alegerea editorilor

Casper's Cyber ​​Monday Deal se întoarce astăzi

Anonim

Actualizăm: Redăm publicarea acestui post, deoarece afacerea Casper's Cyber ​​Monday se întoarce astăzi (13 februarie), și astăzi numai.

Știm că Luni Cyber poate fi copleșitoare, astfel încât, în scopul de a vă economisi timp cu doar tranzacțiile pe care le-ați dori de fapt, editorii noștri vor alege fiecare doar un lucru mare discont (bine, plus câteva mențiuni onorabile) pe care ar trebui să cheltuiți cu adevărat banii. Mai jos, scriitorul Lori Keong pe salteaua ei de cult, care are o reducere rară pe Amazon.

La fel ca o unitate de spălare și uscare inclusă în apartamentul dvs., în New York saltea Casper se simte un pic ca un element de stare care spune că ați reușit într-un fel. Aceasta ar putea fi pentru că pot costa la fel de mult ca un MacBook. Dar, fiind una dintre cele mai populare saltele vândute online, reputația lor se vorbește și ea însăși: Recenzorii tind să-l iubească sau să-l urască, dar când o iubesc cu adevărat, ei sunt peste lună cu privire la suportul saltelei și la rece- suprafața atingerii.

Și pot confirma, ca un recent convertit la Casper, că dormit pe una dintre ele într-adevăr se simte ca un lux. Nu sunt genul de dormitor care vrea să se simtă că plutește într-un nor - prefer să fiu un sprijin mai mult ca un slugă frecventă. Caser, unicul patru straturi de spumă, fac ca echilibrul Goldilocks între firmă, bouncy și moale, așa că mă simt încă în brațe, indiferent de poziția somnului în care mă aflu. În plus, nu mă simt înghițit în spumă de memorie sau văd ca o barcă - la fel ca în cazul saltelelor prea cushy și springy.

Dacă vrei să investești într-o saltea nouă sau vrei să-ți creezi absolventul cu un cadou de casă tipic pe care o vor avea pentru totdeauna, acesta este un început foarte bun. Nu este de multe ori faptul că este în vânzare cu 20 la sută în afara, deci Cyber ​​Monday ar fi o zi minunată pentru a testa unul.

Casper Queen Sleep saltea