tendințe

Cufundat Tote pungi care Scream "Status"

Anonim

Sacuri pentru trofee.

Acum un an, femeile coreene, elegante, au început să viziteze magazinul London Review of Books din Bloomsbury. Ei nu au fost fani Jenny Diski - mai degrabă, ei au fost după pungi tovas pânză de vânzare de către registru. Apoi au început apelurile telefonice: oamenii din Coreea de Sud au cerut să cumpere sute de pungi deodată. "Presupun că le vindeau", spune Claire Williams, coordonator de eveniment la magazin. "Pentru că nimeni nu are nevoie de tote mulți." După o investigație ulterioară, ea a descoperit că eticheta coreeană pentru librăria de pe Instagram a scos la iveală paginile și paginile de fotografii ale sacului cioplite pe umeri șic: Evident, . Nimeni nu știe exact cine a început sau ce
este vorba despre pungile simple de pânză care au hrănit foamea - tipul simplu roman "

Totes puteți cumpăra

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Cărțile sunt magice

Librăria Cobble Hill nu a fost deschisă nici un an când a intrat o femeie și a cumpărat 20 de toșe pentru a vinde la magazinul pop-up din Japonia. O lună mai târziu, a cumpărat încă 100.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

The Get Go

Acest mic magazin alimentar din Marfa a fost deschis de ani de zile. Dar în ultimele 18 luni, geanta a fost marcată de peste 450 de ori pe Instagram (# TheGetGo), în locații de departe în Franța.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Nike x alb-negru

În septembrie, Off-White a colaborat cu Nike pe o serie de zece adidași. Pentru fiecare pereche achiziționată în persoană, cumpărătorul a obținut o tote potrivită. Acum, ei ajung până la 80 de dolari pe eBay.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Academia de Muzică din Brooklyn

Aceste totes sunt vândute în holul clădirii principale a BAM, precum și pe străzile din Librăria verde a Fort Greene, așa că purtarea unei singure este o dovadă bună că petreceți o perioadă semnificativă de timp pe strada Fulton.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Revista britanică a cărților

Vândut în Bloomsbury, dar neobișnuit de popular în Seul.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Materie tipărită

Acest tote cu două mâini are acreditări duale: a fost creat de librăria nonprofit-slash-art-space Printed Matter și a fost produsă de compania de vase reutilizabile, Milegna Baggu. În ceea ce privește citatul pe front - dacă nu știi cine a spus, ar fi mai bine să nu te apropii de purtătorul acestui tote. (Este artistul contemporan Lawrence Weiner.)

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Big Yellow Tote

Everybody.World a fost demarat de un cuplu de alumni americani de îmbrăcăminte din California, care erau pregătiți să își facă propriul brand de bază de conștiință socială. Anul trecut, au lansat acest tote masiv, galben-luminos, care poate purta aproape orice. Acum o veți vedea pe fetele de PR orientate spre design și pe oricine care ar putea să stea în mod regulat în jurul standardului LA

Fundația Judd Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

O modalitate atât de subtilă de a comunica recent cu fundația omonimă a lui Donald Judd în Marfa sau în spațiul său de lucru a devenit galerie în New York. Nu poți să-l cumperi online, dar poți opri la 101 Spring Street în New York sau pe 104 South Highland Avenue în Marfa și primești unul pentru 25 de dolari fără a lua chiar turul.

Tu nu poți

Dimes Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

La petrecerea aniversară, Dimes a dăruit 50 din aceste pungi de tote. Cea mai nouă tote a restaurantului este mai puțin exclusivă, dar este încă populară printre DJ-i - se potrivește cu înregistrările de vinil doar.

Clyde's Chemist Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Această tote a venit cu o cumpărătură la farmacia preeminentă a Upper East Side. În curând va deveni și mai exclusivistă, așa cum Clyde a închis recent pentru totdeauna.

Gagosian Galerie Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Această geantă a fost disponibilă spre vânzare la magazinul Upper East Side din galerie de ani în urmă, dar a fost întreruptă de atunci.

Knoll Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Nu puteți să cumpărați acest Knoll tote - este oferit clienților VIP și prietenilor mărcii - de aceea deținerea a devenit un simbol de stare pentru arhitecți și directori creativi.

Centrul Literar Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Grove Atlantic a debutat la petrecerea de lansare pentru Literary Hub, afacerea sa online, cerându-i lui Joan Didion să-și împrumute imaginea înainte de a fi de acord cu acele anunțuri Céline.

Phoenicia Diner Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Proprietarul restaurantului Catskills susține că punga ia pus la dispoziție o carte: "Editorul a spus că a văzut o grămadă de saci de tote în biroul ei și a decis să ne verifice".

Riverhead Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Editor asociat al casei Penguin Random House imprimat Jynne Martin îi place să trimită această geantă prietenilor selectați cu atenție în mass-media. A văzut-o la Casa Frida Kahlo din Mexico City.

Sight Unseen OFFSITE Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Două sute și cincizeci de oameni de design și de modă care se aflau la emisiunea anuală de design a lui Sight Unseen au primit o tote - plus Jenna Lyons, pe care co-fondatorul Jill Singer a vânat-o cu scopul explicit de a oferi o pungă.

Sky Ting Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Acest studio de yoga din Chinatown a fost deschis în 2016 și Carine Roitfeld se ocupă de "practica" ei. De fiecare dată când proprietarii Krissy Jones și Chloe Kernaghan imprimă mai mult totes, vinde în câteva săptămâni.

Sud x Sud-Vest fotografie: Bobby Doherty / New York Magazine

Mike Judge, creatorul Beavis și Butt-Head, Office Space și Silicon Valley, a desenat acest tote promoțional pentru festivalul South South by Southwest.

Șterge Graffiti Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Scriitorul ex-graffiti Kimou Meyer (aka Grotesk) a proiectat, dar nu a vândut-o niciodată, oferindu-le în schimb altor vandali reformați ai vârstei de mijloc.

Frieze Art Fair Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Orice gallerist care se respectă pe sine știe că tocmai de bună calitate este colaborarea lui Frieze în 2015 între Galeria Shane Campbell și designerul DRW Romanelli din streetwear, care a fost făcut din piele, piele de căprioară, flanel și rămășițele reîncarnate pungi de la târgurile anterioare de friză . Dar, în locul acelei pungi imposibil de găsit, această versiune puțin mai generică va face bine.

Diner Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Dacă locuiți în Williamsburg și nu vă închinați familiei Tarlow și restaurantele lor, vă deplasați. Dovedește-ți cunoștințele despre cartier, purtând această balenă mare - va semnala că tu ai trăit acolo înainte ca bătrânii să se mute.

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

David Chang a sărbătorit aniversarea de zece ani a lui Momofuku - cu ce altceva - niște mărfuri bolnave. Acest tote, împreună cu o tee de ou concepută de Jason Polan, a fost disponibilă pentru a cumpăra în timpul serviciului la barul original de mâncare Momofuku pentru patru zile în 2014.

Voci în aer liber Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Vocile în aer liber oferă această pungă gratuit cu o achiziție. În consecință, la fiecare 20 de picioare în jambiere blocate cu culoare are una fixată chirurgical pe brațul lor.

Verso Cărți Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Verso Books, auto-descrisă "cea mai mare editură radicală independentă în lumea vorbitorilor de limbă engleză", a proiectat aceste totes pentru a sărbători centenarul revoluției rusești, făcându-l tote pentru marxiștii din New York City (care nu au noroc și castiga unul dintre magazinele magazinelor Rosa Luxemburg).

* O versiune a acestui articol apare în ediția din 5 februarie 2018 a revistei New York .