nu profesionist. doar nebun.

Întregul Internet este obsedat de această mască de clorofilă, și așa sunt eu

Anonim

Autorul în masca ei de clorofilă.

Ca un devotee de masă de tablă, rareori ating o mască care necesită clătire. Măștile de masă sunt doar mai ușoare: puneți-le, luați-le, aruncați-le afară, pielea, și ați terminat. Dar există o problemă care nu este nesemnificativă cu măștile, ceea ce înseamnă că ei tind să facă orice machiaj aplicat ulterior pilulei. Drept urmare, recent am fost în căutarea unei măști de spălare care să strălucească, dar să nu exfolieze, să clarifice, dar să nu usuce și, bineînțeles, ceva care să facă pielea mea să arate curată și drăgălașă. Biologique Recherche's Masque Vivant este un discontinue, dar este atât de scump încât tind să-l rezerve pentru zile de piele foarte proaste. Tata Harper este o uimitoare mască, dar are proprietăți exfoliante, așa că nu o pot folosi prea des, altfel pielea mea va începe să se usuce.

Am auzit despre marca Cocokind, cu totul natural, și despre masca lui de clorofilă, de la cei care apreciază pe internet: cei de la TheTubers, scriitorii de frumusețe și recenzenții Amazonului se răzbună de efectele instantanee și liniștitoare pe care această mască le are asupra pielii. Când trec printr-o fază în care pielea mi-a rupt o tonă, am citit un articol despre Byrdie despre proprietățile antiinflamatorii și antibacteriene ale clorofilei. Dar nu am încercat niciodată la acea vreme. Abia după ce am dat peste un videoclip al CEO-ului Cocokind, Priscilla Tsai, adăugând literalmente masca în apă și consumând-o (într-un efort de a demonstra cât de naturale sunt ingredientele), am decis că trebuie să dau acest lucru încerca.

A fost o greșeală să nu încercați. Cu această mască, am văzut în cele din urmă puterea de clorofil în acțiune: Pe lângă faptul că mi-am dat pielea în general luminată și curată, am observat și că masca sa calmat și a redus dimensiunea unui loc roșu furios care sa făcut acasă pe frunte.

Mască de clorofilă organică Cocokind

Masca vine sub formă de pulbere, însoțită de o mini spatulă. Instrucțiunile spun că așezați o spatulă plină cu pulbere în palmă, adăugați puțină apă și amestecați combinația cu degetul până când se formează o pastă. Comentariile online spun că cea mai rea parte a acestei măști este mirosul intens, mirosit, dar sincer nu-l deranjez (orice în comparație cu duhoarea iubitului meu Masque Vivant este o încântare). Pasta nu se simte prea strâns pe piele - o problemă cu care mă confrunt cu multe măști de spălat (nu voi uita în curând experiența mea cu Hanacure). Aplicați liber, așteptați 10-15 minute și spălați-l.

După aceea, dacă experiența dvs. este ceva de genul meu, pielea se va simți mai fină și va arăta mai luminoasă. Pune pur și simplu, această mască pare să-mi facă pielea cu adevărat, foarte fericită. Și felul în care mi se face machiaj ulterior este viu: Fundația se aliniază pe pielea mea și se fixează perfect.

Alte măști aprobate de Rio

Charlotte Tilbury Mască Instant Magic Facial Uscat

Spune Rio despre această mască uscată de la Charlotte Tilbury: "Adevărat, nu sunt sigur că înțeleg cum funcționează produsul în sine, pentru că se simte ca și cum ai pune o cârpă ciudată pe fața ta. Dar când am luat această mască de la prima oară, am devenit credincios - pielea mea sa uitat foarte strălucitoare, radiantă și clară.

C-Tragel Modeling Mask

"Este foarte distractiv de folosit", spune Rio, "pentru că vine cu două pachete și o lingură de lemn pe care o folosiți pentru a amesteca conținutul pachetelor într-un castron". Plus "tonurile, hidratează și completează piele."

Melancolă de piele de îngrijire a pielii

Rio a încercat aproape fiecare produs melc de pe piață, iar acesta, spune ea, "este de departe cel mai bun. Marca care produce aceste măști este de fapt o companie dermatologică, care are sens, deoarece rezultatele sunt destul de incredibile - ele ajută în mod constant la retexturarea, elasticitatea și spargerea. Dacă pielea dvs. vă arată puțin, aruncați-o pe ea și vă pot garanta aproape că veți vedea despre ce vorbesc. Iată cât de mult îmi place această mască: dacă nu am cel puțin una din ele în cabinetul meu, mă deranjez de fapt.

Nota editorului: În timp ce aceste măști de față nu sunt disponibile în prezent, recomandăm aceste măști de melc melc SKEDERM .