abordarea mulțumirilor

Bucătarul Iordan Andino pe peelingul de legume care a schimbat modul în care el gândește despre peelingul de legume

Anonim

Pentru luna noiembrie, vom trage împreună elementele de care aveți nevoie pentru a avea ca o Ziua Recunostintei fără egal cu putință.

Am descoperit că lucrează la Spălarea franceză - akuinul de curățare aKuhn a fost unul dintre elementele obligatorii pe care bucătarul ți-a cerut să vii să lucrezi. În mod normal, atunci când descoperi ceva, mereu te gândești, îmi doresc ca asta să fie mai ușor . Și apoi aveți acest peeling. Nu știți cât de rău ați avut-o până când veți avea ceva atât de bun.

Există o mică gaură la capăt, iar tu doar îți bateți degetul arătător în ea, prinzând degetul mare cu degetul mare și degetul mijlociu; tot ce trebuie să faceți pentru a coaja o legumă este doar trageți. Puteți coaja cu 100% mai repede cu asta decât cu orice altul care scotorează.

Îmi place flexibilitatea - se curbează în jurul valorii de orice fel de legume pe care o peeling. Puteți să vă descuiați folosind întreaga lamă - ceilalți peelingeri nu vă permit să faceți asta. Este foarte lumină. Este ușor de curățat, deoarece nu are nooks și este ușor de păstrat deoarece are gaura, astfel încât să puteți agăța de un cârlig. Și acest design - este cel mai confortabil mod de a coaja, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sfâșietul degetelor, ceea ce reprezintă o problemă cu acei peelingi. Uneori, cu uneltele de bucătărie doriți o tehnologie complexă, minunată, dar uneori doriți doar cel mai simplu lucru vreodată, și asta este - simplitatea la cele mai bune. Este cel mai eficient curățitor care este acolo. Dacă le-am văzut vreodată la un magazin, o să cumpăr 10 ori.
Așa cum ia spus lui Priya Krishna

Kuhn Rikon Swiss Peeler

Un alt peeling de legume pe care-l iubim:

OXO Binocluri bune pentru curățare

"Nu puteți merge într-adevăr în neregulă cu un peeling OXO. Cel pe care-l am a durat practic pentru totdeauna; lama sa este încă ascuțită; iar mânerul este încă satisfăcător și este moale în modul în care sunt toate lucrurile OXO. Personal, mă duc la versiunea montată lateral peste forma Y-peeler pentru că îmi place efectul adăugat, dar se pare că este o chestiune de preferință, într-adevăr. "- Grub Street editorial director Alan Sytsma

Și spiralizatorul nostru preferat de legume:

Paderno World Cuisine bucătar de legume spirală

Paderno de plastic greu de plastic Tri-Blade Spiral Vegetable Slicer navele complet asamblate (doar înșurubați mânerul de manivela). Trei lame interschimbabile fac fidea cu lățimi variabile; picioarele cu picioare de aspirație o blochează pe orice blat, astfel încât să puteți cuceri chiar și cea mai bulbucă squash. Rezultatul este perfect al dente zoodles, robust și suficient de lung - cum pot atesta unii Instagrammers - pentru coarda de sărituri.

Și în timp ce suntem la el, deschizătorul nostru preferat de conserve:

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Good Cook Separator sigur

Recipientul de bucătărie Good Cook, care funcționează în siguranță, nu funcționează în mod obișnuit (tăierea într-un capăt al unei cane). În schimb, lamele se deplasează pe marginea exterioară, la câțiva milimetri sub jantă, separând întreaga vârf într-un loc curat. Spre deosebire de dispozitivul tradițional de prindere cu două brațe, acesta nu vine cu un dispozitiv de deschidere a sticlelor, dar designul său minimalist (o singură lamă atașată unui mâner lung și subțire) ocupă doar aproximativ patru centimetri de spațiu pentru sertar.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook, tricouri negre, blugi aprobați de editor de modă, periuță de dinți și decor de apartament. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Am găsit cel mai bun cuțit de friptura, și acum iubesc tăierea carnei mele