săptămână de lenjerie

Cele mai bune pantaloni de compresie pentru femei pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris mai devreme despre cele mai fiabile sutiene și legături sportive și s-au dus adânc în cele mai bune ciorapi de compresie , jambiere de antrenament și pantaloni de yoga , am găsit cele mai bune pantaloni de compresie pentru femei pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune pantaloni de antrenament de compresie de trei inci

Nike Womens 3 "Compresie scurtă

4.3 stele, 466 comentarii

"Acestea sunt minunate și în concordanță cu ceea ce v-ați aștepta de la Nike. Compresie bună, dar nici o brioșă de sus în jurul deschiderilor șoldului sau coapsei. (Ei sunt în mod constant strâns pe tot parcursul, așa că asigurați-vă că ați cumpărat mărimea potrivită.) Am cumpărat aceste pentru scopuri de antrenament, dar am purtat, de asemenea, aceste sub rochii scurte, și au lucrat perfect. Bustă confortabilă, material textil respirabil, călătorie minimă. Probabil că le vor cumpăra în mai multe culori. "

Cele mai bune șorturi de antrenament de compresie de șapte inci

Aero Tech Designs Femeile de Spandex exerciții de compresie scurte de antrenament

4, 2 stele, 690 comentarii

"Îmi plac asta. Sunt o lungime perfectă, extrem de confortabilă, slăbire și excelentă pentru orice tip de exercițiu. Până acum, le-am purtat pentru că alerg, călătorind și căutând - deci sunt foarte versatile.

Ele vin chiar sub buzunarul meu și nu dau nici măcar un vârf de brioșă. Am cumpărat două perechi până acum și voi cumpăra cu siguranță din nou. Vă recomandăm foarte mult! "

Cele mai bune pantaloni de compresie pentru CrossFit

Tough Mode Womens 3-inch compresie WOD Athletic Shorts

4, 4 stele, 171 comentarii

"Nu pot găsi niciodată pantaloni scurți care să se potrivească bine, în special pantaloni scurți de gimnastică. Sunt o fată care îi place să arate munca ei grea și aceste pantaloni scurți sunt perechea perfectă pentru asta. Ei nu se ridică. Sunt strânși în jurul hamstrings dumneavoastră. Sunt pantaloni scurți CrossFit. A alergat la 5K și nu ia scos niciodată. A făcut un WOD [antrenament al zilei] și nu au crescut niciodată. Acum comand o pereche.

Cele mai bune pantaloni de compresie cu buzunare

Yogipace Women's Workout Shorts

4 stele, 194 comentarii

"Îmi place absolut aceste pantaloni scurți! Sunt foarte confortabili și stau la locul lor atunci când alergați, ridicând și trăgând cu kickboxing. Buzunarele îmi țin telefonul, iPod-ul sau cheile confortabil când alerg; Nici măcar nu le observ. Sunt un mediu mijlociu, iar mediile se potrivesc perfect. Nu pot spune destule lucruri bune despre aceste pantaloni scurți. Am cumpărat o pereche neagră în vara trecută și tocmai am primit o pereche în albastru. Îmi plac inseasurile mai lungi; ele împiedică frecare coapsei și nu se plimbă în sus ".

Cele mai bune pantaloni de compresie de mărime plus

Danskin Acum Womens Black Plus Sized Bike scurt

4, 4 stele, 232 de recenzii

"Acestea sunt pantaloni scurți. Sunt o femeie de dimensiuni mari, care are triatlon. Aveam nevoie de un scurtcircuitare care să-mi ducă o baie, o bicicletă și să alerg, iar acestea fac truc. Acestea nu au zăpadă ca o motocicletă tradițională scurtă, deci dacă veți fi de echitatie pentru o perioadă lungă de timp, ați putea dori să ia în considerare acest lucru. Doar fac triatlonuri de sprint, deci niciodată nu merg mai mult de 20 la 25 de kilometri la un moment dat, deci nu este o afacere uriașă pentru mine. Pantalonii scurți nu călătoresc și protejează bine împotriva tăierii. Am purta un pantaloni de dimensiune-24 și am comandat 3X și se potrivesc perfect. Aceste pantaloni scurți sunt suficient de confortabili pentru a se purta și sub haine. Vă recomandăm foarte mult. "

Cele mai bune pantaloni de compresie pentru volei

ASICS Volei de bază pentru femei

4, 2 stele, 349 de recenzii

"Am jucat volei de aproximativ 25 de ani, iar acestea sunt de departe cel mai confortabil spandex pe care l-am avut vreodată. Construcția cusăturii plane este grozavă; fără frecare în locuri nedorite. În plus, erau inteligenți cu locația cusăturii (nu pe fața din mijloc, ca cele mai multe pantaloni din spandex). Aceste pantaloni scurți au, de asemenea, o căptușeală ușoară la regiunea picioarelor. Lungimea inseamna perfecta. Deschiderea picioarelor este o cusatura prea slaba, dar nu am avut probleme cu ei. .

