superluxuroase. Contrastul in material adauga atat de mult adancime si textura. Am aceste nuanțe în toate camerele din spatele apartamentului meu pentru că oferă doar dreptul la intimitate, deci vecinii nu vor vedea ", spune Lilly Bunn de la Lilly Bunn Interiors.

Cascade Roman nuanțe

O altă opțiune de nuanță naturală este cea romană, de la magazinul Shade.

Acasă Mătase Alexa Cortina

În ceea ce privește perdelele de mătase, acești dragi vor merge cu sentimentul natural al umbrelor.

Acasă Silks Hampton Curtain.

În timp ce aceste dungi îndrăznețe vor câștiga ceva mai mult pe contrast.

One Kings Lane "Caleidoscop"

"M-am îndreptat spre această nouă linie pentru o ultimă baie principală din Hamptons. Sunt minunate pentru băi și dulapuri ale căror ferestre au nevoie de un dressing elegant, dar simplu. Eu folosesc adesea umbra lor roșie, care creează o vibrație mai puțin agitată, care este încă adaptată și proaspătă, și se simte mai potrivită și mai puțin forțată pentru un spațiu strâns ", spune Susan Petrie, care conduce Petrie Point Designs, de motive de bambus tipărite și modele kaleidoscopice din colecție. "Motivele au o acuarelă vopsită simțită pentru ei și vin într-o gamă de culori subjugate - un alt bonus pentru camerele mici, unde probabil că am ales deja un tapet luminos sau puternic, așa cum știu să fac".

Cele mai bune tije și hardware pentru perdele

Set de tije de bile Classic în nichel moale

"Ferestrele sunt unul dintre primele elemente pe care le consider atunci când se apropie de decor într-o cameră. Pentru barele simple, folosim Morgik, dar versiunile simple din magazinul de hardware sunt la fel de bune ", spune Thomas Jayne. "În ultimul timp, ne-am întors la realizarea unor modele de cortină mai cochete pentru camere speciale - să zicem, o mare bibliotecă, un dormitor deosebit de bine amenajat sau o cameră de zi cu extra vierme".

Cambria acril cortina de aur în aur cald

"Ne place ideea de a folosi tije acrilic de draperie, deoarece nu este hardware-ul tipic utilitar de ferestre din metal. Nu numai că materialul clar păstrează atenția asupra draperiei, dar nu va atrage atenția dacă plafoanele sunt pe partea mai scurtă ", spune Jennifer Beek, care împreună cu partenerul său de afaceri, Georgie Tipper, au fondat J + G Design în New York. Pentru un look mai personalizat, acestea vin intr-o mana de diferite finisaje metalice, de asemenea.

Suport metalic supradimensionat în alamă antică

"Următorul pas în procesul de tratare a ferestrelor este adesea împerecherea nuanțelor țesute de lemn cu draperii, ceea ce face ca camera să se simtă luxos și stratificată. Folosim adesea această tijă West Elm atunci când stratificăm o nuanță de lemn țesută și draperii personalizate - este substanțială, curată și simplă ", spune Gates, care folosește aceste bastoane exacte în sufrageria sa. "Am avut tratamente personalizate pentru ferestre și le-am creat inelele, ceea ce a dus la un aspect foarte special, personalizat, care folosea atât obiectele personalizate, cât și cele gata făcute".

Dakota Hardware Line

"Am tendința de a alege tija de fier negru de la Hardware-ul de restaurare, deoarece este întemeiată și discretă în frumusețea sa", spune Fuller. Sunt disponibile mai multe opțiuni de finisare; cu toate acestea, Fuller preferă culoarea stark pentru multe dintre proiectele sale. "Nu contează dacă lucrați cu o perdea care are un buzunar sau dacă utilizați hardware suplimentar, aceste piese clasice funcționează frumos în fiecare aplicație".