alegerea poporului

Cele mai bune ghete de iarnă pentru bărbați, potrivit recenzorilor Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune cizme de iarna pentru femei , cele mai bune cizme de ploaie pentru bărbați , cele mai bune ghete Chelsea și chiar cum să vă rezistente la intemperii , aici ne-am aplecat adânc pe cele mai bune încălțăminte de iarna și de zăpadă pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune cizme de iarna gratuite

Originalul MuckBoots Arctic Sport Mid Boot în aer liber

4, 7 stele, 321 comentarii

"Am cumpărat aceste cizme acum câțiva ani și nu am putut fi mai fericiți cu achiziția. Recomand aceste cizme prietenilor și familiei, sunt atât de confortabili. Ei chiar arata frumos cu o pereche de khakis zdrobite (desigur, lungi johns). Cred că chestia pe care îmi place cel mai mult este păstrarea lor fără întreținere - fără șireturi în fluture; ele nu se destramă deloc. Când este de -30 grade Fahrenheit, și trebuie să stați afară pentru un meci de fotbal, sau să lopatați zăpada sau să călătoriți, acestea sunt cele pe care să le obțineți ".

Cele mai bune cizme de iarnă fără dantelă, cu o trasă

Bărbați pentru bărbați de la GreenBay de la Kamik pentru bărbați

4.3 stele, 1.076 comentarii

"Mi-era îngrijorat să cumpăr cizme de acest gen online. Dar trăind de la distanță, ultima mea călătorie de 300 de mile până la Bismarck nu a făcut nimic. Am fost impresionat de ușurința pentru o bocancă atât de mare. Cureaua de prindere a gleznei funcționează bine. Cinci-ul suplimentar din partea de sus este frumos, permițându-i să purtați pantaloni în interiorul [cizmei] sau în afară. Sunt în special impresionat de sprijinul arcului. (Cele mai multe cizme pe care le-am încercat pe nimeni nu le-a avut.) Când purtați o astfel de cizmă, mai ales dacă aveți o lungime lungă, sprijinul în arc este un mare plus. Am pus aceste lucruri și le-am purtat în casă timp de aproximativ o oră. Doar pentru a le simți, înainte de a decide să le păstrați. După 30 de minute, am fost convins că sunt cea mai bună alegere pentru mine. Cald, am ieșit în zăpadă și m-am simțit în siguranță în mersul în aceste cizme. Gheață, nici o problemă. Înapoi înăuntru, am observat că trebuie să slăbesc chinga de sus, deoarece aceste cizme sunt calde . Doar ce aveam nevoie aici în Dakota de Nord ".

Cea mai bună încălțăminte de iarnă cu o panglică și curele

Sorel Men's Boot Conquest

4, 4 stele, 636 de recenzii

"Am avut culoarea brună timp de aproximativ opt ani, până când cusatura a putrezit partea, așa că am mers cu negru de data asta. Am cumparat o mărime mai mare pentru a vă asigura că se potrivesc confortabil cu șosetele din lână. Puteți să leturați aceste strânse. Mă plimb prin vânătoare de zăpadă: fără alunecare, fără blistere. În plus, ele arată că stilul tactic este neagră, iar cablul încorporat din gator păstrează zăpada fără să coboare înăuntru.

Cea mai bună cizme de zăpadă pentru drumeții

Columbia Men Bugaboot Plus III Omni Cold Weather Boot

4, 4 stele, 682 de recenzii

"Am pus aceste cizme la testul extrem de două zile de drumeții pe cel de-al doilea cel mai mare ghețar din Islanda. Trebuie să spun că aceste cizme mi-au furnizat nu numai picioare calde, ci calde, ci și confort deosebit, pe măsură ce am străbătut ghețarul! Prin urmare, recomand foarte mult acestor cizme oricărui călător care se îndreaptă spre orice vacanță extremă-vreme rece! "

Cea mai bună încălțăminte pentru toate vremurile, care nu arata ca cizmele de iarna

Timberland White Ledge bărbați impermeabile cizme

4, 5 stele, 4, 725 de comentarii

"Mi-e greu să spun destul de multe lucruri despre aceste cizme. Le-am cumpărat inițial în timp ce eram la facultate în New York, unde ierniile sunt lungi și înzăpezite, iar izvoarele sunt umede și murdare. Am crezut că sunt o pereche de cizme confortabile, cu aspect decent, pe care nu mi-ar deranja să le purtăm la clasă în zilele sărace. Ceea ce nu m-am așteptat niciodată nu a fost cât de bine și de cât timp s-ar desfășura într-o gamă largă de scenarii destul de exigente. "

Cea mai bună încălțăminte de iarnă cu căptușeală din fibră de sticlă

Sarel bărbați Caribou II Boot

4, 4 stele, 683 de recenzii

"Am folosit aceste cizme printr-o serie de furtuni dure în zona Bostonului în acest an (zăpadă adâncă, gheață, zăpadă umedă, ploaie, numele tău!). De-a lungul tuturor acestor ghete, mi-au păstrat picioarele la os și la cald. Tracțiunea este grozavă și se potrivește perfect. Probabil că acestea nu sunt cea mai bună alegere pentru drumeții sau pentru snowshoes, deoarece sunt puțin voluminoase (orice boot de acest tip ar fi), dar sunt capabil să conduc un standard în timp ce îl purt fără probleme ".

