crede-mă că ar trebui să știu

Tot ce mă duc în Ziploc pentru a-mi combate greața cronică

Anonim

Pentru că nu este un aspect bun.

Când te afli în gâturile de greață, nu prea ai de gând să te simți mai bine. Aș știu - am greață cronică și este o adevărată nebunie. Sentimentul vine cu o serie de simptome distractive: stomac supărat, amețeli și probleme GI care aruncă o cheie în viața de zi cu zi. Dar viața de zi cu zi trebuie să continue, așa că a fost încercarea mea de a testa toate căile de atac care ar putea să-mi lase soldatul înainte în ultimul an. Am găsit o mână care merită, și toți trăiesc într-o pungă uzată din Ziploc care merge oriunde mergem.

Trusa mea de greață de la DIY a fost grația mea salvatoare în avioane, în mașini, la concerte și în după-amiaza întâmplătoare, când nu am luxul de a trăi în salină și ghimbir acasă. Prietenii mei au beneficiat, de asemenea, de conținutul său pentru boală de mișcare, bug-uri ușoare de stomac și mahmureală. Deci, dacă suferiți și de greață cronică (sau de IBS sau Crohn sau de colită), sunteți însărcinată, sau dintr-o dată vă aflați în mașină în timp ce conduceți o țară, aceste lucruri merită să vă luați de pe margine.

Banda de relaxare pentru mișcare și dimineața

Această tehnologie de îmbrăcăminte este asemănătoare unei baraje super-încărcate Sea-Band, brățara acupressure care combate moartea. În loc de presiune simplă, Reliefband-ul furnizează impulsuri rapide pentru a stimula nervul median pe încheietura mâinii, care transmite un semnal care spune partea creierului care controlează greața și vărsăturile pentru a se răci. Senzația este ciudată, dar nu neplăcută (aproape ca și cum ai fi ușor electroscotată prin degete) și poți controla cât de puternice sunt impulsurile - nivelul 1 este o tinglă abia detectabilă, în timp ce nivelul cinci se simte destul de alarmant (dar eficace). Face trucul rapid și funcționează atâta timp cât îl port.

Medicamente tradiționale Ceai organic de ghimbir, 16 ceaiuri de ceai (6-ambalaj)

Acupuncturistul meu ma impresionat pe ceai de ghimbir de 100% si am facut toate acele ore culcate cu ace care se lipesc de pielea mea. Îmi place medicamentele tradiționale, dar dacă doriți să cumpărați altceva, căutați ceva care are doar "rădăcină de ghimbir" sau "rizom ghimbir" ca ingredient enumerat - cele mai multe ceaiuri de ghimbir sunt amestecuri, ceea ce înseamnă doar că picant, puterea ghimbirului nu este la fel de puternică. Îmi păstrez în permanență două pungi de ceai învelite individual și am învățat că de obicei există apă fierbinte la o cafenea din apropiere, dacă nu sunt acasă.

VSL 3 capsule probiotice de mare potență (60 capsule)

Când vine vorba de stomacuri sensibile, acesta este crème de la crème de probiotice. Un prieten de familie a jurat de ea pentru propriile probleme de GI, iar gastroenterologul meu a fost de acord cu entuziasm. Deși nu este un remediu instant, a avut un efect uimitor asupra greaței mele când o iau în mod regulat de două ori pe zi (unul înainte de prânz și unul înainte de cină), și având-l pe mine o face super convenabil. (Capsulele pot fi ținute în afara frigiderului timp de 14 zile, deci îmi păstrez doar un cuplu la un moment dat.)

Walgreens Ceară de Sirop Anti-Greutate

Am descoperit acest preparat cu aromă de cireșe de câțiva ani în urmă, în timp ce m-am târât pe culoarul Walgreens în căutarea unui remediu pentru greata mahmureală brutală, iar acest generic consum de Emetrol este miraculos, ciudat de eficient (cam același preț, dar și mai relaxant decât brandul chestie). Dacă puteți să treceți de gustul bolnav dulce, acesta funcționează instantaneu și se simte ca și cum ar fi acoperirea literală și calmarea stomacului.

