aduna-te

Noul brand Dyson V10 a scos toate fuzziile pe care mi le-a lăsat Bissell

Anonim

Dyson V10 Absolut în acțiune.

Este aproape de primăvară, ceea ce înseamnă că este aproape sezonul de curățenie și de organizare. Există ceva deosebit de alarmant pentru a ieși din depresiunea de iarnă pentru a afla că casa ta este o mizerie prafuită și aglomerată. Pentru a vă ajuta (și noi) cu spruding up și restaurarea ordin, vorbim cu profesioniști și experți în această săptămână totul despre cele mai bune trucuri și instrumente.

Deși nu am avut niciodată plăcerea de a deține un Dyson, știu că este compania pe care în mod constant mă face să vreau să-mi cheltui banii de chirie într-un vid fantezist. Așa că, când am avut ocazia să testez noul aspirator Cyclone V10 al lui Dyson pentru săptămâna Get It Together, am fost încântat să văd ce a fost despre hype. "Hype" care inconjoara acest vid specific are multe de-a face cu remarcile pe care fondatorul James Dyson le-a facut in timpul lansarii sale luna aceasta. Odată cu crearea V10 - un vacuum cu acumulator fără fir care generează aceeași putere de aspirație ca și un vid vertical de dimensiuni mari - el a anunțat că firma nu va mai produce viduri voluminoase cu cordoane. Într-un fel, ai putea spune că conduc testarea viitorului vacuumului așa cum o știm.

Testarea

Covorul dingy în cauză, cu smocurile de fibre pe care le scutură.

În scopuri științifice, am comparat Dyson cu vidul Bissell, care mi-a fost denumit "Hair Eraser" (care este un favorit al mai multor angajați Strat). Este vorba de un mic heover de 30 de dolari pe care l-am cumpărat acum un an din cauza recenziilor sale ecstatice și a etichetei de preț reduse. Și, deși este destinată în principal preluării parului pentru animale de companie, îl folosesc pe un covor mare, de culoare alb-și-roz, în camera mea, care tinde să vărsească mai mult decât o pisică cu păr lung. Uneori, smocuri de covor vor pluti în zona de locuit ca niște burdufuri (vezi mai sus), așa că mă bucură mereu să văd că Bissell colectează fistulele acestor fibre în capul său de perie.

Deoarece este alb și tinde să adune o mulțime de praf și murdărie, covorul a făcut de asemenea subiectul de testare ideal pentru Dyson. Bissell-ul meu este grozav la chestiile mai mari ale imaginii, dar foarte mediocru în suflarea murdăriei și a zgârieturilor. Pentru a vedea cum au măsurat, am despărțit o jumătate din covor pentru Dyson și un altul pentru Bissell și apoi am mers în oraș.

Specificații

Absolute include atașamente ca o perie moale (stânga) pentru împrăștiere, un atașat subțire (mijloc) pentru crevurile greu accesibile și o perie combo (dreapta) pentru mai multe suprafețe.

Înainte de a intra în testele reale, iată ce vă puteți aștepta de la Dyson. În primul rând, prețul. Modelul V10 Absolute vă va înapoia 700 de dolari, deci este cu siguranta pe sfarsitul scuzei. Dar dacă vă gândiți la cât de mult curățiți pe o bază anuală (și când veți vedea cât de bine curăță acest lucru), ați putea dori să o analizați. Modelul V10 combină unele dintre cele mai bune caracteristici ale modelelor existente Dyson: un motor ultrapower, un filtru de aer purificat, o cameră de igienă pentru praf care scoate praful și murdăria cu ajutorul unui comutator, plus să amestece și să se potrivească piesele care se fixează în poziție. Ca și alte modele, puteți utiliza tija lungă pentru a avea acces ușor la orificiile de tavan și pentru a curăța pardoselile fără a se apleca sau a deconstrui vidul de utilizat ca opțiune în mână. Și din cele trei modele V10, Absolut vine cu cele mai multe atașamente.

Și apoi, desigur, există corpul fără fir, de cinci kilograme. Principala diferență dintre acest model și predecesorii săi este că modelul V10 vine cu o încărcare mai lungă (până la 60 de minute de putere) și o aspirație mai puternică decât oricând. Încărcarea bateriei litiu-ion va dura aproximativ trei ore, dar odată ce ați fost setați, puteți avea la dispoziție o oră de curățare profundă. De asemenea, stochează mai mult de 40% mai mult decât versiunile mai vechi.

Performanţă

Pentru a porni vidul, tot ce trebuie să faceți este să împingeți un buton asemănător cu un declanșator din interiorul mânerului. Odată ce a fost revărsat, el emite un zgomot puternic al motorului cu jet de forță (ceea ce explică corpul mic puternic pe care îl are acest tip). Am folosit capul de curățare a șoferului (este special creat pentru covoare) și mi-am fixat vidul la setarea maximă - există trei - și cititorul, a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru a acumula aproape o jumătate de rezervor de praf. Am fost pardosit. Curățesc acest covor aproape în fiecare săptămână, deci este evident că Dyson este mult mai bine la covoarele de curățare profundă decât la Bissell. Dar doar pentru a-mi dovedi cazul, sunt instantanee ale camerei de praf Dyson (depășită) la trei minute și vidul meu Bissell după trei minute. Este deranjant să mă gândesc cât de mult murdărie și praf lipsește regulat vidul meu în mod regulat.

Dyson, după trei minute la setarea maximă.

Eraserul de păr pentru animale de companie, după trei minute.

Pentru liniștea mea, l-am folosit chiar pe Dyson să se întoarcă peste zonele covorului pe care l-am curățat cu Bissell și mi-a fost îngrozit să văd cât de mult praf, frișcă și murdărie au fost neglijate.

Singurul dezavantaj, dacă aveți de gând să mergeți rapid și furios cu modul Dyson pe modul maxim, așa cum am făcut, este că va fi o scurgere majoră a bateriei - nu vă așteptați mai mult de 30 de minute de curățare continuă pe puterea maximă. Și apoi, bineînțeles, chestia de a plăti, de fapt, 700 de dolari pentru un vid.

Linia de fund

Acestea fiind spuse, veți obține cu adevărat ceea ce veți plăti. Având în vedere cantitatea mare de murdărie și praf pe care acest vid le poate ridica din podele din lemn de esență tare, crăpături și covoare (și cât de repede), veți avea dificultăți în găsirea unui vid mai ușor de utilizat - mai ales dacă suferiți de alergii, au animale de companie sau o mulțime de tapițerie cu praf. Dacă doriți doar să treceți la un vid mai puternic, dar nu vă puteți permite modelul V10, există o mulțime de alte modele cu recenzii excelente și prețuri mai ieftine, cum ar fi Miele C2 sau Rocket-ul Shark. Sau, ați putea găsi un vid solid cu un filtru HEPA înlocuibil, cum ar fi Shark Navigator Lift-Away, dacă praful este preocuparea principală.

Dar dacă există ceva ce am învățat de la asta, să mă răzgândesc pe un model mai ieftin, pentru a fi economii, nu merită să scadă calitatea și, odată ce ai încercat Dyson, e greu să te întorci. Pentru putere, rezultate și toate gadgeturile suplimentare pentru curățare, ar merita să mergeți la o distanță suplimentară și să investiți într-un vid mai curat și mai înalt. Și cine știe? Poate chiar vei termina sa vezi un nou V10 sexy in urmatorul meu Strat Haul.

Dyson Cyclone V10 Absolut fără cordon de vid