un cadou atât de frumos l-am postat de două ori

Slipul negru care ma salvat de la aproape-nuditate

Anonim

Un cadou atât de frumos îl trimitem de două ori, una dintre multele serii de gifturi de vacanță pe care le vom rula în această lună și în urmă, este o privire înapoi la cadouri pe care le-am scris despre anul trecut pe care le-au cumpărat cititorii noștri. Aici, regizorul de stil Cut, Rebecca Ramsey, pe micul negru alunecă cu darurile prietenilor. În timp ce versiunea exactă recomandată de Ramsey anul trecut nu este în stoc, ea sugerează această alternativă foarte asemănătoare : "Îmi pot scoate rochiile din dulap și pot strecura această alunecare de dedesubt, înviind unele articole de îmbrăcăminte preferate, . Mai mult decât atât, sunt obsedat de colecția stațiunii Celine - nu este încă în magazine, dar credeți-mă, există rochii fabuloase și rochii florale semi-transparente decolorate - și în timp ce Phoebe Philo pune sutiene negre și panglici pline sub acele rochii, alunecare va funcționa excelent, deoarece eu nu sunt unul pentru a-mi expune midriff mea! "

O întoarcere accidentală ca un aproape-expoziționist ma condus la această alunecare a lui Calvin Klein. Purtau o rochie neagră pură în primăvara anului trecut, probabil că am sprijinit puțin NSFW, dar în mintea mea era doar o alegere mai direcțională pentru o marți. Dar atunci când un run-in cu o ușă rotativă mi-a pus pe un teritoriu aproape nud (într-adevăr, întreaga spate a rochiei a fost rupt în ușă), rochia a devenit prea risque pentru muncă. Am alergat la câteva blocuri la est de magazinul Calvin Klein din Soho și am găsit un sanctuar în crêpe de chine.

Această alunecare simplă sa înmulțit de atunci în dulapul meu din mai multe motive: îmi place bucățele mici de dantelă și tăietura subțire este măgulitoare. Este ușor să îmi plac colecțiile de rochii negre (este lungimea perfectă pentru o persoană pe partea mai scurtă) și tesatura moale se simte luxoasă pe pielea mea. Îmi place să o împerechez cu o rochie ciudată în timp ce citesc hârtia de duminică sau să fac ca Liz Taylor și să o port în timp ce mă pregătesc pentru o nuntă, o pahar de Cabernet în mână. Ea vine cu mine pe toate călătoriile mele, dovedind a fi ușor de împachetat și de a dormi. Ca un bonus, soțul meu îi place, de asemenea, așa că am fost inspirat să-i dau prietenilor care se căsătoresc și toți aceștia raportează rezultate similare .

Calvin Klein Signature Chemise

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Aceste Sweatpants sunt la fel de flattering ca acestea sunt confortabile