cumpărături compulsive

A Black-Tights Obsessive pe cele 6 perechi favorite (Plus 2 Plus-Size Opțiuni)

Anonim

Cu cât este mai întunecată cu atât mai bine.

Locuiesc în California de Sud, unde avem nevoie doar de haine calde pentru a lupta împotriva frigului în teatrele cinematografice cu aer condiționat, dar îmi place să port pur și simplu cămășile, pentru că răspund cu ușurință la întrebarea: "Această rochie este prea scurtă"

Am cumpărat și purtat aproape fiecare stil de coliere negre opace disponibile în prezent pentru vânzare, de la farmacie la Barneys - pentru că, în timp ce ele pot părea interschimbabile, există într-adevăr o pereche diferită de ciorapi negri care este perechea potrivită pentru fiecare ocazie a dulapului. După câteva decenii de căutări, mi-am găsit cele șase favorite - singurele pe care le vei avea vreodată nevoie.

Sfântul Potir

Curele de mana H & M 200 denier

Acestea sunt ciorapii negri pe care i-aș fi proiectat dacă aș putea renunța la slujba mea de zi și să-mi proiectez călugărițele negre. Acestea sunt dresuri totale de întuneric (în principiu pantaloni în formă de stoc) și etichetate 200 denier (o unitate de măsură care indică densitatea fibrelor). Au un pic de strălucire care mă face să mă simt ca o balerină când le port. Am cinci-opt și 140 de lire sterline, iar acestea m-au lovit la jumătatea șoldului - și au doar cea mai mică bucată de roll-down chiar la talie. Ei nu pilulează și nu lovesc, indiferent de numărul de inele de cocktail pe care le trag accidental peste ele. Singurul lucru este că ei au un bit enervant de control de top încorporat, dar găsirea unei perechi de colanți opace fără acea particularitate este ca și cum ai găsi o dată în culoarul de produse: Teoretic, se poate întâmpla, dar nu este posibil.

Căștile de zi cu zi

Femeile 120D Blackout opac ciorapi - o nouă zi ™ negru

Aceasta este mersul meu la negru strâns. Îi port peste tot - să muncesc, să dorm, pe avion, la sală. Le cumpăr cu pumnii și nu am fost nevoiți să arunc o pereche pentru un alergător - sunt indestructibili. Pentru un bețiv de opt dolari, este greu să găsești vina cu ei, dar dacă mă duc să mă uit, aș zice că (1) ei ajung puțin prea înalți (mi-au lovit la coastele mele) și (2) au topul de control încorporat, care este vizibil dacă le purtați cu o fustă ultrascurtă. Nu au tendința să se rostogolească deloc, deci compromisul este acceptabil. Etichetate cu 120 denier, aceste ciorapi sunt încă super-opaci - adică nu-mi pot vedea tatuajul gleznei prin ele. În comparație cu H & M, ele sunt mai matoase, așa că le-am stilizat cu orice costum pe care îmbrăcămintea H & M este puțin prea strălucitoare. Acestea vin în dimensiuni mici / medii de până la 2X, care pot găzdui până la o dimensiune de 24 de femei. (O notă laterală: aceste costume sunt facturate ca făcând parte din noua linie "A New Day" a Target, dar ele sunt identice la marca lor Merona "Ciorapi Premium" din anii trecuți, până la cusăturile de la picior.)

Pentru hainele din piele

Commando Ultimate Mănuși opace de mătase

Dacă purtați o rochie corporală sau o fustă delicată, cheltuiți banii în plus și obțineți-vă o pereche de ciorapi foarte comemorași, de culoare neagră, de culoare închisă. Chiar dacă acestea sunt evaluate doar 70 denier, acestea sunt încă destul de opace. Cel mai important, totuși, ele sunt de control-top-free. Asta înseamnă că poți să le poți purta cu cele mai scurte fuste și să nu ai acea linie enervantă pe partea de sus a coapsei tale, ca și în cazul celor mai multe colanți. Commando a eliminat chiar și halatul elastic, care poate să se sapă în carne și să-l înlocuiască inteligent cu o talpă subțire din microfibră, care le face subțire, netedă și invizibilă sub haine - fără niciun fel de bulgări, lovituri sau cusături vizibile . (Commando îmi face și lenjeria mea preferată invizibilă, deci nu ar trebui să fie o surpriză.)