Cea mai bună cizme de iarnă impermeabila cu sprijinul arcului

Merrell bărbați Moab polar impermeabil de iarna cizme

4.3 stele, 519 comentarii

"Am cumpărat cizmele de iarna Moab Polar pentru bărbați de la Merrell, pentru soțul meu care poartă o dimensiune de 12. El lucrează timp de 16 ore în toate elementele, mergând peste 10.000 de pași pe zi. Căuta un bocan care să stea în ploaie, zăpadă și gheață. Acesta este primul boot care, până la sfârșitul zilei, nu-i rănea picioarele și nici nu-i lăsa picioarele umezite. Încălțămintea oferă suport arc amplu și oferă confort pe tot parcursul zilei. Boot-ul Merrell este o cizmă pentru gleznă și asigură stabilitate. Uneori plătiți prețul pentru confort, iar aceste cizme merită fiecare bănuț ".

Cele mai bune cizme de iarna / papuci de iarna

Ugg bărbați Neumel Chukka Boot

4, 7 stele, 445 de recenzii

"Iubiți-le pentru confortul de vacanță pe excursii de schi până la nord! Acestea rulează un pic mai larg decât celelalte Uggs închise, așa că picioarele mele mari, largi se potrivesc perfect. S-ar putea să le pulverizați și cu o apă specială sau cu un pigment respingător, dacă mergeți în orice tip de zăpadă. Sunt prea drăguțe pentru mine să port în zăpadă foarte murdară și murdară, dar om, pentru călătorii și vacanțe reci, nu poți să le bați. M-am simțit puțin ciudat ca un tip care-l cumpăra pe Uggs, dar soția mea a spus doar "Crede-mă, " și acum nu mă poate scoate din ele.

Cele mai bune ghete de zăpadă cu dantelă sub 100 $

Nikeplus Boot pentru bărbați Kamik

4, 4 stele, 837 comentarii

"Eram ezitant să le achiziționez din cauza prețului lor scăzut. Omule, am fost plăcut surprins. Ele sunt ușoare, confortabile și calde. Dacă adăugați prețul, boot-ul Kamik Nationplus Snow Boot este greu de învins. Am purta o boot de 13.5 sau 14 EE de dimensiune, iar acestea sunt doar puțin mai mici decât unele dintre celelalte cizme deținute de mine. Acestea fiind spuse, ele se potrivesc confortabil cu piciorul meu cu un șnur subțire de strat subțire și cu o a doua șosete de lână. Am testat cizmele la o temperatură de -22 grade Fahrenheit timp de mai multe ore în timp ce lucram la ferma din sudul Minnesotei și le-am găsit aproape la fel de cald ca și cizmele mele de -100 de grade Fahrenheit pentru gheață și mult mai confortabil.

Cele mai bune cizme de iarna pentru sub 50 de dolari

Arctiv8 bărbați izolat impermeabil de construcție cauciuc unice cizme de iarna de zăpadă

4.2 stele, 431 comentarii

"Sunt niște cizme mari. Am oa doua pereche și încă mai aștept ca cei dintâi să se uzeze. Am picioare foarte largi, așa că le-am luat o jumătate de mărime mai mare. Se potrivesc foarte bine cu șosetele grele. Eu iau lapte crud pentru a-mi trăi, așa că mă duc în ferme și mă joc la vacă foarte mult. Până acum nu am scurgeri. Va fi oa treia pereche atunci când îi prind în vânzare și am niște bani în plus. Ei bine, în valoare de 40 de dolari. Le-au folosit la temperaturi de -20 grade. Au făcut bine. Purtați șosete bune. La 0 grade și mai sus, se simt foarte bine. "

Globalwin bărbați impermeabile cizme de iarna

4, 4 stele, 231 de recenzii

"Nu aveam așteptări mari pentru aceste cizme, dar le-am dat. Primul și cel mai important pentru mine, sunt impermeabile. Nu am intrat într-un râu, dar am fost slogging prin zapada adânc pentru mai multe ore, și picioarele mele a rămas uscat. Alții din grupul meu aveau picioare umede și reci. În al doilea rând, ele sunt relativ calde. Din nou, purtam șosete de calitate, dar nu aveam nici un disconfort. În al treilea rând, sunt destul de darn confortabil. Gleznele sunt flexibile și nu am primit nici o "mușcătură de vițel" sau orice blistere și nu am deranjat niciodată să le sparg. În cele din urmă, aceste cizme nu arătau dorky, ceea ce este doar un bonus ".