Calm App

Anxietatea mea joacă un rol major în modul în care am fost greață, așa că meditația App Calm este uimitoare pentru că o lovesc la un nivel când sunt stresat. Există o întreagă secțiune dedicată meditațiilor ghidate pentru anxietate, iar meditațiile de somn sunt excelente atunci când mă simt prea rău ca să-mi dau seama. Cu ușurință cele mai bune 13 $ petrec în fiecare lună.

Mai multe remedii pentru greață aprobate de Strat

Oamenii de ghimbir Super Gin Gin Gin Hard Force (1 lire)

Scriitorul de alimente Ariel Kanter suferă de greață ca un pericol ocupațional, dar folosește bomboane de ghimbir Gin Gins pentru a lupta împotriva ei: "Am găsit o modalitate de a combate greața postprandială, pe care am devenit atât de obișnuită: Gin Gins. Acestea sunt secretul meu comercial pentru suprainfecție, fie că este vorba de o masă fantezistă cu multicurte, fie de o dimineață de sărbătoare de mâncare prăjită. Este binecunoscut faptul că ghimbirul are o mulțime de beneficii anti-greață, dar purtând o bucată de ghimbir în jurul valorii este necorespunzător, iar ghimbirul regulat este doar o glumă în ceea ce privește conținutul real de ghimbir. Gin Gins sunt foarte puternice și de fapt gust și conțin ghimbir (până la 30%!). Și le mănânc tot timpul.

Gin Gins Bomboane originale Gwinger Chewy (pachet de 2)

Dacă preferați o formă mai gingașă de bomboane de ghimbir anti-greață, autorul Janet Mock îi place această versiune a lui Gin Gins: "Mă plimb foarte mult și am o anumită indigestie, așa că mereu, lângă balsamul de buze, voi avea trei sac. Îmi dă o soluție de zahăr și mă ajută să-mi păstrez pieptul și să mănânc mâncarea cu toate avantajele de ghimbir ".

IBgard Peppermint Pills

Pentru că suferă de IBS, am investigat cele mai bune remedii IBS, iar gastroenterologul Michelle Cohen ne-a spus despre pilulele de mentă ca IBgard: "În ceea ce privește opțiunile OTC pentru durere și balonare, există anumite plante medicinale și medicamente care pot fi foarte utile. Deci, în practica mea, pentru o mulțime de durere și balonare, recomand ca oamenii să folosească menta, fenicul și ghimbir în formă de ceai, formă de pilule, uleiuri sau alimente.

Trei Lollies picături queasice asortate pentru scutirea greață, 21 Count

Scriitorul Caroline Bankoff a descoperit bomboane cu aromă de fructe, numite picături Queasy (create inițial pentru a aștepta mamele care suferă de boală dimineața) după o mahmureală deosebit de gravă: "Până când m-am întors sub o pătură, greața mea a dispărut complet. Sigur, eram încă epuizat, capul și conștient de fiecare dintre defectele mele, dar am recâștigat stomacul și am dorit un cheeseburger, care după consumare mi-a pus pe drumul spre recuperare ".

Aliniați Suplimentul Probiotic 28

Dacă sunteți în căutarea unui alt probiotic bun pentru a adăuga la rotație, gastroenterologii fel de multe ori recomandăm este aceasta de la Align.

Plus o sugestie promitatoare a cititorului

Sal De Uvas Picot Efervescent Antacid, 48 buc

Unul dintre cititori a fost atat de emotionat de acest subiect pe care la injectat cu propria sugestie (multumesc!): "N-am mai facut asta inainte, dar ma simt atat de puternic incat trebuie sa evangheliz. Acest antacid mexican, sărată și acru, Picot Sal de Uvas, va opri greața și indigestia. Dacă aveți IBS, boală stomacală sau chiar o mahmureală gnarly, o cutie a acestei pudre magice vă va transforma, în mod esențial, pe Charlie și bunicul său, în timp ce își dau drumul la siguranță de la acea turbină eoliană din fabrica de ciocolată. Îmi păstrez un pachet de 24 de ore pe zi. Este practic Alka-Seltzer fără aspirină (ceea ce este bun, deoarece aspirina poate supăra stomacul și este asociată cu anumite riscuri dacă sunteți bolnav) ".