micro vânzări

O mulțime de lucruri strălucitoare din Tata Harper sunt în vânzare pentru câteva ore

Anonim

Dacă nu l-ați auzit pe Tata Harper nume-dropped în editorul ode sau din buzele mamei pământești Gwyneth Paltrow, probabil că veți recunoaște ambalajul său de semnătură verde dintr-o poveste Strat sau două. Culoarea sa netedă, neon-verde, indică etosul natural al lui Harper, care utilizează exclusiv ingrediente nontoxice. Dacă doriți să completați sau să încercați ceva nou, iată o mică eșantionare a celor mai vândute mărci, care sunt de 20% oprite la primăvară. Mutați repede, totuși. Vânzarea se încheie la ora miezul nopții din Pacific.

Tata Harper Resurfacing Mask

Măștile Tata Harper sunt chestiile în care trebuie să investești și, dacă nu poți face o rezervare la spa-ul ei, acesta este cel mai bun tratament la domiciliu. Acesta este recomandat de guru-ul de fitness Taryn Toomey ca un cadou perfect pentru orice fanatic wellness, deși dacă doriți ceva într-o vină similară, încercați măștile sale clarificatoare pentru pielea cu acnee, pe care scriitorul nostru de frumusețe Rio Viera-Newton spune " super-moale și netedă ", fără a-și îndepărta pielea de toată umiditatea sa naturală.

Tata Harper Volumizând buze și nuanțe de obraz

Joanna Goddard stă în spatele acestei buze și nuanțe de obraz, care, de asemenea, a aterizat pe lista lui Rio "goleste" că ea a folosit până la ultima picătură. Potrivit lui Rio, "îmi dă fetei o căldură minunată și coezivă (dar totuși subtilă). Îmi place, iubesc, iubesc acest produs și îl am în diferite nuanțe - de fapt, de fapt, am ieșit din, este foarte obraznic ".

Tata Harper Tratament de stres aromatic

Redactorul Alexis Swerdloff a descris odată un ulei de aromoterapie de pe linie ca "mirosind ca oamenii bogați". Acum puteți să-l obțineți cu o reducere.

Tata Harper Cremă de protecție pentru ochi

Scriitorul Juno DeMelo a recomandat această cremă anti-îmbătrânire pentru femeile însărcinate care doresc ceva eficace minus iritanții aspru, spunând că "a dat promisiunea de a reduce" semnele vizibile de oboseală ", fără a mă rupe.

Tata Harper să fie adorat Balsam de buze

Un alt favorit de la Rio este balsamul de buze al Tata Harper, pe care insistă să-l aibă și să-l folosească atunci când buzele ei se simt ultrapapate. Nuanta ei plina nu este vandita, dar aici este o culoare rosie mai adanca, care va avea acelasi efect hidratant, plumping.

Tata Harper regeneratoare de curățare

Chiar nu poți să te înșeli cu unul dintre tampoanele lui Tata Harper. Aceasta se exfoliateste cu micro-margele atunci cand doriti un ton mai luminos de piele, deasemenea puteti incerca si curatatorul de ulei nutritiv sau curatatorul de rafinare a porilor.

Tata Harper ulei de nutrienți Retinoic Nutrient

Sau un ulei de față concentrat, ambalat cu antioxidanți și aminoacizi, care vă vor ajuta să obțineți o creștere globală a pielii, cu mai puține riduri și spărturi. Ar fi un moment bun să cumpărați dacă l-ați privit, pentru că este puțin mai mic cu discountul.

Tata Harper Daily Essentials Set

Și dacă doriți doar să simțiți totul dintr-o dată (la un preț foarte redus), încercați acest set de eșantioane, uleiuri, hidratante, măști și cremă de ochi.