strat investighează

Există în fapt un antiperspirant natural?

Anonim

Când găsiți un deodorant natural care funcționează (într-o mare de opțiuni sub), se simte ca un miracol real. Dar în timp ce un deodorant natural eficient poate masca sau chiar elimina mirosul, niciodată nu pretinde că face ceea ce poate face un antiperspirant, ceea ce este prevenirea transpirației în primul rând. Linia tradițională de divizare între antiperspirante și deodorante a intrat mereu în aluminiu (în prezent, singurul antiperspirant aprobat de FDA sau un inhibitor al transpirației, pe piață). Dermatologul Marisa Garshick, profesor asistent de dermatologie la Cornell, care tratează și pacienții cu hiperhidroză (transpirație excesivă), explică faptul că "Deodoranții nu elimină umezeala, ci mai degrabă mirosul asociat cu transpirația, prin eliminarea bacteriilor care provoacă miros și oferind miros diferit pentru a absorbi mirosurile. "

Deci, când câțiva editori de strategi au încercat un anumit deodorant Real Purity iubit de Aubrey Plaza, au fost șocați că le-a păstrat "uscat ca un os" - cum ar fi antiperspirantul cu putere de prescripție, uscat - și a împiedicat orice miros pentru întreaga zi. Anecdotic, redactorul Alexis Swerdloff și cel puțin zece dintre prietenii ei spun că Puritatea reală și-a încetat transpirația, perioada. Mulți dintre clienții Real Purity și-au exprimat aceeași neîncredere cu privire la efectele sale de uscare. Deci este Pur Puritatea prevenind transpirația în primul rând? Există vreun antiperspirant natural?

Real Puritate Roll-On Natural deodorant

Copleșitor, dermatologii cu care am vorbit pentru această poveste au dat un soft nu. Desi ingredientele naturale pot actiona pentru a masca mirosurile, in acest moment nu exista dovezi suficiente pentru a clasifica pe nimeni ca antiperspirant ", spune Garshick. Deci, în timp ce Real Purity nu se califică drept antiperspirant, ar putea să imite unul. Garshick spune că utilizatorii pot simți că transpiră mai puțin cu deodorantul Real Purity datorită efectelor de uscare ale aloe și glicerinei vegetale pe care le conține.

"Glicerina vegetală poate ajuta la absorbția excesului de umiditate, astfel încât în ​​timp ce nu acționează ca un antiperspirant și nu împiedică formarea transpirației, poate ajuta la absorbția excesului de umiditate, minimizând sentimentul de umezeală. De asemenea, aloe poate avea un efect de răcire asupra pielii, care poate ajuta la reducerea senzației de umiditate excesivă și căldură care poate apărea cu transpirație ", explică ea.

Site-ul Real Purity oferă de asemenea ulei de caise ecologice pentru a "păstra pielea uscată și fără reziduuri", deși niciunul dintre experții cu care am vorbit nu a putut confirma știința din spatele acestui aspect. Lisa Anthony, un expert dermatolog la bordul Muncii Sinai Skin and Laser Center, remarcă faptul că uleiul de cais este folosit în mai multe deodorante naturale, dar "în cunoștință de cauză, scopul său este mai mult pentru mascarea mirosului". Ea spune că este mult mai probabil ca aloe efectele astringente ușoare sunt la joacă. Dar, în timp ce dermatologii pot fi sceptici cu privire la efectele antiperspirante ale Real Purity, se întâmplă în mod clar ceva. Poate că puritatea reală a dat peste un raport magic al transpirației, care împiedică transpirația de aloe la glicerină, de la magneziu la uleiul de caise, care poate inhiba de fapt umiditatea în primul rând. Sau poate este unul dintre celelalte douăsprezece ingrediente despre care nici măcar nu știm (lemn de santal sau salvie sau ulei de rozmarin?). În orice caz, câțiva dintre editorii noștri jură că funcționează - și poate că merită să încercați pentru pulovere grele care se tem de aluminiu.

Alte deodorante naturale funcționează în moduri similare, absorbind mai degrabă umezeală decât blocând porii; experții noștri remarcă faptul că atât praful de argintiu cât și deodoranții de bicarbonat de sodiu pot avea acest efect. "Soda de copt absoarbe umezeala, asa ca in mod inerent te face sa te simti uscata", spune dermatologul Angela Lamb, directorul Westside Mount Sinai Dermatology Practice. Singurul avertisment, adauga ea, este ca unii oameni experimenteaza iritarea pielii de la bicarbonat de sodiu.

Un antiperspirant alternativ natural, chiar și mai promițător, este peptidele, care pot scădea stimularea mușchiului care declanșează eliberarea transpirației și blochează porii care eliberează transpirația. Desi acest lucru este similar cu modul in care Botox functioneaza pentru prevenirea transpiratie, nu au fost efectuate suficiente studii pentru a arata daca acest lucru este cu adevarat eficient sau cum se compara cu antiperspirante pe baza de aluminiu, spune Garshick.

În prezent, singurul deodorant natural de pe piață care conține peptide se numește Klima HyperDri, care se facturează ca un "antiperspirant fără aluminiu", deși din punct de vedere tehnic este incorect pentru fiecare definiție FDA. Dar în timp ce FDA nu le poate număra ca antiperspirante fără aluminiu, asta nu înseamnă că nu funcționează pentru a vă menține uscate. Am vorbit cu experții pentru recomandări naturale de deodorant în plus față de Puritatea reală, care vă poate ajuta cu uscăciunea (și cu siguranță cu mirosul), la fel ca un antiperspirant.

Deodorant nativ

Atât Garshick, cât și Lamb ne-au îndreptat către marca Native, o opțiune directă la consumator, ale cărei deodorante se spune frecvent că "miros ca Isus" (într-un mod bun). În general, ele conțin un amestec de bicarbonat de sodiu, uleiuri, praf de argintiu și unt de shea - care este un mediu fericit de agenți de uscare și hidratanți.

Tom de Maine deodorant de lungă durată Lemongrass

Dacă produsele de coacere nu sunt pentru dvs., Garshick și Lamb vă recomandă și Tom's of Maine, care include uleiuri vegetale și aloe (plus arome naturale) pentru uscarea și mascarea mirosului.

Lavanila Deodorant sanatos Sport Luxe

Garshick a recomandat, de asemenea, Lavanila, așa că am evidențiat deodorantul lor sportiv hiperpopular (despre care am scris mai devreme). Acest lucru ar putea avea un efect similar cu umezeala de puritate reală: conține aloe și glicerină vegetală, de asemenea, plus bicarbonat de sodiu.

Soapwalla Cremă de deodorant

Iată un alt deodorant natural care vine din nou și din nou ca un favorit pe site-ul (considerat a fi cel care lansează misterul deodorant natural) pe care l-am recomanda. Conține sifon de copt absorbant de umiditate, glicerină veche și argilă, plus un amestec de uleiuri.

Deodorant natural de la Schmidt, Lavandă și Sage

Schmidt's este un alt brand de deodorant hiperpopular care conține atât pulbere de argintiu, cât și bicarbonat de sodiu, pe care co-fondatorul Orchard, Peter Piekarczyk, ne-a spus că a avut loc într-o plimbare cu bicicleta de 40 de kilometri, pe bicicletă, în San Francisco. "Îmi place coerența și nu am avut niciodată probleme cu produsul care nu a fost performant".

HyperDri antiperspirant fără aluminiu

Și dacă doriți să oferiți peptide o protecție împotriva umezelii, HyperDri este de asemenea disponibil, deși este doar puțin mai scump.