Produs confortabil, de calitate! Vreau o pereche în fiecare culoare.

Baleaf Women's 3 "Active Fitness Scurtmetru pentru volei

4, 5 stele, 111 comentarii

"Acest brand este un salvator într-o lume a femeilor înșelătoare de îmbrăcăminte de fitness! Atât de mulți producători vând pantaloni și pantaloni scurți, care ar trebui să fie vânduți ca o chilotă groasă, pe măsură ce vă plimbați atunci când vă aplecați. Acestea sunt absolut un material adecvat pentru pantaloni scurți. Sunt făcute bine și au un plasture triunghi în picioare pentru a evita picioarele de cămilă.

O notă despre dimensiune: Se potrivește perfect, dar ușor pe partea mai mică. Sunt subțierea chiar acum, astfel încât acestea să funcționeze, dar dacă sunt pe partea mai grea a cadrului meu, aș putea dori un mediu. "

Cele mai bune pantaloni scurți de compresie pentru volei

Mizuno Low Rider Volei scurt

4, 2 stele, 165 comentarii

"Acestea sunt pantaloni de volei foarte confortabili. Sunt frumos și strâns.

Ele sunt, de asemenea, lungimea corectă. Unele pantaloni spandex sunt foarte scurți ca să vă arate cap la cap după ce jucați ceva timp, dar acestea nu sunt. Când sunt trase drepți, sunt lungi de câțiva centimetri, dar se încurcă și după ce se joacă puțin și se mișcă. Nu-mi deranjează asta; Îmi place când se încurcă. În plus, toate pantalonii de volei spandex am încercat oricum. Este destul de lungă să nu-ți arate fundul chiar și atunci când se înfigă și este suficient de scurt pentru a te face să arăți mai degrabă ca un jucător de volei decât un ciclist sau altceva.

Cele mai bune pantaloni de compresie pentru ciclism

beroy Pantofi pentru bărbați pentru biciclete cu gel 3D căptușit

4, 4 stele, 633 de recenzii

"Iubeste aceste pantaloni scurti. Atât de confortabile și arată foarte bine. Cred că au doar cantitatea potrivită de umplutură pentru a-mi păstra scaunul amortizat, dar să nu-ți iau drumul. De asemenea, îmi place că umplutura este ventilată și nu este făcută din tipul de material care mă face să transpir prea mult sau nu smulg umezeala. Pantalonii scurți, în general, sunt foarte respirați și ajung doar la lungimea potrivită. Tricoul îi împiedică să se plimbe în timp ce pedalează, dar în același timp nu se simte prea bine. Acestea sunt adaosul perfect pentru dulapul meu de ciclism. "

Canari Cyclewear Femei Pro Gel scurt Ciclism cu căptușeală scurt

4 stele, 222 comentarii

"Iubesc iubirea Canari. Aceasta a fost cea de-a doua pereche de pantaloni scurți de la ei și cred că sunt chiar mai buni decât primul.

Materialul din care este confecționat este atât de moale, iar elasticul delicat din jurul coapsei păstrează șorturile pentru a evita frecarea. Am călătorit 60 de kilometri în acestea și aș cumpăra zece mai mult dacă aș putea să-mi permit. Mărirea este exactă, iar stratul de gel este uimitor pe călătorii lungi (mult mai bine decât spuma, după părerea mea). Ia-le!

Cele mai bune pantaloni de compresie de mărime plus pentru ciclism

Pearl iZUMi Shorts Quest pentru femei

4.3 stele, 477 comentarii

"Îmi plac aceste pantaloni scurți. Acum dețin trei perechi. Au rămas peste sute de mile și sunt foarte confortabile.

Sunt lungi, mi-au lovit aproximativ doi centimetri deasupra genunchiului meu. Ei fac o treabă minunată de a împiedica frenezia freca și acoperi fundul meu bine. Când mă aplec peste motocicleta mea nu există decalaj între pantaloni scurți și tricoul meu. Tamponul este grozav în aceste pantaloni scurți. Îmi place că este specific femeilor. Cea mai veche pereche a mea este de trei ani și încă mai călătoresc cu adevărat. Am aruncat aceste pantaloni scurți în mașină de spălat pe frig, apoi le usuc întotdeauna la aer. Ei s-au ridicat foarte bine. Pentru un ciclist de dimensiuni suplimentare, acestea sunt o opțiune excelentă! "