acest lucru este incredibil

Controlarea mamelor care nu este un dispozitiv medieval de tortură

Anonim

Are o durată de viață a bateriei care durează o zi sau mai mult, dezmițându-mă de ieșirea din spatele canapelei mele.

Alăptarea este practic o lege federală în acest moment, dar înainte de a-mi fi avut fiica acum trei ani, nimeni nu mi-a spus că dacă nu ai sfaturi perfecte în formă de sticlă pentru bebeluși, te-ai putea gândi la o pompă de san pentru a-ți face treaba. Bineînțeles, aceasta a fost soarta mea: nu reușesc să-mi prind mizeria "ca un sandwich" (pentru un consultant de lactație de 350 $ pe oră) și să-mi depozitez mamelonul plat în gura bebelușului, după o săptămână în care am renunțat la alăptare și a recurs la pomparea exclusivă - sau, în lingoul mamei de blog, "EP".

Am aflat repede că, în timp ce noile iPhone-uri sunt dezvăluite aparent în fiecare trimestru, pompele de sân sunt încă tragice, blocate în faza de primă generație: scumpe (brandurile populare sunt prețuite la 300 $ înalte), ciudate, numai electrice - prizonierul a fost conectat la cel mai apropiat loc de ieșire pentru minutele de 20 de minute pe care le-a luat pentru a pompa, la fiecare trei ore - și ca zgomotos ca dispozitive medievale de tortură. Îmi amintesc în mod deosebit îngroparea pompei de sus a liniei pe care am folosit-o cu fiica mea sub două perne și încă audindu-mi ascultarea mecanică a urechilor mele, un sunet nebunesc la sesiunile de 4 ore de pompare.

Mă pregăteam mintal să mă întorc la această vânătoare înainte să fiu pe fiul meu în februarie trecută - până când cel mai bun prieten al meu, Lindsay, a împărtășit un sfat fierbinte de la sora ei mai mică: pe piață era o nouă pompă de san "rece". În mod șocant, am descoperit în curând că nu era un oximoron. Spectra S1 se încarcă ca un iPhone și are o durată de viață a bateriei care durează o zi sau mai multe, dezamăgându-mă de ieșirea din spatele canapelei și lăsându-mă să joc în jurul apartamentului meu, o simplă plăcere când ești o vacă umană. M-am simțit ca Tim Robbins după ce am scăpat din Shawshank. Dezvoltat de consultanții de lactație, modelul S1 este elegant și în formă de gogoși, cu un mâner ca o geantă (spre deosebire de pompele în formă de cărămidă de mai înainte), așa că am făcut-o de la cameră la cameră când trebuia să trec de la Este noi și luați o gustare . La 175 de dolari, este comparabil accesibil, și merită fiecare penny, pentru că este miraculos mai liniștit decât concurența, emițând un zgomot blând în loc de grilajul cuie-tablă de pe ultima mea pompă. Acest lucru se poate datora faptului că, potrivit sloganului Spectra, "pompele noastre nu suge, suge ", mimând ritmurile naturale ale gurii copilului. Nu sunt sigur ce înseamnă să ai un copil cu sufletul cu succes la piept, dar pot spune că această pompă cu siguranță nu suge.

Spectra S1 Pompa de san

Alte produse de îngrijire medicală stau în spatele

Acoperire pentru asistență medicală multifuncțională acoperită

O acoperire non-urâtă de îngrijire, pe care noua mamă Maryse Brand ne-a spus că o va folosi și ca pătură pentru fiica ei în mașină.

Medela Tender Care Lanolin Unguent

Avocatul pediatric de urgență Frances Benedict ne-a spus că pentru "mamele care alăptează, acest lanolin unguent este un MUST".

Prietenul meu Brest Friend Travel

Acesta, unul dintre cele șapte lucruri care păstrează sănătatea conservatoare a lui Hesper Desloovere Dixon pentru călătoria cu un copil, este o pernă ambalabilă "Brest Friend". Ea ne-a spus: "Mă bazez pe a mea pentru îngrijirea la domiciliu că trag versiunea standard în jurul meu cu oriunde voi hrăni pruncul de mai multe ori. Credeam că familia soțului meu se va distra de mine când am apărut cu perna legată în jurul meu pentru o excursie de o zi la Connecticut, dar toți verișorii lui au raspediat despre cât de superior este pentru Boppy.