alegerea poporului

Cele mai bune încălțăminte pentru femei, potrivit recenziilor Amazonului Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune umbrele , ponchouri și cizme de ploaie , aici investigăm cele mai bune haine de ploaie pentru femei pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun impermeabil

Columbia Women's Pardon My Trench Jacheta de ploaie

4, 1 stele, 829 comentarii

"Am cumpărat acest sacou pentru vacanța din Scoția în luna martie și ador în mod absolut. Are suficient spațiu pentru a adăuga o țesătură dedesubt pentru o căldură suplimentară, dar servește și ca o haină ușoară în zilele ușoare sau vântoase. Mi-a plăcut diversitatea. Ma ținut uscat în timp ce eram prins în ploaie, iar capota îmi acoperea complet capul. Cravata din față oferă o întorsătură feminină, așa că am reușit să o îmbrățișez în sus sau în jos ".

Cel mai bun impermeabil pentru ploi torențiale

Helly Hansen lung impermeabil impermeabil impermeabil Belfast

4, 4 stele, 136 comentarii

"Am căutat un strat complet impermeabil pentru o lungă perioadă de timp, iar acesta este perfect. Este foarte măgulitor și vine chiar deasupra genunchiului meu, ceea ce este grozav pentru protecția împotriva ploii - pantalonii mei stau frumos și uscat! Am purtat această haină săptămâna trecută la clasa mea de instruire a câinilor, iar o altă femeie a avut exact acelasi strat. Ea a spus că are pe ea un an și o poartă tot timpul în timp ce merge pe câini. De asemenea, a spus că nu sa scurs niciodată. Pot atesta că seamănă ca și al meu, ca și în, nou-nouț și nu purtat deloc! "

Cel mai bun pachet poncho

Linenlux Jachetă de ploaie cu glugă pentru femei

4, 5 stele, 419 comentarii

"Am comandat acest poncho pentru că mergeam în vacanță în Florida și Caraibe. Știam că ploaia era probabil în previziune între toate uraganele. Am avut ocazia să îl port la Universal Studios. Pe plimbarea cu plută pe râu, care trebuia să te înmoaie, îmi purtăam poncho și soțul meu purta un poncho ieftin (în principiu o pungă de gunoi). Eu am fost singura persoană care a ieșit uscată, cu excepția pantofilor mei. "

Cel mai bun impermeabil pentru drumeții sub 50 USD

Diamond Candy Ladies Hiking Raincoat

4 stele, 886 de recenzii

"Eu călătoresc în Ecuador ca voluntar în pădurea de nor și plouă în fiecare zi acolo. Acest sacou este perfect; se îndoaie destul de mic, așa că îl pot încadra într-un rucsac și îl pot scoate la o clipă când ploaia începe să cadă. Se usuca foarte repede si ma mentine foarte cald. "

Cel mai bun impermeabil

Femeia în interiorul unei pungi de ploaie cu pantaloni de dimensiuni mari, de dimensiuni mari

4 stele, 67 comentarii

"Iubiți potrivirea și capota, precum și reglajele Velcro la dimensiunea încheieturii mâinii. Acest lucru rulează cu siguranță mare, deci cumpărați o dimensiune mai mică decât ați cumpăra în mod normal. Îmi place și lungimea acestui lucru, nu prea scurtă până la talie, dar vine chiar peste genunchi. Mă bucur când te blochezi fără o umbrelă.

Cel mai bun impermeabil reflectorizant

Charles River îmbrăcăminte Jacheta de ploaie din New Englander

4, 3 stele, 3, 177 de comentarii

"Am testat-o ​​în condiții ploioase în timp ce călătoresc în Peru (la sfârșitul sezonului umed și începutul sezonului uscat), și pot să raportez că mi-a protejat perfect hainele de umezire și că m-au ținut cald. Buzunarele sunt foarte convenabile, deoarece sunt mari și se zipsesc până la capăt, astfel încât să puteți pune tot ce vă doriți fără a vă îngrijora să-l pierdeți (sau să vă udați în ploaie). În cele din urmă, este și ușor de curățat - ștergeți-l cu o cârpă umedă. Acest sacou este extrem de funcțional în mediul de camping, foarte bine făcut și drăguț. Mă bucur foarte mult că l-am cumpărat și aș recomanda-o. "

Cel mai bun impermeabil la nivel de investiție

Femeia de Nord Face Venture 2 Jacket

4, 4 stele, 188 comentarii

"Jachetă de ploaie frumoasă, subțire. Păstrează foarte multă apă din mine. Am rămas blocați în New York când a venit uraganul Florența. M-am uscat de la coapse. Buzunarele mari înăuntru și în afară au fost foarte utile pentru a-mi păstra lucrurile uscate. Și fermoarele din subsuoară erau o binecuvântare. Umiditatea era ridicată.

Cel mai bun impermeabil și impermeabil

Jacheta Arcadia pentru femei de la Columbia

4 stele, 990 comentarii

"Această jachetă este o mare valoare. L-am cumpărat special pentru Islanda ca pe o cochilie exterioară și mi-a depășit așteptările. A fost atât vânt și impermeabil. Caracteristica rezistenta la vant a venit la indemana, deoarece au fost vanturi de 30 mph cu rafale de pana la 70 mph. Am adus cu mine trei jachete de ploaie, iar acesta a fost preferatul meu, deoarece este vânt și impermeabil și se usucă foarte repede. "

Cel mai bun impermeabil pentru exercițiu

Marmot Women's Precip Jacket

4.5 stele, 98 comentarii

"Jachetă în aer liber. Se inspiră bine atunci când se exercită, are buzunare mari de mână pentru a stoca obiecte pe traseul dvs. și este extrem de ușor, extrem de ușor. Mi-aș dori să aibă un buzunar în piept, dar altfel, este excelent. Nu am mai avut încă o ploaie mare, dar în ploaie ușoară a fost ușor rezistent la apă. Am una din jachetele lor de ploaie mai robuste, iar acest material se simte foarte asemanator, asa ca am incredere ca va rezista bine. Absolut recomandați acest lucru ca o jachetă de ploaie ușor și respirabilă pentru exerciții în aer liber. "

Cel mai bun impermeabil din față

Jachetă de ploaie cu glugă în aer liber Fisoul

4 stele, 327 Recenzii

"Azi a fost prima zi când am încercat să-mi testez noul jachetă de ploaie și ce vreme ajungă; ploua ușor când ieșisem, apoi o ploaie torențială bruscă. Jacheta a lucrat grozav, hainele mele nu s-au îmbibat, iar apa a plutit doar pe partea de sus a țesăturii.

Toate în toate, îmi place! "