vânzările de vânzări de vânzări

Deal a zilei: Un portofel Steven Alan Goes-With-Tot

Anonim

Steven Alan Square Zip Wallet

Un portofel cu fermoar pătrat este o poveste de dragoste pentru acele zile în care nu doriți să purtați o geantă sau un rucsac - acest lucru de la Steven Alan (portofel bărbați tehnic, dar destul de unisex) în sporturile din piele italiană cu trei sloturi pentru carduri și o monedă compartiment pentru schimbare liberă (pe care am constatat că le-am pierdut mereu pe acei deținători slabi, dar nepotriviți cu cardurile). Este și negru, așa că nu va trebui să te întrebi: "Portofelul ăsta îmi potrivește tinuta?"
Preț inițial: 145 USD

Actualizare: acest portofel este vândut! Dar acest portofoliu foarte similar, mai mare, Steven Alan, este de asemenea în vânzare, pentru 79 de dolari.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Am purtat acest sac aproape în fiecare zi pentru ultimii 3 ani