crede-mă că ar trebui să știu

Un ghid al victimei pentru țânțari cronice pentru a repara bilele

Anonim

Ceva ce nu va trebui să discut în terapie este cât de mult îmi place tantarii. Este pentru că mănânc înghețată zilnic și ei pot simți zahărul în sângele meu grădinărit, eu sunt pur și simplu expus mai mult decât alții? Pentru orice motiv, eu sunt steaua propriei mele spectacole "Itchy & Scratchy" Tantarii ma ataca in mod constant si in prezent ma ocup de un ghinion pe fundul piciorului (insuportabil), altul pe obrazul stang (jenant) si alti nenumarati care imi imbratiseaza gleznele. am întotdeauna Amazon binge-cumpărături pentru a încerca să găsească o lecție magică. Acestea sunt cele mai de succes repellent pe care le-am descoperit, în afară de purtarea unui costum de scuba de fiecare dată când am ieși afară.

Începeți cu tămâie

Tocmai de protecție împotriva insectelor

Pălarii de tămâie cu gheață, infuzate cu citronelă, rozmarin și ulei de lămâie, nu numai că păstrează gunoaiele, ci creează o ambianță plăcută dacă aruncați o petrecere în exterior (omite și un miros de lămâie răcoritoare). Așezați-le direct în murdărie în pământ sau în interiorul plantelor în ghivece și vor arde câteva ore. Oamenii nu vor ști nici măcar că ai creat un scut de protecție. Felicitări, acum sunteți un super-erou de luptă împotriva tantarilor.

Aceste bastoane de tămâie repulsive de tămâie sunt vândute, dar aceste bastoane de tămâie - infuzate și cu citronelă, lemongrass și rozmarin - sunt un substitut excelent.

Puneți pe o brățară

VITCHELO Bratara Citronella

Ceea ce îmi place de brățări de citronella este că nu trebuie să vă înfruntați în spray-ul de bug-uri; ele sunt rapide și ușor de alunecare pe încheieturi și glezne. În plus, atunci când prietenii întreabă despre noul tău accesoriu, le poți arăta toate bugbite-urile, ceea ce este un truc atractiv. Aceste brățări ecofriendly, rezistent la apă sunt preferatele mele nu pentru motivele menționate mai sus; pentru că sunt împodobite cu panda. Îmi plac, de asemenea, aceste brățări împletite din fațete, care arată ca brățări de prietenie din tabăra de vară. Părinții răi sunt singurii mei prieteni acum.

Din nefericire, bratarile cu citronella imprimate panda sunt vandute. Această brățară rezistentă la apă, netoxică, este infuzată cu uleiuri de citronelă, lemongrass, lavandă, eucalipt și geraniol. Fără panda, totuși.

Mojo verde brățară repulsivă

Sincer, toate aceste brățări funcționează decent; Le-am găsit ca fiind interschimbabile, deci alegeți oricare dintre ele vă este cel mai plăcut din punct de vedere estetic. O altă opțiune este brățara Fakon, minimalistă, și brățara Green Mojo. Brățara Sturme arată ca o cravată de păr, dar nu este ca și cum țânțarii se ascund în părul tău. (Oh, nu, un nou coșmar.)

Utilizați spray-ul de eroare

Opriți sprayul

Cele mai multe spray-uri de buzunar mă fac să simt că trebuie să mă duc acasă și să mănânc imediat - e lipicioasă și mirositoare. Nu de acest spray de lămâie-eucalipt Repel, pe care Cutley Ashley Weatherford mi-a dat-o anul trecut. Mirosul plăcut și ambalajele mici vă ajută să vă adăugați la rutina zilnică și nu în totalitate lipsită de loc dacă l-ați biciuit în timp ce stați afară la un restaurant frumos.

Desprindeți bagheta

Thermacell Portable Repeller de țânțari

Prietenul unui grădinar care trăiește în sus, mi-a înzestrat acest Thermacell, pe care-l prind în mâna mea și mișc în jur ca o baghetă magică. Este un pic mai implicat decât ceilalți repelanți ai țânțarilor - alimentați cu un cartuș cu butan și cu trei covorașe repellente pe care trebuie să le reîncărcați în mod regulat, ceea ce este cam enervant. Dar pretinde că are o zonă de protecție a țânțarilor de 15 metri și asta înseamnă că este bine să o plasați doar pe masa de cină sau în interiorul cortului și să mergeți la afacerea dvs. Este, de asemenea, complet fără miros, deoarece covorașurile omit allethrin, care este "o copie sintetică a repelanței naturale găsite în florile de crizanteme". Tehnologie! Dacă, din păcate, sunteți mușcat în mod inevitabil, sacrificați salata caprese și frecați niște busuioc proaspăt pe mușcătură. E ciudat de eficient.