Când e rece

Plăci de pluș cu căptușeală

Corsetul cu căptușeală de culoare roșie are un strat foarte subțire, fin, de material polar-lână toast, construit chiar în ele - sunt una dintre cele mai bune invenții ale Mamei Natura. Ele adaugă foarte puțin în vrac în aspectul vremii reci, dar împachetați o căldură - este ca și cum ai purta o bluză pe picioare. Am împachetat această pereche cu Plush când am făcut greșeala să vizitez Chicago în ianuarie și am simțit frigul de vânt zero - chiar dacă purtam fuste toată vremea. (Dacă sunteți în căutarea unui pic de căldură suplimentară la un preț mai mic, încercați versiunea de țigară a lui Target de cămăși cu căptușeală fleece. Nu sunt la fel de calzi ca versiunile Plush, dar pentru 12 dolari, ei sunt o fură).

Pentru a ușura circulația

Articol M6 Curele opace

Fabricat în Germania dintr-un material din poliamidă și elastan, utilizat în mod obișnuit în îmbrăcămintea pentru performanță, acestea au tehnologie de compresie medicală construită chiar înăuntru - ceea ce am nevoie cu disperare atunci când petrec 12 sau mai multe ore pe picioarele mele în fiecare zi pe set ca designer de costum . Ciorapii de compresie folosesc un elastic mai greu decât media pentru a crea o presiune ușoară asupra venelor de suprafață, astfel încât mai mult sânge revine la inimă, mai degrabă decât la piscine la picioare. Funcționează - picioarele mele se simt mai puțin grele și obosite după o zi întreagă de purtare a acestora. Aceste ciorapi nu se alunecă, nu se alunecă sau se rostogolesc și reușesc să se ridice la gheare de câine, brățări de șorț și unghii acrilice, fără a le rupe, rupe sau rula. Nu durează încă 60 de secunde pentru a le strânge în ele, în comparație cu ciorapii vechi obișnuiți, dar odată ce le faceți, eo fericire totală.

Puțin sexy

Destul de Polly House din Olanda Super Suspender Tights

La prima vedere, aceste ciorapi cu cămașă parcă s-ar părea că sunt de-a lungul coapselor, ci sunt de fapt o îmbrăcăminte - și sunt cea mai rapidă modalitate de a îmbrăca un ansamblu de lucru cu puțin efort. Îmi place să îmi port mina cu rochii și fuste care au lovit la mijlocul coapsei, așa că oamenii doar primesc o privire când stau jos și îmi trag picioarele. Acestea adaugă recurs sex instant la chiar dowdiest de tinute, sunt o modalitate foarte bună de a arăta dvs. picioarele fara a arata prea mult picior, si de fapt sunt un starter de conversatie grozav. Fetele mă întreabă mereu de unde am primit-o ori de câte ori le port. Ele sunt etichetate cu o mărime potrivită pentru toate, dar am pus actrițe care au o dimensiune de 16/18 în ele cu ușurință. Dar aveți grijă atunci când le puneți, deoarece inelele și brățările pot avea tendința să înnebunească porțiunea superioară a coapsei. Și, ca și în cazul tuturor bărbaților, apa rece - spălându-le într-o pungă de lenjerie și atârnând să se usuce, își va extinde viața de zece ori.

Opțiuni de dimensiune Plus

Doar dimensiunea mea Blackout Tight 88906

Prietenul meu, Lesley Kinzel (scriitor de lungă durată și fostul editor de la xoJane.com), a spus acest lucru atunci când m-am îndreptat spre sugestiile de plus pentru a adăuga la acest post: "Nu am vrut niciodată să proiectez o linie de îmbrăcăminte, dar dacă aș fi făcut-o, aș lansa o linie de ciorapi de dimensiuni uimitoare - și voi face un ziu de dolari, pentru că golurile sunt atât de mari. Găsirea de șosete bune peste 2X este aproape imposibilă, dar aceste farfurii de farmacii de la Just My Size sunt cu atât mai bune pentru un lot rău. (Și sunt ieftin.) Îmi pot strânge măgarul în dimensiunea de 2X 'O Zi Nouă' pe care îl iubești de la Țiget (de obicei am nevoie de 3X sau 4X în ciorapi, dar cele țintă sunt elastice ca naiba)."

HUE Super Opac Penguin cu Control Top

Recomandăm, de asemenea, aceste dresuri de mărime plus de la Amazon.